161
Samsung D900
-
#161 Több samsung modellnél működő LCD teszt:
Hívószámoknál: *#0*# have fun -
#160 Hello!
Be lehet tenni bármit, vagy csak a négy alap smshang közül lehet választani??? Mert ez így elég gáz... -
1c3 t34 #159 Nekem is az a baj, h amikor kiütném a JAVA-t, akk azt írja, h nem megengedett. :(
Meg nekem a 2GB-os Kingston SD karim őrült lassan kezeli. Zenét lehet rajta hallgatni, képeket nézni alkalmatlan, mert rohadt lassú és fájlokat is csak kártyaolvasóval érdemes rátenni, mert USB kábelen a max sebesség 28-30KB/s...:((
Firmware frissítésre gondoltam, de nem akar sikerülni.
Valaki valami ötlet? :S -
#158 win 7 el próbálta valaki? persze hogy a gyári cd nem jó, de a letöltött sem működött :S valakinek tapasztalat? -
puszedlih #157 BigDTR NINCS!!! -
BigDTR #156 Amm hogy lehet szoftvert frissiteni? -
BigDTR #155 Nincs olyan honlap ahol ingyen küldenek a telefonra játékot? Vagy akk legalább aba segitsetek hogy hogy kell megcsinálni hogy ha a #*536963# kódot beütöm ne azt irja ki hogy nem megengedett (de sztem az a baja hogy van még rajta garancia)
Kösz -
#154 hat ezzel en D600 -nal talalkoztam egy Pannon -os telefonnal volt ez a problema. sajnos a gyerek nem akarta kiutettni vagy software -t frissitetni szoval fogalmam sincs, hogy mit lehet tenni az ugy erdekeben.
de gyanitom, hogy valamelyik meg oldja a problematokat. -
BigDTR #153 Nekem is ugyanez a problémám :( -
petila #152 Sziasztok!
remélem olvassa még valaki ezt a fórumot:)
"A telefonon üsd be a #*536963# kódot," ezután a kód beírása után elakadtam java feltöltésnél mert a telefon azt irja ki hogy nem megengedett... és ezért verzió letöltésnél nem is indul el a telepítés
tud valaki segíteni hogy mi lehet a gond? -
#151 Köszi:-( -
#150 Nem. -
#149 Figyi a sima adatkábel nem jó??(usb) -
#148 Kicsit feltünö! De tartalmas a weblap és a MOD-is ok! Müködik rendesen! -
karajjj #147 a szemem kifolyik tőle :S -
#146 Na ezt kuk meg akinek D900I-je van csak ahoz jó!
Samsung D900i MOD -
extramagascsaj #145 akkor jó szar helyen voltál,én 11 rugóért cseréltettem -
#144 17 ezeré cseréltem nemrég egy szar kijelőt rajta... -
gabor1968 #143 Hát köszönöm szépen.....
Nem a fizikai méretére gondoltam!
Eszembe sem jutott hogy valaki rosszul értelmezheti a kérdésem!
Szóval max mennyivel bővíthető a memória?
Remélem így már érthető a feltett kérdés!
Üdv mindenkinek! -
extramagascsaj #142 fizikai méretére gondoltam a "méret" szó alatt...
csak kíváncsi voltam,h a kérdés felteveője mire gondolt,mikor írta a kérdést, mert sztem elég egyértelmű a válasz... :D -
#141 "hogy hány GB-osat, vagy méretre? :)"
sztem Karajjj arra gondolt, hogy mikor azt írtad méretre, a kártya fizikai méreteire gondoltál. Mert az hogy hány GBos ugye megadja a kapacitását :d -
karajjj #140 jogosna jogos, mert manapság egyre több az IQ huszár itt sg-n... :D -
extramagascsaj #139 ezt én is gondoltam -.-
mivel én is használok memóriakártyát így elég fura lenne,ha nem látnám mekkora megy bele
de attól még a kérdésem jogos,nem? -
karajjj #138 gondolom a nem a fizikai mértetére gondolt mert csak 1 féle micro sd megy bele... -
extramagascsaj #137 hogy érted ezt a mekkorát? :)hogy hány GB-osat, vagy méretre? :) -
gabor1968 #136 nincs mit! Nem tudod véletlenül a választ az én kérdésemre? (132) -
extramagascsaj #135 köszi,de már kicseréltettem :) -
gabor1968 #134 vagy ezt:
http://www.vatera.hu/sgh_d900i_alkatresznek_120576927.html -
gabor1968 #133 http://www.vatera.hu/d900i_hibas_alkatresznek_121386607.html
Ezt nézd meg. -
gabor1968 #132 Sziasztok!
Sehol sem találom hogy max mekkora memóriakártyát lehet berakni a telefonba.
Tudtok segíteni?
-
extramagascsaj #131 Sziasztok!
Nincs vkinek hibás D900 telója,aminek jó a kijelzője? :P -
#130 Hááát jahh!!Legalább ezt is tudjuk!!:-) -
Big Slim #129 Hy.
Na sikerült, utána néztem a samsung honlapján, azt ott írták hogy ha nem ismeri fel a PC akkor húzzam ki az usb kábelt lépjek ki a progiból, kapcsoljam ki a telót majd vissza, aztán dugjam vissza az usb-t és índítsam el a progit. Megcsináltam és működött, de azért megoldhatták vólna egyszerűbben is -
Big Slim #128 Hy.
Köszi, megpróbáltam, fel is rakta a drivert de még mindig semmi. Lehet h szoftver hibás talán? Holnap elviszem a T-mobile-ba hátha tudnak valamit mondani. Kösz mégegyszer! -
#127 Szia az usb drivert is rakd fel a pc studió mellé!Akkor műlödnie kell! -
Big Slim #126 Szevasztok!
Vettem egy Samsung SGH-D900i telót. De van vele egy kis problémám. Az, hogy amikor usb kábellal összekötöm a számítógéppel csak a memkarit ismeri fel a gép. A pc studio nem csinál semmit(XP-n és Vista-n se), próbálom csatlakoztatni a progival de semmi, a telót átállítottam háttértárnak de semmi. Légyszi segítsetek! Köszönöm! -
#125 Talán ezek jók valamire! -
#124 Köszi azért!!Tanárbácsi:-)!!Megesik néha 1-2 hibácska neem -
karajjj #123 egyet le tudtam tölteni, felraktam a telefonra de nem csinál vele semmit -
karajjj #122 egyébként az egyébkéntet b-vel írjuk
innen meg le se lehet tölteni a témát... meg amúgy sem lehet témát tenni rá, gyárilag van rajta 2, abból válassz...