17
-
szunyika #17 ÁÁÁÁÁÁ, van magyar Witcher oldal !!!!
www.witcher.hu
egyszerűen minden rajtavan!!! -
zsilike #16 sziasztok!oblivionhoz képest milyen a game,versenyben van?irjatok pls h szedjem v ne!thx -
Librarian #15 Hé, én a Soul Reaver és Blood Omen sorozatokat imádtam... Engem arra emlékeztet. Szóval reménykedem, hogy jó lesz. Grafika meg... ugyan már! :) -
#14 nem tudom minek kéne multi minden egyes játékhoz. van amihez egyszerűen felesleges. witchert meg várom szeretettel. -
#13 Nem-nem, én nem azért mondtam! Mindeketten félreértettétek! Bár psishock először jól értette...
A játék grafikájával különösebb gond nincs, megfelel a kor elvárásainak (bár az előzetes videók alapján, vannak benne érdekes dolgaok, nah, mind1...) Mellesleg ha már a sztem ótvarul csicsás nextgen grafikánál tartunk, hát izzé... A maga idejében a másik játék is fasza volt, csak akkor nem volt olyan magas az emberek elvárása. Mind1... nem tépem itt a számat, tök fölösleges ezen vitázni!
Jah, egyébként tekintve, hogy meglehetősen csak a harcrendszerre fektettek nagy hangsúlyt a készítők, meg a különböző mozdulatok szép összefűzésére, előfordulhat, hogy hack&slash lesz... Ez is mind1, csak fröcsögjön a vér! -
#12 Jó lesz ez, csak nehogy egy agyatlan hack&slash legyen a végeredmény, reménykedjünk. -
Morden23 #11 "Ez a játék meg szerintem minden csak nem élethű!"
Ez meg kit érdekel? Televerik az internetet a "nextgen" grafikával, erre minden szar, ami nem élethű?
Blade of Darkness élethű volt? Nem. Jó volt? Igen. -
#10 ...legutóbb talán az Oblivionnal játszottam amiben megfigyeltem, de volt máshol is.
"Ez a játék meg szerintem minden csak nem élethű!"
nyilván, fantasy :) de értem, hogy mire célzol. "ahhoz" (azaz a manapság megkívánthoz) képest amolyan "PS2 szintû" (ezekből a képekből ítélve természetesen) -
#9 Nem mondod? De figy, láttál te már olyat akármilyen játékban? Nem hiszem... Még állóképes rendernél is nehéz jót/szépet csinálni, nemhogy realtime-ba számoltatni... Ez a játék meg szerintem minden csak nem élethű! -
#8 Zocsi:
jó az a soft shadows, pöpecebbül/élethûbben néz ki! Az az igazi, ha logaritmikusan csökken az intenzitása a távolságtól függően, azaz minél messzebb van tőlünk egy-egy része, annál jobban halványodik el.
-
#7 Igazad van, hülyeséget írtam... írásban mindig keverem őket! A Severance-ra gondoltam! Nah, olyan árnyékokat akarok! -
Morden23 #6 Azaz átlátszatlan fekete foltok? -
#5 Mire jó a soft shadows? Én olyan szép éles vetett árnyékokat akarok, mint amilyenek a Sacrefice-ben voltak!!!
Egyébként gagyi! -
#4 itiz :) -
#3 és a képeslapjuk is jó XD -
Indigo #2 Tényleg tetszetős a grafika is és a játékvilág is. Egy ilyen játékba egyébként nem is kell multi, esetleg coop módban csinálhatnának néhány küldit. -
Morden23 #1 Nagyon bejövős ennek a játéknak a külseje. Ha a belbecs is meglesz ilyen színvonalú, akkor betársul a gépemre a Gothic 3 mellé :)