Itthon is kijön a Halál 1000 arca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éna 4. részét láttam ennek a filmnek... Az az igazság, hogy ezelõtt sok háborús felvételt láttam, szóval a lovas kivégzéses jeleneten kívül nagyon nem hatott meg a film. Igaz, a kutyás résznél azért kiborultam, amikor szegényt élve belezik ki. A mondanivalója már inkább megfogott, hogy az ember némely esetben mennyire ostoba tud lenni, vagy más esetben milyen brutálissá válik. Állítólag az ember messze a legagresszívabb élõlény a Földön. Meg néha a legostobább is. A legérdekesebb rész a bûvészes volt; nem tudtam, hogy most röhögjek rajta, hogy mekkora egy balfasz, vagy borzadjak el attól, hogy milyen hirtelen történt meg a halála; egyszer csak ráesik a fejére az a sok penge, és már vége is... Hihetetlen, hogy mennyi egy élet.
"Itthon is kijön a Halál 1000 arca"
"hivatalos úton is elért hozzánk - márciusban megjelenik DVD-n a Halál 1000 arca"
A hangsúly az "itthon", a "hivatalosan" és a "DVD" szócskákon van.
"hivatalos úton is elért hozzánk - márciusban megjelenik DVD-n a Halál 1000 arca"
A hangsúly az "itthon", a "hivatalosan" és a "DVD" szócskákon van.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A "megnézni" és a "élvezni/szórakoztatni" között azért van különbség.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, NEM, nem szeretnék olyan emberrel egy helyiségben tartózkodni, aki ezt élvezni.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, NEM, nem szeretnék olyan emberrel egy helyiségben tartózkodni, aki ezt élvezni.
azt nem értem ha eddig nem jött ki dvd-n akkor nekem hogy van meg dvdrip-ben <#fejvakaras>#fejvakaras>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Te szeretnél olyan emberrel egy helyiségben tartozkódni, aki megnézi ezeket a sz*rokat és még élvezi/szórakoztatja is?
Volt nekem olyan katonatársam, aki szerint f*sza lenne egy háború, mert kipróbálhatna mindenféle fegyvereket az embereken ...
Volt nekem olyan katonatársam, aki szerint f*sza lenne egy háború, mert kipróbálhatna mindenféle fegyvereket az embereken ...
Értelme nem sok. Soksok évvel ezelõtt láttam valami borzadályos minõségû VHS-en pár részletet.
15 évesek vörösboroskóla-szagú kan-házibulijára, esetleg betépett kollégisták vasárnap esti szórakozására ajánlható, másra nem.
15 évesek vörösboroskóla-szagú kan-házibulijára, esetleg betépett kollégisták vasárnap esti szórakozására ajánlható, másra nem.
Biztos látta már orvos azt aki ezeket végignézi? De most komolyan?
30 éve még nagynak számított de ma már az "szakállas-fejkendõsök" sokkal keményebb videókat küldözget "ide-oda" <#miaz>#miaz>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hát már ideje,egy közel 30 éves filmet eddig elhúzni akármirõl is szóljon,de remálem aztán jönnek a többi részek is szép sorban.<#eljen>#eljen>
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"