WARM UP (tv)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egészen. Magyaroszágon nincs olyan, hogy "betiltották". Régen volt olyan, a komcsi idõkben. Valszeg megegyezési problémák vannak a háttérben.

Serpa
biztos betiltották.

amúgy:
"Tisztelt Nézõink!
A FIX adása átmenetileg az interneten, a Rubicom és a Digikábel szolgáltatók hálózatán érhetõ el."

T-com cábel tévé miért nincsen FIX.TV már egy hete??? Eddig volt. Mregszûnt kábelen vagy mi a ....

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

caseih9400
ja.

khm...khm...

Benny04
ike? :o

caseih9400
amúgy most 8éves a fix és csinálnak egy saját oldalt...

khm...khm...

Emléxem, régen volt egy Milky nevû müsorvezetõ... jó csaj volt! Ma "rtl-klub Balázs" farkát szopja hevesen(szó szerint). Meg volt még Patrik és Bicska, rajtuk jókat lehetett röhögni. Kristóf valóban vicces volt, bár õ is annyit értett az IT-hez mint Vendi.

caseih9400
nem emlékszem már rá :S am ez a DJGesz nagyon egy nyomorék szvsz..

khm...khm...

gercse
jaja Kristóf poénokkal is feldobta a mûsort

Lehet, hogy Kristóf disznó volt, de legalább nem volt ennyire gánybuzi feje, mint a Vendinek...
Amúgy meg Kristófnak voltak jó poénjai. Én õt jobban bírtam.

Egyszer anno betelefonált egy suttyó, aki nem is kért segítséget, hanem ezel kezdte: "Héjj Kristóf, azt ismered hogy két apáca..."
Azon nyomban kihúzta a telefonkábelt aztán meg visszadugta. 😄

caseih9400
van minden héten egy gyerek aki betelefonál és mondja vendinek hogy nem jó a gta san andreas 😄

khm...khm...

caseih9400
jujjdejóezamûzsor 7éve nézem 😮

khm...khm...

az exit jó, ha star wars-os a téma

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Max7
osztom a véleményed! bár linuxos ürgéket azért nme nézem le (nem vok linux buzi sõt nem is használom, de õk tudnak valamit azért) [/coruier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Csacsi
Szerintem nincs értelmes mûsor ezen az adón. Bár mondjuk értelmes ember sincs.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Haverom is azt mondta h az jó, csak én nem vok otthon mikor az megy, szal arról nem tok mit mondani

zmeor
netburger jó lenne ha nem 30 másodpercet szánnának egy programra, és nem mondanák el 2 órában hogy angelina jolie hogyan kefélt és mit mondanak a csillagok..

leszarom a konfigod...

Shodan
Szerintem az egyetlen értelmes mûsor az a levelup.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Amíg Kristóf volt még rendszeresen néztem, mert a dagadt gennyláda szórakoztatóbb, mint a magát komolyan vevõ Vendi:C
ja és néhha a leg fontosabb részbe lóg be...

zmeor
így igaz télleg mindig a csávó fejét mutatták😄😄D

leszarom a konfigod...

ezaz... meg amikor mutatják a fejét a csávónak h hogyan jáccik, meg a billzetet 😄 hehe 😄 amúgy wiinél megértem mer új dolog, de 1 billzeten mit mutatnak? hogy hogyan nyomja a wasd gombokat? xD

sapkafej
a gameoverben a legidegesítõbb, hogy egy játék bemutatásának a fele azzal telik, h bemutatják a menüt, hogy változtass felbontást meg minden szart. fontos dolgok!

György

PJack
én szoktam nézni, sztem jó mûsor

Pain is inevitable. Suffering is optional.

OrioN the S
<#wow3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sajnos (?) nem túl rég óta van Fix.TV-m, és domingora nem naon emléxek... régen még kábeltv elõtt vhogy antennán bejött a fix tv de naon szar képpel, akkor még örültem h van vmi olyan csatorna ahol játékok mennek (GameOver), de mostanra... lehet h akkor még jó volt, mert szerettem nézni, de az is lehet h amiatt szerettem mert akkor még kis pöcs voltam és csak jáccottam 😊

ööö erre no comment...

De1 ....Valameik nam asszem tegnam, egy sms"bb: hi vendi, az igaz ha bekenema vinyót szappannal meg nõ a mérete?"
Ezt a sok láms ge.it...
2 a Game over akkor volt jó mikor még a domingó volt benne..
De amúgy domingónak most jó kis számtekes bóttya van ida szoktunk menni lanozni....

Uhh... Warm Up 😄
Errõl a mûsorról sose voltam jó véleménnyel...
Amikor Kristóf volt 1xûen lenéztem, mert semmihez nem ért csak azt tudja hogyan csalj a játékban és megtudta mondani h. GeF 2 és GeF 8800 közül melyik a jobb... De most Vendi van, aki mintha értene vmit a géphez, csak a hülye telefoánálók és smsezõk mindig kihozzák belõle a legrosszabbat, mer semmi értelmes kérdést nem kap soha...
Amúgy az egész mûsorban az a poén h a Fix.TV mûsorai közül talán ez a legjobb 😄
Ott van a GameOver... Az is mirõl szól? "Na akkor itt van a WoW, ami engem nem fogott meg mert nem lehet benne csalni...","Háát a Colin McRae Rallyban az nem tetszett h. nincsenek levágások, ezér jobb 1 NFS...","Ez a CoD 1 f*s, mi az már, h. nincs benne 'magamalá lövök rakétával és nagyott repülök'" (mert azt h rocketjump nehéz megtanulni..)
Na, ennyi lenne... most biztos kapok a fejemre 😄

scorpeeon
Emlékszem még volt vmi ilyesmi szitu amikor Kristóf volt még:

-Keresek egy olyan programot, hogy a játékban megnyomom a gombot és beírja a kódot!
-www.megnyomodagombotésbeírjaakódot.lap.hu

😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Calver
Kussolsz, nem ugatsz, ja amúgy tsa, õ zoolee. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

gercse
ahogy mondod 😉

OrioN the S
te egy igazi vérbeli gyökér vagy b@zmeg...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

scorpeeon
Kristóf az ISTEN! <#worship><#worship>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sztem is, vendi jobb..

5# nameg nem könnyebb reinstallolni mint keresgetni a hibát???
De.

zmeor
kristóf egy disznó volt

leszarom a konfigod...

gercse
hát igen...elég érdekesek néha a megoldások a kérdésekre
lehet nevetni rajtuk olykor, azért is szerettem Kristófot, õ poénra vette legalább elég sokszor

Max7
Amatõr pacskerek! Azt hiszik ha megmondják mindekinek hogy a windows ujrarakásával megoldódik a probléma akkor õk az ászok!

Pfff interaktív hülyék!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

gercse
régebben 4 kor kezdõdött és 5 ig tartott...most meg...
Kristófot jobban bírtam,
de azért nézem, ha hazaérek 😄

<#mf2>

Na, nem látam iet még ezért itt az ideje...
Na xal a lényeg az, hogy interaktív mûsor sms fallal meg chattel...
Én már mejdnem 5 éve nézem....
És minden nap 16:15 tõl megy...