The Black Mirror 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Nekem az elsõ jobban tetszett és nagyon vártam a második részt.😊) Nem tudom mi lett velem😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

nekem ez a rész jobban tetszett mint az egy, kicsit, hmmm, hogy mondjam, logikusabb(könnyeben észrevehetõ) voltak a fejtörõk😄

every damn day

sajna bogyokának nem jött be😊 van ez így...nekem pedig a Secret Files 2 volt ici picit csalódás...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az is jó volt

every damn day

bogyoka
Én nagyon remélem, hogy jobb lesz, mint a 2. része volt😊)

Hûû, nagyon jó volt! Várom a 3. részt, novemberben jön!!

every damn day

na mi a helyzet? van olyan, aki már szinkronosan is kivitte?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

van egy Windows 7 topik õk eléggé értenek ehhez próbáld meg ott...

Nem jeleníthetõ meg az XML-lap.
A bemenõ XML-adatok nem tekinthetõk meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késõbb.

--------------------------------------------------------------------------------

Érvénytelen karakter a szöveges tartalomban. Hiba történt a(z) 'file:///C:/Games/Black Mirror 2/loca/game_text.xml' erõforr...

<Text label="Menu_NewGame" display_name="#game_tex0_00025

fúú na várjál, tehát , ha jól értem az egyik fájlt mégsem írtad felül, mert más a kiterjesztése...hmm annyi kell, hogy megnézed mi az az 1 fájl beütöd a googlebe pontosan a nevét .xml és elvileg azt kellene behelyettesíteni...nem tudom, hogy jót segítek e, de logikusan ez lehet a hiba...

De valószinü azért mert a xml-lap nem jeleníthetõ meg az xsl stiluslap használatával javítsam a hibát majd kattitsak a frissítés gombra.Ezt írja ha megakarom nézni a game text fájlt.Csak azt nem tudom ,hogyan?
hogyhogy német? nem angol alapból a játék? angolverzióra biztos jó lenne...hogyhogy neked német? nem lehet akkor h német nyelvû honosítást szedtél le?

Letöltöttem a Black mirror 2 magyarítást KCST a magyarítás portálról.
Bemásoltam a loca könyvtárba ,felülírtam mindent.A játék menüjében be x-eltem a dialogot és ennek ellenére német,még a menü is.De ha a loca könyvtárból letörlöm a loca german xml fájlt. Akkor a menürész lesz csak magyar.
letöltötted a magyarosítást gondolom, feltetted és ezután is ezt csinálja neked? õõ mekkora méret volt a file és honnan milyen honosítást szedtél le? ha nem vált be akkor még másik oldalról megnézhetsz egy másikat...így látatlanba nehéz, de több info kéne miket csináltál, h még mindig német

Valaki segítsen
nekem meg a szövegfájlok németek még mindíg

every damn day

Ok,köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Bekapcsoltam a dialógot és még mindig német nyelvû
Nekem csak a menü magyar feliratos.Valaki segítsen. Köszi
nem warezoltál, henceghetsz, hogy eredeti game, könnyen feltelepül a játék, talán nem lesznek benne bughibák, és egy élménnyel leszel gazdagabb. Ez a játék megéri az árát, mert végeredményben nem rövid, ha elakadsz és jó a sztori is, fõleg a végefele. Majd segítünk ha gáz lesz😉

Megszereztem 4k BM2-t.Kérdésem,hogy mi extra jár ezért most nekem?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bogyoka
Miért akarod elõvenni? Nem kell elõvenni telefont.

ja te a 2-ben kérsz segítséget, bizony én se találtam végigjátszást, de menj fel a youtubera és nézz videokat üsd be Black mirror 2 walkthrough és ott végig követheted mit csinál a srác

Vagy telefont hogy kell elõvenni?

every damn day

Végigjátszás van valahol hozzá?

every damn day

2 verziót próbáltam ki ugyanaz volt a hiba a telepítés végén ,fájltörlés volt mindkét esetben.
Black Mirror 2
Black Mirror II
kirol
Már nem tudom.
Elvileg ez: Black Mirror II Proper - SKIDROW
Az iso mérete TC-ben: 3 359 342 Mb.

Nálam nem a magyarítással volt baj hanem magával a játékkal.Telepités közben a nod törölt valamit a játékból.leszedtem a virusírtót utána gond nélkül felment minden.
biztos nem német verzsönöd van?

every damn day

kirol
Nálam nincs felirat továbbra se videó alatt. Ugyanis a binkw32.dll-t az eredetit kell használnom, mert a magyarítás ezzel is csinál valamit, de ez a fájl okozza az indítási hibát. Az eredetivel elindul, magyar is a játék, csak lehet a videókon emiatt nincs felirat.

Szerintem a tápod lesz a ludas (xd)
kirol
Na akkor nem értem, mert nálam meg nincs.
Megy a nõ a lámpával, hogy hol a csávó és nincs felirat a videón. Amúgy van, csak itt nincs videó alatt.

Van
kirol
Kérdettem: "Rögtön a kezdõ videó alatt van felirat?"

Mûködik a felirat csak a game opcionál kapcsold be a dialóg-ot:@
kirol
Rögtön a kezdõ videó alatt van felirat?

ahogy leírtam úgy megy.
kirol
Neked megy a magyarítással is?

1.szedd le a vírusirtódat
2.install game
3.(felülirja)
4.magyar nyelv telepítés
5.vissza vírusirtó
6.jáccik mint a állat (skid)
még nem próbáltam...de kíváncsi vagyok milyen lett

kirol
Nektek mûködik a magyarítás?

Nem buta! Csak vannak rajta vírusos fájlok.

bogyoka
Ez érdekes, a magyarítások.hu oldal normális, buta ez a norton😄D

ez jó, majd így lesz teljes a kép és a történet kis magyar segítséggel...azt hiszem nem árt

kirol
Ennek ellenére leszedtem, de minek?!
Már nem indul el a játék, mert az exe indulásnál elszáll ismeretlen hibával. 😞

kirol

bogyoka
Úgy látom készen van a magyarítás le lehet tölteni😊

Magyarítás letöltése

bogyoka
Jaja meg és minden happy most <#taps>

lényeg hogy megoldottátok😊

bogyoka
Ha ezt az esetet hívják flörtölésnek, akkor talán igazad van, de gondoltam, hogy fórumtalálkozó gyanánt talizhatok, meg hát ha kíváncsi volt élõben rám, tetszett neki ahogy irkáltam a csetbe, akkor miért ne mutassam meg magam.😄D
Most már nem vagyok olyan kritikus évek voltak 2005-2007-ig😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, egyszer volt kitérõ😛 Igen annyi éves házasok vagyunk az még gombócból is sok😄

hmm...október eleje én úgy tudom...kíváncsi leszek rá milyen Magyarul a végén mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Darren muterjával kellett dumálni, rengeteg angol szöveg volt ott nem figyeltem néha😄😄 és a sztori pont a legvégén válik érdekessé, mert addig csak Angelinát keressük meg ilyenek