Robotizált parkolóház itthon is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis a kerékbilincs tarifája bruttó 14.400 és kb fél óra várakozás. de meglehetõsen ritkán kap az ember.
aki sokat parkol bent, jobban jár így, mint a folyamatos pénzdobigálással, vagy a parkolóházzal.
Ésszerûség a legnagyobb fokon.
(bocs az off-ért)
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Itt a felszinen a díj ~ 265 Ft óránként (de lehet rövidebbet is fizetni)
Az automata parkolóbank ~ 240 Ft óránként (minden megkezedett óráért kell fizetni. Nincsen rövidebb ciklus.)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mondjuk én nem nagyon kedvelem a belvárost autóval, inkább megyek metróval és nincs problémám a dugóval, a mazsolákkal meg az agresszív balfékekkel az utakon, a parkolóhely-hiánnyal, és nem kell aggódnom hogy ellpoják/feltörik a verdát. Hajrá BKV 😊 (de ettõl függetlenül kíváncsi lettem úgyhogy elnézek a Bazilikához hogy milyen is ez)
Meg még az is érdekelne, mennyire "hekkelhetõ" ez a rendszer, szóval megoldható-e hogy beállok egy kispolákkal aztán megbuherálom a kártyát és ha szerencsém van egy Lexus jön ki 😄
Nem túl olcsó, de cserébe benthagyhatod a laptopot, rádió elõlapot, gps vevõt, nem vágják be féltéglával a szélvédõdet érte...
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Ugyhívják, hogy présgép. Egyforma kis kockákra nyomjuk össze az autót, így azon a helyen, ahol idáig 2 autó állt (36m2), most elfér akár 72 darab is.
Aki az unzip-et kitalálja az milliomos lesz :-D
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
kritikus hiba:
Leejtsem?
igen nem mégsem..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Sztem jó dolog, az üzemeltetõ cégnek meg biztosan van biztosítása az autó lepotyogásokra<#vigyor2>#vigyor2>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
A kocsira várakozási idõ pedig 3-5 perc.
Szerintem elég jó dolog, és fõleg biztonságos.
Sokkal inkább egy ilyenért fizeték, minthogy az utcán valaki összetörje/feltörje az autót.
Leesni megcsak nem fog😊
[merlinw.org]
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !