Új betegség a mobilfüggőség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként amit igénylünk nap mint nap és szeretnénk foglalkozni vele, az nem függõség hanem tartalmas elfoglaltság, amibõl taulhatunk is... sokat. Csak akkor van baj ha nem viseljük el a hiányát, illetve ha akkor is foglalkozni akarunk vele ha egyébként nem is lenne vele dolgunk.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
EMBERISÉG TÉRJ ÉSZHEZ! NE LEGYETEK IDIÓTÁK!<#szomoru1>#szomoru1><#merges2>#merges2><#duma>#duma><#levele>#levele><#shakehead>#shakehead><#boxer>#boxer><#kuss>#kuss><#banplz>#banplz>
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Az az igazi mobilfüggõség szerintem ha kocsiban is mobilozik vezetés közben. Egyre több ember csinálja látom az autósokat. Legutóbb egy távolsági buszsofõr mobilozott vezetés közben, ott voltam közelében mikor ezt láttam.
Tudósok lassan függõvé válnak a függõ emberektõl. 😊
De ez a számítógép/telefonfüggõség akkora egy marhaság! Ha egész nap telefonozok az ezermillió féle elfoglaltságot jelenthet: filmnézés, e-book olvasás, internet, játék... Persze, kívülálló lehet hogy azt látja hogy egész nap "nyomkodom a telefont", de attól még szerintem változatos elfoglaltságot nyújt.
"MAIDS a pi***ba!"
Asszem én sem fogalmazhattam volna egyértelmûbben 😄
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Sajnos a számítógép elõtt túl sokat ülök, ha otthon vagyok. Bármikor el tudok tõle szakadni, elmegyek röplabdázni, kajakozni, sörözni vagy bármi mást csinálni, de ha otthon vagyok, akkor túl sokat vagyok elõtte, de nem játszok, hanem MOD-ot készítek egy repszimhez. Persze néha nagyon rámjön az olvashatnék is, persze mikor? Vizsgaidõszakban...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gracie Barra
Számítógép függõséget megértem még, sok oka lehet, hogy valaki nem bír elszakadni a játékoktól, de hogy mobiltelefontól... :/ ezt már nemhiszem el (bár én a számítógépfüggõséget is kizártnak tartom, kiküldenék õket is valamit sportolni haverokkal (vagyhát ilyesmi) sztem elég lenne hogy ne legyenek függõk).
Na mind1, szerintem ezek már unalmasnak találták a számítógépfüggõséget vizsgálni, és feltalálták a mobilfüggõség betegséget is 😊
Bazeg, elõre látom: "A sportolóknál megfigyelhetõ egy új betegség, melynek jele a túlzott lihegés. Ezt a betegséget a tudósok oxigén-függõségnek nevezik, és már elvonókúrán vizsgálják a sportolókon az oxigén megvonás hatásait"
Starcraft + Diablo III - esemve
Még jó, hogy az emberiség körében a gondolkodásfüggõség nem hódít! 😄
asszem elkezdek leszokni :S
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
pill csörög a telefon ^^
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.