48
-
Polemius #8 "7000-ért már 4 Mbites netre lehet előfizetni."
Már ahol lehet. Az ország nem kis területén nem lehet. -
mpl #7 "Most kb. 7000 ft átlagosan egy 1MB-es net. A relális ennyiért kb. 2-4MB-lenne."
MB??? Nem inkább Mb-re gondolsz? Látom te is eléggé vágod a témát... :D
7000-ért már 4 Mbites netre lehet előfizetni. A 8 Mbites 8000-9000 Ft körül van szinte minden szolgáltatónál.
"Nyugaton ennyibe fáj egy hasnoló kategóriájú net."
Meg nálunk is...
"Múltkor láttam egy hirdetést, hogy a galloknál foritra átszámolva ha 16 ropiért 22,5Mb/4Mbit-es net. Hol kapsz ilyet itthon?? "
Egy hasonló:
PANTEL - 24 Mbit up, 768 kbit down = bruttó 10 690 Ft -
#6 Neked milyen NET szolgáltatod van? 3M 7000FT már létezik ember! -
Polemius #5 Billiboy régóta minden évben elmondja ezt és más hasonló álomképeit. Minden évben. Ugyanazt. -
#4 Ő mondja meg, hogy mire van szüksége az embereknek, nem pedig maguk az emberek. Ez a jó piacgazdaság. -
#3 Microsoft DRM. Letöltöd a filmet, akármit, amit 3 napon belül törölnöd kell a gépről, ha nem teszi ezt meg helyetted a rendszer automatikusan. Ha meg filmet veszel, ugyanez a helyzet.
A gécc által emlegetett netes digitális tv legnagyobb előnye pont az, hogy NEM ENGED elkapcsolni a lejátszó / streamer, amig a reklámblokk tart. Talán ezt is meg kéne említeni. :)))) -
Atomy #2 "Lenyűgöző, hogy az emberek mennyire nem látják az ezen a területen jelentkező lehetőségeket. Öt év múlva nevetve fogunk visszagondolni a jelenlegi helyzetre, a gyermeteg megoldásokra"
Ő bezzeg látja. Lebukott. Bill nem ember. -
#1 Hát sajnos itt téved. Ahhoz egyszerűen túl kevés és túl drága a sávszélesség, hogy élvezhetően lehessen neten TV-zni, még a mostani adás színvonallal is. Milesz, ha valaki DVD vagy HDTV felbontásban akarja nézni a TV-t? (én modjuk max. DVD-ben) Most kb. 7000 ft átlagosan egy 1MB-es net. A relális ennyiért kb. 2-4MB-lenne. Nyugaton ennyibe fáj egy hasnoló kategóriájú net.
Múltkor láttam egy hirdetést, hogy a galloknál foritra átszámolva ha 16 ropiért 22,5Mb/4Mbit-es net. Hol kapsz ilyet itthon??