161
Samsung D900
-
#121 Szia!!Köszi!Igen de most nézem mp4-et csinál viszont másba azt nem fogadja csak 3gp-t de azt is csak valamelyiket!Egyépként találtam témát csak nem tom mit kell vele csinálni!ITT!:-) -
karajjj #120 téma nincs hozzá
zene: én mp3-at használok mindig
videó: mp4-be rögzít, gondolom azt játsza le... -
#119 Sziasztok!!Van egy samsung d900i telóm!Azt szeretném megtudni hogy milyen formátumokat fogad el mind zenében mind videóban!!Ja és még azt is hogy töltöttem le hozzá témát csak nem tom hova kell azt másolni meg ilyesmi!
Választ előre is köszönöm!! -
#118 az összes portot kiprobáltam de egyikben sem ismeri fel -
#117 Próbáld másik usb portba. Enyém is művel elég gyakran ilyet. (mondjuk én 99%ban usb háttértárként használom a telefont. :) ) -
#116 sziasztok!
volna egy olyan kérdésem hogy rákötöm a telót a gépre sima USB kábellel és a gép nem ismeri fel modemként pedig régebben felismerte meg minden de most nem. Pedig raktam USB drivert is meg a pc studiot is de nem akarja az igazat és hogy mi lehet a probléma??? -
#115 megvan,ez volt ami kerestem -
#114 letöltöm hozzá eztis,hátha ez a jó.:) -
#113 Tegnap vettem egy ilyen Samsung SGH-D900i telefont. Szeretném összekötni a számítógéppel,hogy a képeket,videót vagy később más programot átrakjak.Most letöltöttem hozzá ezta programot,fel is telepítette és mikor bedugtam elvileg fel is ismerte azt. Viszont nem találom a gépen sehol a telót. Valami ötlet,hol keressem? -
#112 mar most hogy nem ismeri fel?
telefonon keresztul? kartya olvasoval? at allitottad a telefont hattertarnak? telefon kezeli rendesen? -
#111 Hali!
Megint van egy kis problémám, mégpedig az hogy van egy 2 GB-os microSD-m és nem ismeri fel a windows ha rákötöm a telefont a gépre.
Mi lehet a probléma? -
#110 hat ha tudod hogy hova viszed akkor kerdezd meg oket :D
amugy 2000-3000HUF -ert szoktak csinalni ugyan ugy mintha kiuttetned.
mondjuk szerintem realis ar mert ha mar ugysincs szerviz kabeled se lovesed hozza hogy csinald, a neten leirtak alapjan meg nem sok eselyt latok arra hogy zokkenomentessen megcsinald, szoval.... :) -
karajjj #109 csinálni ingyen lehet, az csak tőlük függ, hogy mennyit kérnek érte, szóval őket kérdezd -
#108 Hy all!
Nem tudjátok,h kb milyen árba van,h egy orange frissítést felnyomjanak a d900i telefonomra és kb mennyi idő lenne? mert egy GSM boltba vinném el,ahol sztem megcsinálnák nekem csak nem tudom,h milyen ár körül mozog.
Előre is thx a választ! -
karajjj #107 hát fogalmam sincs, én a mobillal csak infón szoktam fényképezni a monitort, amikor a tanár megmutatja, hogy mit kell csinálni, minden másra ott a fényképezőgép, szóval engem ez annyira nem izgat... -
#106 Akkor nem a telefonom rossz, valami megoldás van erre? -
karajjj #105 nekemis így van.. -
#104 Helló!
Nemrég vettem ezt a telefont, és a fényképezőnél hiába állítom be a mobilfényt akármire, kilépés után mindig visszaáll alapbeállításra, tehát kikapcsol. Ennek alapból így kell lennie? -
#103 csak jatek, alkalmazas, hatterkep, csengohang semmi tema meg ilyesmi. ne is keressel -
karajjj #102 nincs semmim hozzá :D -
#101 Oké összejött:)
Köszi a segitséget.
D900i-re vannak témáid? -
#100 kiprobáltam de igazábol csak a telefonszámokat tudom átszerkeszteni a képeket meg zenéket nem tudok masolni rá. -
karajjj #99 a telefonon a beállításoknál állítsd át modemre
elsőre énis sokat szarakodtam vele, de összejött -
#98 megnyitottam a pc studiot ott pedig a file/connection-t és az usb-nél azt jelzi hogy not connection.
