27
DVD-írómnak mi lehet a baja?
  • Picar77
    Probáld ki másnál az iród ha ott se jó akkor vidd vissza.
  • Neoncsoves
    OPeti szívesen segítenék de nem, értek a hardwarekhez. ha garis vidd vissza, vagy mond hogy ők is teszteljék az ő gépükben, és nekik jó, rakd ujra a winfost, vagy csinálj viruskeresést,defregmentálást. de végülis sztem látom jövőjét a topicnak mégis! akinek DVD íróval van baja írhat ide. szal bocs hogy a #2 hsz ilyen volt boccs
  • gz8
    1-es verzió: Sziasztok kérlek segítsetek nem nagyon értek valamit.
    A helyzet az, h volt egy LG dvd-íróm, és mostanába elkezdett rakoncátlankodni.

2-es verzió: De nem berreg az enyém. meg mondom, ma lett megvéve az író!!

Most akkor...?
  • gz8
    Ha nem tudsz konstruktívan fórumozni, akkor ne itt tedd. Kösz.
  • gz8
    Szereld ki az írót a gépből, nézd meg a matrica jobb felső sarkában levő dátumot, és ha még garos (azaz legfeljebb KÉT évvel ezelőtt gyártották (értsd: 2005 februárja vagy után), és megvan a garlevél, számla), akkor battyogj el vele a vásárlás helyére, garanciában ki kell cseréljék.
  • Randelz
    Vagy próbáld meg a Nero6-ost mert a néhányverziójú Nero7el gondok vannak. Nekem pl nem olvasta be a EMTEC DVD-ket
  • Randelz
    Arragondoltam. Nemtudom pontossan hogy hogymegy az a frissítés, de egy havernak rákellett menni az imation oldalára és ott kellett frissíteni hogy tudja 8x-osan égetni. Na akkor próbáld meg sztem valami RW-s cuccot frissíteni vagy valami hasonló
  • OPeti
    Firmware-t akartál mondani? Mert azt az LG-n frissítettem de nem tett semmit.
  • Randelz
    Fókuszállási hiba. Új framewire (sry ha nem framewire kell nemvagyok benne biztos most hogy ez a neve).
  • OPeti
    Aha csak ott akkor 2-3 hsz után már azt se tudták volna h beírtam vmit. Így több választ reméltem, ha van egy külön topik. De akkor töröljétek. Biztos leterheli a rendszert:D
  • OPeti
    Hallod ha segíteni nem tudsz akkor ne cumi öcsizzél ok.
  • HITMorpheus
    Nézd, egy hardwereszköznek 1000 féle baja lehet, nem kell külön topic, az általános Segítségbe is befért volna.
    Akár hiszed akár nem, a múlt héten kicsuszott a kezemből egy videókártya és bekrepált. És képzeld, nem nyitottam neki topicot.
  • Daveee
    lol topik cim :D
  • kis kocka
    akkor cumi öcsi
  • OPeti
    Ezzel azt akarod mondani h be lesz zárva a topik? Mert én máshol ilyen problémát nem találtam a forumban felvetve de mindegy.
  • OPeti
    De nem berreg az enyém. meg mondom, ma lett megvéve az író!!
  • HITMorpheus
    Benéztem zárás elött
  • VRSDM
    nekem az volt a baja hogy bennthagytam a az oszlopos dvd-k közötti elválasztószivacsot a dvd alattt :D és bekapta :D

hangos recsegés kerregés és kattogás :)

ajánlom nézd át teis ;)
  • mila69en
  • mila69en
  • OPeti
    Te elolvastad egyáltalán amit írtam...?
  • OPeti
    Nem a márkával van baj ez biztos, TDK-val is csináltam, meg BenQ-val is. Meg volt egy le nem zárt 1x írható cd, na arra se írt, azt hiszi mindenek h le van zárva.
  • Brolly28
    vegyél új írót-.-
  • Neoncsoves
    milyen DVD/CD Márka? Mert vannak DVD/CD márkák amiket nem szeretnek különböző írók
  • zoolee
    Vidd át a dvd t haverodhoz, ha ott sem jó akkor mész haza és ujjrahúzod a wint.
    Wz az összeomlás,töredezettség jele szokott lenni néha...
  • Neoncsoves
    nem akarok szenyó lenni. de: ez a baja
  • OPeti
    Sziasztok kérlek segítsetek nem nagyon értek valamit.
    A helyzet az, h volt egy LG dvd-íróm, és mostanába elkezdett rakoncátlankodni. A legnagyobb gond az volt h minden ujraírható lemezt lezárt kapásból, és utánna ha törölni akartam (formázni) akkor azt írta h ez nem ujraírható lemez. Minden márkára ezt írta! CD-re, DVD-re egyaránt.
    Utólag már be is szorult a dvd, minden kínja volt, vettem egy új írót. Pioneer. Örülök minden, erre ez is azt írja a dvd-mre h nem lehet újraírni.
    Bárkihez átvittem a dvd-ket cd-ket mkié ujra tudta írni. Mondták nekem még az elején h próbáljam meg a programot lecserélni. Jó, ujrattetem a Nero-t, ez se segített. Feltettem egy ingyenees írót, az is azt írja h nem lehet letörölni.

Kérdés: mit tegyek?