48
  • Theodora
    Miért nem reklamálnak a zöldek a népszerű grid (SETI; World Community Grid; stb.) alkalmazások ellen, amelyek 100% CPU terhelés mellett futnak egész nap?
    Vagy a DivX vagy bármelyik videó kódoló alkalmazás ellen?
  • Yv@n
    Már nem azért, de az új hw fogyasztása épphogy mintha alacsonyabb lenne. Lásd intel core2 széria az előtte lévőhöz képest.
  • Theodora
    Én sok mindenben egyetértek a zöldekkel de a gondolkodásmódukkal nem.
    A gondolkodás módja a következő:
    - Zöld: Ez így nem jó, mást kellene alkalmazni!
    - Befektető/Tudós: Mit?
    - Befektető/Tudós: Iszonyú költségek után kifejleszt valamit. Mindenki ünnepli, hogy ez nagyon jó.

Én akkor rágtam be rájuk többek között, amikor a szén erőművek után elkezdték alternatív energiaforrásként a szélerőműveket telepíteni. Mikor már vagy több száz szélerőmű telepítése megtörtént és működött már 2-3 éve, akkor azt mondták, hogy ez nem jó! Megzavarja a környezet képét! Ekkor gondoltam, hogy elemet kellene belőlük csinálni mint a Matrix-ban.

Szerintem alapvetően az a bajuk, hogy nem jutnak nulla munkával hatalmas pénzekhez.
  • strogg
    Szövegértelmezés rlz :)
    Nem a szoftver a környezetszennyező :) Hanem a vas, amit kihajítasz egy újabb típusért, mert a szoftver csak azon fog korrektül menni.
    Mellesleg ez így igaz :) Az elektronikai hulladék veszélyes hulladék. A különbség annyi, hogy ezen az alapon az összes gyárót fenéken lehetne billenteni.
  • AranyKéz
    Ja basszus mennyi okszigént, vizet, tápanyagot és helyet pazarlunk ezekre a sötétzöldekre.
  • janos666 #3
    ÁÁÁÁ, én meghaltam mára. Azért az emberi hülyeségnek is lehetne hátara. Környezetszennyező szoftver, ez kész, kötelet ezeknek a zöld faszoknak már mert én halok bele az ő agyament hülyeségükbe. Miért nem szervez már nekik valaki egy világméretű demonstrációt ahol egy lakatlan sivatagban tiltakozásképp felrobbantják magukat. Mindennek lenne azért határa, ha le akarjuk játratni a Vistát akkor is!
  • Theodora
    Nem értem ezt a hisztériát!
    A Microsoft visszavonta volna az XP-t?
    Mától nem indulnak el az XP-s gépek?
    Megszünt a terméktámogatás az XP-hez?
    Ma már ciki XP-t használni?
  • dartois83
    Asztalra Vista, Baby!