18
-
Phery #18 Annyira nem, mert gondolom az írható dvdket sem a boltban vette :D -
Normal #17 Mondjátok, van már ilyen southpark rész? -
Hegyikecske #16 túl drágán adta ez volt a baj :D -
angol #15 "valamint több száz optikai lemezek tartógurigájában található védőgyűrű is volt a lakásban" - hát istenem mindenkinek vannak gyengéi -
klastrom #14 Biztos valami gyökér fölnyomta.Ezek meg assziszik valami kurva nagy dolgot találtak.Sajnos itt a balkán sarkán még egy ilyen piti ügy is szenzáció... -
Jack Bauer ahős #13 Így jár, aki hülye. -
#12 Aki pénzért másol az meg is érdemli!
Bár teszem hozzá ő is megfizette minden DVD árában az asvának a jogdíjat, így ezzel simán védekezhet. -
Vlala #11 Az egyetlen gond ezzel az, hogy a konkurrencia buktatta le. Bár, nem tudom igazán sajnálni, nem volt gátlása, nem tudta, hol a határ. Egyszóval a rendőrök ismét balekot fogtak. -
Razgon #10 Így járás tipikus esete. Aki üzletszerűen másol, annak számolnia kell a lebukással. Főleg, ha hirdeti is magát.
Az más kérdés, hogy ezt nem kellene úgy beállítani, mintha az évszázad bűnügyét oldották volna meg. -
winnie #9 "rülnek hogy elfogtak egy kölyköt aki cdt másolt,amikor rablók,gyilkosok szaladgálnak az utcán. "
nyilván sokkkal több a dvdmásoló, mint a rabló és gyilkos. és nyilván nem csak akkor kell elkapni egy bűnözőt, ha az összes gyilkos rács mögött csücsül. elég nagy sz*rban lennénk. -
peterx #8 megérdemli -
Riddick #7 Nem értem miért vallott. Szgény kölyök...most a zsaruk ,örülnek hogy elfogtak egy kölyköt aki cdt másolt,amikor rablók,gyilkosok szaladgálnak az utcán.
Az ASWA adta fel a net oldala miatt ,kár volt otthon csinállnia. -
#6 nem jogász? -
szombi #5 Ekkora lúzert!
Jobban teszi, ha inkább nem beszél, a 10000 darab DVD-re soha nem jöttek volna rá!
Szerintem ez a hülye még azt is elmondta hogy női bugyit hord... -
#4 háát hiába... bölcsész :)
most akkor 30 v 27 éves ? -
Mr. Perfect #3 Én is azon csodálkozom, hogy csak ennyit keresett ezen. Ennyiért nem nagyon éri meg a kockázatot. -
#2 miért jó valakinek 6-800 forintért másolt/herélt szutykokat venni??? Elég korrekt filmeket lehet találni már az 1000Ft-os kategóriában is, és úgy gondolom eleve estek a filmek árai... De ugye biztos trendibb hétvégén a diszkóban elqrni a pénzt... -
winnie #1 szerencsétlen lúzer balfék:) ráadásul az ember azt hinné, hogy ennél többet lehet keresni, ha már valaki ilyesmire adja a fejét. ehh, csak így tovább. aki nyerészkedek, annak nem jó.