Akkor most mi lehet a gond? -
karajjj #97 aham -
#96 Melyiket azt a samsung pc studio-t? -
karajjj #95 de nem simán usb-n lesz, hanem fel kell tenni hozzá a samsung programot is... -
#94 Kaptam hozzá cd-t azon van usb driver azt felraktam de nem a telo memoriáját nem hozza be. -
karajjj #93 feltelepíted a driverét meg a programját és úgy tudod használni, nem kell hozzá kártya -
#92 Hi ma vettem egy d900i telot.
Amikor rákötöttem a pc-re akkor bejött a g meghajtó de mikor rámentem akkor azt irta hogy helyezek be lemezt a g meghajtoba.
Ezek szerint akkor memoria kártya kell hozzá és csak azt tudja olvasni a gépem a telefon memoriáját nem????
Témákat honnét lehet szedni mert nekem most egy parlamentes van ami nagyon szép de kéne vmi mas is.
-
#91 Hy all!
Hogy lehet a lentebb említett orange modot felrakni d900i telóra,vki írja le a menetét pls!
Előre is thx! -
#90 Nem tud vki egy office programot a telefonhoz? havernak nokiáján van egy quickoffice nevű, samsunghoz nem létezik vmi ? -
#89 igazabol ha mar FW -t szeretnel frissiteni akkor kapasbol az Orange Mod -ot ajanlanam, ha mar uj FW lesz rajta akkor jo legyen rajta, onerobol nem nagyon ajanlom en ezt az FW modositgatast csak ha rutin vagy biztos tudas van mogotte mert kinyirhatod vele a telefont. szoval keressel valami ismerost vagy valami mobilos boltba vidd be es megcsinaljak neked szerintem. amugy meg szerviz kabel kell hozza (4000-5000HUF), par program, meg egy kis angol/nemet tudas. bar ilyen szempontbol mar tenyleg a bolti megoldast javasolnam mert olcsobban megcsinaljak mint amennyi a kabel lenne, es utanna semmire nem jo a kabel gyakorlatilag. foleg hogy gondolom ott a sima RS adatkabel, vagy kartyaolvaso, akar bluetooth szoval... :)
amugy google -n talalsz D900 -as Samsung -al foglalkozo oldalakat, meglepoen sok van :) nemtok mar linket adni mert a telefonnal egyutt mentek a kedvencek ezen resze is szoval keress es talalsz ez tuti
ha meg van valami kerdes akkor hajra -
rigaman #88 Köszi a válaszod PeeTeR:)
De azt gondolom, hogy kábelen keresztül.
Meg csak annyi hogy pl samsung.huról vagy valahonnan leszedek egy friss magyar FW-t ezzel frissítem a telót és késsz?
Esetleg valami program hozzá? -
#87 FW frissites :) -
rigaman #86 Sziasztok!! Szeretnék kérni tőletek nagy segítséget. Kaptam németből egy d900-ast csak az a baj hogy német nyelvű a menü. (igaz ez gondolható ha németből van a teló) és kérdésem az lenne, hogy hogy tudom magyaríani a telefon-t mi kell hozzá és mit hogy. KÖszönöm szépen előre is a segítségeteket!!!! -
#85 szerintem erdemes kiprobalni, veszteni nem vesztesz vele semmit... -
karajjj #84 ok-gombra van téve alapból a menü, azt tudom :D
amúgy én is most erőteljesen gondolkozok, hogy feltetetem, mert használtan vettem a telefont és nemtudom a kódját ami ugye sok dologhoz kell :S -
#83 nekem volt fenn nagyon jo kis mod.
nagyon sok ujitas van benne, erdemes kiprobalni, nem fogsz csalodni benne.
igazabol nekem tavaly volt ilyen a keszulekkel egyutt szoval midenre nem emlekszem de irok par dolgot:
-egy gombnyomas zseblampba feny
-fenykep, video kozvetlenul a memokartyara mentese
-menuben betumeret allitas
-java telepites annyi hogy atasolod a keszulekre a file -t
-java memoria meret 8MB -ra novelve
-van valami menu varjalas is
-fokepernyonel akkufeszultseg jelzo 20 vagy 30 szegmenses
-kepnezegetonel teljes kepernyon lehet latni a kepeket
-ha hivohoz rendelsz kepet, szinten teljes kepernyon fog latszani hivasnal a kep
-fhuuu nem is tom mi van meg.. mp3 sms hang, meg egy rakas dolog van :) -
#82 Megtaláltam ezt az említett Orange-módot. Ez jó, használja valaki? Miben különbözik a gyáritól?