DVD-írómnak mi lehet a baja?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyzet az, h volt egy LG dvd-íróm, és mostanába elkezdett rakoncátlankodni.
2-es verzió: De nem berreg az enyém. meg mondom, ma lett megvéve az író!!
Most akkor...?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Akár hiszed akár nem, a múlt héten kicsuszott a kezembõl egy videókártya és bekrepált. És képzeld, nem nyitottam neki topicot.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
hangos recsegés kerregés és kattogás 😊
ajánlom nézd át teis 😉
u dont have to listen anybody else but me
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Wz az összeomlás,töredezettség jele szokott lenni néha...
A helyzet az, h volt egy LG dvd-íróm, és mostanába elkezdett rakoncátlankodni. A legnagyobb gond az volt h minden ujraírható lemezt lezárt kapásból, és utánna ha törölni akartam (formázni) akkor azt írta h ez nem ujraírható lemez. Minden márkára ezt írta! CD-re, DVD-re egyaránt.
Utólag már be is szorult a dvd, minden kínja volt, vettem egy új írót. Pioneer. Örülök minden, erre ez is azt írja a dvd-mre h nem lehet újraírni.
Bárkihez átvittem a dvd-ket cd-ket mkié ujra tudta írni. Mondták nekem még az elején h próbáljam meg a programot lecserélni. Jó, ujrattetem a Nero-t, ez se segített. Feltettem egy ingyenees írót, az is azt írja h nem lehet letörölni.
Kérdés: mit tegyek?