Alapvetõ változások a chellonál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy tudok a ch. tárhelyemre belépni és feltölteni anyagot?
és egyébként van már telefon nélküli adsl, nem tetszik akkor válts
Undorító vérszívók!
Ez szolgáltatás??? 0.32 kilóbittel megy és 10 percenként megszakad!
Az egész házban, tatabányán! Felhívjuk annyit mondanak hogy legyünk türelemmel! MEDDIG? 2 hete ez van!
ezért fizessek havi 10 000 forintot?! modemes sebesség ennél sokkal gyorsabb! ez egy vicc!
undorító vadkapitalista kizsákmányoló FÉRGEK!
ja hova váltsak szolgáltatót?? ADSL hez telefonvonal kell! az meg nincs és nem is lesz!
ez az undorító UPC van meg semmi más!
ez egy röhely, egy vicc, nagyon dühös és mérges vagyok pedig volt türelmem egy ideig.
és még egy fórumja sincs az UPC nek ahol le lehetne hordani õket a srága földig!
CHELLO SUX a köbön!
(megegyezett)a classic sebességével...és most a chellonál úgy döntöttek hogy a dolgozónet5 megabites lesz...ennyi
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Bár eddig szerintem tök jóh nemtudom miért szidják agyon a chellot(korlátott eltekintve)? Mondjuk tavaly óktober óta vagyok náluk,és lehet régeben téleg gázak voltak :D
De mivel betelepül az alaphálózati szolgáltató telefonközpontjába és ott elhelyezi az eszközeit, a helység bérletért, beléptetõ rendszer, áramhasználat, légkondícionálás egyéb díjait is fizeti. A hurok átkötés és egyéb ehhez köthetõ tevékenységnek is vannak 1xi díjai. Ezen kívül az alternatívnak el kell jutnia az alapszolgáltató telefonközpontjáig üvegszálon. Ha olyanja neki nincs akkor ezt is bérelnie kell valakitõl akinek van, aki nagy valószínûséggel megint az alaphálózati szolgáltató lesz. A sötétszál bérlet havidíja így szintén hozzá kerülhet.
Csak akkor nem kapna semmit a Tíkom ha az alternatív vállalná a teljes beruházás költségét és annak minden kockázatát hogy az elõfizetõkig szõröstül-bõröstül saját infrastruktúrát épít ki és semmit nem bérel mástól. Viszont az alternatívok ilyen nagy beruházási kockázatot nem vállalnak föl. Õk csak a lehetõ legkisebb befektetés mellett akarnak a legnagyobb haszonhoz jutni, ezért is válogatják ki a legjobb megtérülést biztosító területeket.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Extreme és a profnál azért adhatak volna olyan 500 gigát. Mondjuk érzésem szerint idõvel fogják emelni a korlátott is fõleg ha sokan átlépik majd!
Ugy mint régen a classicnál ugye 15 most meg 30.
Egyébként nem a t onlineal kell ezt össze hasonlitani ,mert a matáv netjénél jelenleg annál nincs szarabb.
Viszont az adsl-be csak datanet elég jóh ajálataik vannak !
De gegvárom ezt a dolgot upc-nél ,mert annyival jobb filing ,hogy nem a matáv zsebébe megy a pénz :)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Tehát:
Jelenleg chellom van, hûségszerzõdés lejárt. Elméletileg 3Mbit/s-re fizetjük a 11 rugó/hó-t. Korábban ment szépen (bár a 3Mb/s-t sosem érte el, a max az a 2600Mb/s volt, de az is nagyon ritkán). Az utóbbi pár hónapban örülök, ha 1,5-tel vánszorog, de most per pillanat úgy kb 0,6-tal. Ja, és nem vagyok lekorlátozva. Párszor betelefonáltam. Volt, hogy azt mondták le vagyok korlátozva, mondom miért is? Hisz 2 filmet töltöttem le egész hónapban... Máskor azt mondták, hogy az õ rendszerük szerint nálam minden rendben van. Gépem frissen reinstall, úgyhogy semmi bizbaszware nem lassít.
Szó mi szó megelégeltem, és egy barátom tanácsára (aki mellesleg T-com-nál dolgozik, hálózatokat telepít) azt javasolta, hogy mondjam fel a chellot, és rendeljek ADSL-t 8Mbit/s havi kb 9000 Ft, és korlátlan. És a 8Mbit/s az megközelítõleg annyi is lesz. mondtam Anyámnak, hogy hívja UPC urat, és mondja, hogy márc 1-tõl köszi, nem kérjük tovább ezt a szart. Erre õk elkezdték ajánlgatni, hogy ha maradunk, akkor kötnek velünk egy olyan szerzõdést, ami szerint havi 9e-ért korlátlanul tölthetünk 10Mbit/s sebességgel...
Mikor megnéztem a Chello oldalát, nincs is 10Mbit-es csomagjuk. 6 volt a legnagyobb egyéni, az is valami 24e-ért..
Haverom szerint átbaszás, és jó, ha a 10 helyett 5Mbit/s lesz a dologból, de mondta, hogy mindenképp érdeklõdjek utána valamelyik fasza fórumon, mert õ is kíváncsi, hogy ti mit gondoltok. Nos ez a legfaszább fórum, úgyhogy hajrá, ki mit gondol? :)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
10.1 es pontot érdemes elolvasni ... a korlátlnan net náluk 250Gb alá megy ;) egymást követõ 3 hónapba nem haladhatja meg a 250Gbt az adatforgalom ..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az ÁSZF-ben pontosan az van megfogalmazva, hogy a szolgáltató fenntartja a korlátozás jogát, ha az elõfizetõ 3 havi adatforgalmának átlaga meghaladja a 250 Gb-ot. Tehát, ha egymást követõ három hónapban 251 Gb-ot töltesz le korlátozhatnak. (- tájkomnál ez 150 Gb).
6nap szünet után ujra van netem
online játékkal nem lehet játszani /70ping , 20csomag vesztés(amibõl már az 1 is sok)/
és mi lesz még itt
3 Mbit/s = 384 kB/s
512 kbit/s = 64 kB/s
Ez lesz:
10 Mbit/s = 1280 kB/s
1 Mbit/s = 128 kB/s
(Régi rendszerben számolva. Nagy B=byte)
akkor most elvileg 10m(b?)s-al is tölthet le és 1024kb/s-al fel?
bocsi az érthetetlenkedésemért!
Azt mondod a munkádhoz kell. Mi kell hozzá? TV társaság vagy? Akkor valóban kevés az 1M up. De talán egy üzleti elõfizetés segítene rajtad.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Amúgy nem lesz korlátlan. 250 gigában maximálják. Ha 3 hónapig folyamatosan az fölött lesz a forgalom, akkor repülsz.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Ismét magyar virtust figyelhetünk meg, nem tudnak a tényekbe belekötni mert sztem marha jó változás megy végbe, ezért elkezdenek szõrözni! :) Grat!!! :)
A feltõltést lehetne növelni? Persze, letõltést is! Mindent lehetne bármeddig, soha nem lenne elég! De nem feltõltésre kell hazználni a netet, hanem letõltésre és játékra! :) Az új Minimum csomagban tényleg kicsi a 256 egy 512-t lehetett volna, de az inkább email csomag! :D
De a többivel lehet neten nyomni. Elég bátran!
Én örülök neki és grat a UPCnek a változáshoz!
Akinek nem tetszik, mennyen T-Com hoz! Minden jót hozzá! És ott lehet jól is fogylyák írni a rövidítéseket! :) ÉS azzel mit érsz majd el? Szerinted? :)
Csak kérdem! :)
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB