20
-
Morden23 #20 Ma már két félig kilátszó duda még Nivea testápolót sem ad el. -
#19 A hír címéről meg nekem is egyből az, hogy biztos azért, mert nem jelenik meg 2007-ben :). -
#18 Első képről ami eszembe jutott: "Sex sells." -
gyuri12 #17 kössz:D -
Indigo #16 Üdv! Legközelebb gondolkodj, mielőtt topikot nyitsz -
gyuri12 #15 visszatértem! hála borgnak 1 hetet ki kellett hagynom...
amúgy eza hír is már vagy 2 hetes:D
sztem jó játék lesz,és NEM techdemo! -
#14 Zocsi: AZ UT mindig az egyik legjáccotabb MULTIPLAYER FPS volt! És az is lesz. Milyen techdemorol beszélsz?
Phunky: Tudod mi volt az elsö megjelenési dátum? 2006 tavasza... TAVASZA. Most 2007 Ösz/Tél. Aszem nincs mit mondanom neked... -
Indigo #13 Ezt viccnek hívják, nem rosszindulatnak :)
Arról meg már nem mi tehetünk, hogy nincs humorérzéked... -
#12 az összes rosszmájú kuki eláshatja magát. eza "2008 már ciki lett volna" dumával.
köztudott h az epic azaz egyik olyan cég amelyik nem késik éveket,egyértelmü h náluk is vannak csúszűsok,3-5 hónapos de ez szerintem meg böven engedhetett a mai játékok világában.
Szal én tutira veszem a 2007 második felében való megjelenést.
szal minden rosszindulatu bekaphatja =)
-
#11 Hmmm... fura, hogy az UT-re még egyszer se mondták, hogy techdemo. Pedig az értelmi szintjét tekintve kb. oda sorolandó... De akkor már inkább GoW! -
#10 dcyrax:
akkor "Bump/Parallax mapping" => off, és megkapod a rég megszokott "lapos" karaktereidet :)
-
Atees1987 #9 :D -
#8 úgy hallottam, hogy valami sakk-játék -
#7 vagy itt http://www.youtube.com/watch?v=3MYZDQ0d0vk -
dcyrax #6 nem tetszenek ezek a doom3 as "dagatt" karakterek. -
#5 egy újabb UT? jaj de jó :-/
kíváncsi vagyok miről fog szólni a játék :P -
Atees1987 #4 igazatok van,
1. valszeg azért kersztelték át mert tartanak attól h 2007re sem jelenik meg, és ha átesnének 2008ra az már nagy égés lenne
2. ezer éves hir -
#3 csak azt nem értem, hogy miért lenne baj, ha 2007 maradna?
2007-ben lesz kiadva, nem?
Amúgy már várom, elég jól néz ki -
#2 nem baj, csak 4 napos hír=) -
#1 Eccerüen nem volt pofájuk átnevezni UT2008-ra. Nem akarták már megint a "sry már 5x-re is késni fog a game, de olyat hogy már nincs pofank a 2007 nevet adni". Igy UT3-lett.
Valszeg nem akarnak abba a hibába esni hogy (esetleg) 2008-rol is át kelljen nevezni 2009-re :D Mostmár névvel nem kockáztatnak.