felvételi 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
7esbõl a C-t nem tuttam. a 8asnál ha jol emlékszem az 1.õt nem tudtam meg lehet h az uccsot. 9esnél a D-t asszem. ez ha jol számolom, és télleg igy jo ahogy mondom, akkor 80%-90% sztem megvan, ami kurva jo.
Aztán szépen megszámoltam😄DD
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
kb. a 8. altalanos iskolasok a jelenlegi tudasukkal siman megirjak az erettsegit is.......
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem akarok szemelyeskedni, de nezd meg a #3-as hszt, irni nem tud :|
oktatas rulez.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De nekünk sokkal több helyesírási dolog volt benne, helység és földrajzi nevekkel, j-ly vel, stb, irodalomból jópár idézetkiegészítés..
Mateknál igazából ehhez szintén kevés tárgyi tudásra volt szükség ( szerintem ). Trigonometriában sem kellett tételeket felhasználni, súlyvonal, szögfüggvények, magasság, körülírhatóság stb.
A sorozat kicsit húzósabb, ahol a számokat írtad egymás után, számológép nélkül nem számolnék faktoriálist stb..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a matek szerinte is nagyon nehéz volt, talán 2 feladatot tudott hibátlanul megcsinálni 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
én csak gyakorlásként irtam meg, mert ahova jelentkezek oda nem kell központi felvételi..
Szóval a felvételirõl...
Magyar - Annyira nemv olt nehéz bár rengeteg feladat nemvolt egyértelmû
mint pl az ábeles, és akkor fogalmazd meg a szöveg alapján a kifejezéseket, pl kormányoz
nah most én azt irtam erre, hogy annyi dolga volt alig birt kormányozni
de megnéztem a javitó kulcsot, és azvolt benne mint amit valo életben is jelent....
a 10. es feladat kicsit elgodnolkodtató volt, mert ez oyan feladat volt ami életbe nem csináltam még....
egy havert ráveni hogy olvassal el a könyvet, fogalmazva, és 3 meggyözö érvel.....
Matek:
Szerintem nagyon nehéz volt....
Fõleg a 10 es feladat
Ha belegondolunk annyira mégsem volt nehéz, cska sokat kellet számolni, meg bibelõdni vele
mint pl
1:500 000 a tkérépen, kecskemét és szeged távolsága a térképen 15 cm, ez valoságban hány km lég vonalba, és ugye amit kiszámoltunk cm be kaptuk meg, és azt még km be váltani slalalala, lényeg hogy 75 km jött ki...
A másik gondolkodtato és számolgatos az a amenyi a szám értéke, anyszor szerepel...
pl.: 1223334444
nah és ezt 9 ig, és mennyi a szorzata, hány nulla van benne a 15. szám miyen szám stb....
de a 10 es volt mégis a legnehezbb, mert ott aztán golkodni kellet!
www.okev.hu
itt található a felvételi, és a javitókulcs is hozzá
Átnéztem a javitókulcs alapján, sztem enyém lett a városban a legrosszab!