DVD-írómnak mi lehet a baja?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
Probáld ki másnál az iród ha ott se jó akkor vidd vissza.

()() (^^)

OPeti szívesen segítenék de nem, értek a hardwarekhez. ha garis vidd vissza, vagy mond hogy õk is teszteljék az õ gépükben, és nekik jó, rakd ujra a winfost, vagy csinálj viruskeresést,defregmentálást. de végülis sztem látom jövõjét a topicnak mégis! akinek DVD íróval van baja írhat ide. szal bocs hogy a #2 hsz ilyen volt boccs

gz8
1-es verzió: Sziasztok kérlek segítsetek nem nagyon értek valamit.
A helyzet az, h volt egy LG dvd-íróm, és mostanába elkezdett rakoncátlankodni.

2-es verzió: De nem berreg az enyém. meg mondom, ma lett megvéve az író!!

Most akkor...?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Ha nem tudsz konstruktívan fórumozni, akkor ne itt tedd. Kösz.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Szereld ki az írót a gépbõl, nézd meg a matrica jobb felsõ sarkában levõ dátumot, és ha még garos (azaz legfeljebb KÉT évvel ezelõtt gyártották (értsd: 2005 februárja vagy után), és megvan a garlevél, számla), akkor battyogj el vele a vásárlás helyére, garanciában ki kell cseréljék.

Randelz
Vagy próbáld meg a Nero6-ost mert a néhányverziójú Nero7el gondok vannak. Nekem pl nem olvasta be a EMTEC DVD-ket

Randelz
Arragondoltam. Nemtudom pontossan hogy hogymegy az a frissítés, de egy havernak rákellett menni az imation oldalára és ott kellett frissíteni hogy tudja 8x-osan égetni. Na akkor próbáld meg sztem valami RW-s cuccot frissíteni vagy valami hasonló

Firmware-t akartál mondani? Mert azt az LG-n frissítettem de nem tett semmit.
Randelz
Fókuszállási hiba. Új framewire (sry ha nem framewire kell nemvagyok benne biztos most hogy ez a neve).

Aha csak ott akkor 2-3 hsz után már azt se tudták volna h beírtam vmit. Így több választ reméltem, ha van egy külön topik. De akkor töröljétek. Biztos leterheli a rendszert😄
Hallod ha segíteni nem tudsz akkor ne cumi öcsizzél ok.
Nézd, egy hardwereszköznek 1000 féle baja lehet, nem kell külön topic, az általános Segítségbe is befért volna.
Akár hiszed akár nem, a múlt héten kicsuszott a kezembõl egy videókártya és bekrepált. És képzeld, nem nyitottam neki topicot.

<#idiota><#banplz><#lama> lol topik cim 😄

akkor cumi öcsi

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Ezzel azt akarod mondani h be lesz zárva a topik? Mert én máshol ilyen problémát nem találtam a forumban felvetve de mindegy.
De nem berreg az enyém. meg mondom, ma lett megvéve az író!!
Benéztem zárás elött <#idiota>

VRSDM
nekem az volt a baja hogy bennthagytam a az oszlopos dvd-k közötti elválasztószivacsot a dvd alattt 😄 és bekapta 😄

hangos recsegés kerregés és kattogás 😊

ajánlom nézd át teis 😉

u dont have to listen anybody else but me

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
<#zavart1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Te elolvastad egyáltalán amit írtam...?
Nem a márkával van baj ez biztos, TDK-val is csináltam, meg BenQ-val is. Meg volt egy le nem zárt 1x írható cd, na arra se írt, azt hiszi mindenek h le van zárva.
Brolly28
vegyél új írót-.-

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

milyen DVD/CD Márka? Mert vannak DVD/CD márkák amiket nem szeretnek különbözõ írók

Vidd át a dvd t haverodhoz, ha ott sem jó akkor mész haza és ujjrahúzod a wint.
Wz az összeomlás,töredezettség jele szokott lenni néha...

nem akarok szenyó lenni. de: ez a baja

Sziasztok kérlek segítsetek nem nagyon értek valamit.
A helyzet az, h volt egy LG dvd-íróm, és mostanába elkezdett rakoncátlankodni. A legnagyobb gond az volt h minden ujraírható lemezt lezárt kapásból, és utánna ha törölni akartam (formázni) akkor azt írta h ez nem ujraírható lemez. Minden márkára ezt írta! CD-re, DVD-re egyaránt.
Utólag már be is szorult a dvd, minden kínja volt, vettem egy új írót. Pioneer. Örülök minden, erre ez is azt írja a dvd-mre h nem lehet újraírni.
Bárkihez átvittem a dvd-ket cd-ket mkié ujra tudta írni. Mondták nekem még az elején h próbáljam meg a programot lecserélni. Jó, ujrattetem a Nero-t, ez se segített. Feltettem egy ingyenees írót, az is azt írja h nem lehet letörölni.

Kérdés: mit tegyek?