7
 • remark #7
  A "vilagrol es ugy altalaban mindenrol" beszelgettunk haverommal, es igy jutottunk el a kovetkezohoz:
  "De ők [ertsd: MS] a saját kreativitásuknak köszönhetően (az eszközök most nem érdekesek) előbbre jutottak. Hogy tudod megakadályozni ezt egy egyenlő társadalomban?"
  Ha az autotolvaj kreativitasat bunozesnek hivod, akkor azt amit Billi csinal, azt miert nem? Azert nem mert Billi eseten nem latod a tevekenysegenek karos hatasat, mig az autotolvaj eseten igen. Ezt hivjak cegek eseteben PR-nak.
 • ssdb
  #6
  pedig fontos lenne az adatvédelem.... :S
 • AranyKéz
  #5
  Tényleg nem rossz ötlet

  Őszintén szólva a fogyasztóvédelemnek alapból kellene csinálnia egy ilyen publikus listát.
 • turul16
  #4
  Be kéne üzemeltetni egy oldalt erre a célra.
  Tudom is melyik céget tenném az első helyre :)
 • remark #3
  "Ezenkívül az európai uniós tagállamok belügyminiszterei egy közös terrorizmus ellenes adatbázis létrehozásáról tanácskoznak, ahol elsősorban a terroristákat segítő magánszemélyek és szervezetek adatait gyűjtenék össze."

  En pedig egy olyan adatbazist hoznek letre amiben azon cegek adatait tarolnam amelyek szo szerint veszik a "profitmaximalizasa minden aron" (foleg amerikaban alkalmazott) aranyszabalyat, es mindenkivel szemben, orszagtol, etnikumtol, vallastol fuggetlenul akár eroszakkal (=masik akarata ellenere) is ervenyesiti az akaratat.
  Kezdenem az egeszsegugyi jelenteseket eltuntetok/meghamisitokkal, a sajtot (le)penzelokkel, folytatnam a gyerekmunkat tamogatokkal, majd a tulzott lobbitevekenyseget folytatokkal (nem is ertem ez miert nem illegalis), a gyerekeket mar 3-4 eves kortol reklamokkal megcelzokkal, a kornyezeti eroforrasokat tudatosan kizsakmanyolokkal es kornyezetszennyezokkel, es ide jonnenek azok a cegek is amelyek kulfoldi (ellen-)kormanyokat tamogatnak azert hogy ezen orszagok teruleten igy jussanak uzlethez, es vegul hozzacsapnam azon kormanyokat amelyek az ilyen cegek bel es kulfoldi ugyleteihez asszisztalnak birok befolyasolasaval, torvenyek modositasaval, sot esetenkent katonai beavatkozassal.
  Igy legalabb tudnam hogy melyek azok a cegek akik termekeibol sose vegyek.
 • Praetor
  #2
  Lehet hogy a cikkíró szerint ott sem jogszabálynak megfelelően kezelik az adatokat...
 • Juszufka
  #1
  Két hónappal ezelőtt is megkérdeztem, de most sem tudom megállni:
  értem a hírt, de miért kellett megint betenni a felsőoktatási tájékoztató borítóját? Mi köze hozzá?