27
-
#27 Jobb videót is betehettetek volna. -
csomi #26 Ezt a hulyeseget, LOL! 6 het alatt negy kilot az 10 naponta 1 kg. Uristen napi 20 dkg-val kevesebb kenyeret eszel es tobbet fogysz! A Wii-s box mondjuk tenyleg megmozgat, es ha azzal csak ennyit tudott fogyni akkor viszont nagy zabagep lehet az urge. -
aateks #25 Az eldő alkalmakkor nekem is volt izomláz meg minden, de ahogy elsajátítottam az irányítást, úgy lett egyre könnyebb minden fizikailag. Mostanában már a fotelből ülve, tulajdonképpen csuklóból írányítom a játékok zömét, attól meg biztos nem fog senki lefogyni. Amúgy a WII kiráááááály és imádom. -
#24 Bármelyik PS2 Eyetoy játék 10x ennyit ér mozgás szempontból. Sőt vannak kifejezetten testedző programok is eyetoyra, aerobik, kung-fu.
Ez valami nintendodo által fizetett wii blogger lehet. -
#23 Engem a konzolok nem érdekelnek annyira mert itt a PC nekem de ha vennék valamelyiket az a Wii lenne./lesz? -
bermuda3 #22 a semminél ez is jobb de olcsóbb, ha lemegy a térre focizni a haverokkal, vagy futkározik vagy rendesen sportol vmit télleg. azért mégiscsak élvezetesebb egy sport élőbe (nem feltétlenül a boxra gondolok :) )
a lényeg h ha télleg fogyott tőle a csóka akkor jólvan ügyes. azt utálom amikor vki fogyózik azt egyenlőnek veszi az éhezéssel. egyen rendesen normálisan és mozogjon. úgykellazt. -
Cheesy #21 hoppá! nem is rossz. Akárhogy is nézem, amikor még az volt a médiában, hogy készül a 360, a PS3 és a Wii, utóbbit gondoltam a biztos vesztesnek. Nagyot tévedtem, szerintem most lealázza a többit innovációk terén. Pozitívan csalódtam. -
Hegyikecske #20 hát ebbe végülis van valami, de akkor is vicces a cím. Ez éppen olyan mintha végeznénk egy statisztikát melynek a végén kiderül h ha az ember mindennap fut félórát, akkor attól le fog fogyni... Persze h jelen esetben is ez ttörtént hiszen itt is mozgott! -
#19 most eszembe juttattad, amikor gyermekkoromban KO-ig tartó boxmeccsekkel, tekézéssel, baseballal és tenisszel kapcsolódtunk ki, az volt a szép világ. (marha.) -
ttp145 #18 Kitudja még a végén észreveszik néhányan hogy kint is lehet ezt csinálni a haverokkal. Csak a szemük ne égjen ki a világosságtól -
Atomy #17 Ennyi erőből már valami igazi sportot is lehetne űzni. -
Morden23 #16 Egy olyan embernek, aki eddig egész nap csak pöffedt, szerintem bőven sokat ér az is, ha feláll a karosszékből, és idiótán kalimpál a Wii-vel a tévé előtt. Az biztos, hogy nem ezzel kell szálkásítani, de hogy jobb, mint a görbe háttal való gamepad-gyilkolás, az tuti. -
savior #15 szerintem meg jo ez is. fel ora box pl eleg kimerito tud lenni. akiknek pedig mozgasszegeny az elete, azoknak minden jobb mint az egyhelyben ules -
kanyecs #14 lehet hogy szart se ér, de egy sarokba dobott kondigépnél mindenképp jobb. -
muerte2 #13 Hát nem tudom.
Én 3év intenzív kihagyás után megint intenzíven sportolok, kondi és kardio, de fél év után sem vagyok azon a szinten amin 3éve voltam, nagyon messze van még. Erőben meg van de a zsír nehezebben megy le. Azt ne mondja nekem valaki, hogy Wii-vel majd érdemleges eredményt fog elérni
-
BaltásRém #12 Sakk wii-re ? -
#11 Aha én meg a napi két óra Lineage-ezés miatt megtanultam két szablyával vívni, meg még varázsolok is.
Nem Sim-ezik kicsit sokat a csávó? Azért a néphülyítésnek is vannak határai. Mindegy, az ameriakiak úgy tűnik csak hülyébbek lesznek. -
Ronny #10 30 perc az pont a hasznos aerob határa. Mind duplája kéne egy rendes edzéshez. -
Ronny #9 az a helyzet, hogy amit ez tud az édeskevés. Szerintem inkább azért fogyott a srác, mert kevesebbet evett a nagy játékhévben. -
SmallGreenET #8 Az nem esik le senkinek, hogy a szgezés vagy konzolozás mellett/helyett mozogni is kéne néha, sportolni vmit, s akkor nem lesz az ember bepunnyadt tápos. Bár a mai világban már az is pozitívnak találandó, hogy legalább ez a kis kütyü kis mocorgásra bírja a népet... -
shusaku #7 Annyira nem nagy otlet, pont par napja jutott eszembe teljesen magamtol :) hogy miert nem csinalnak tornazos meg aerobicozos jatekokat wii-re. -
#6 Nekem meg a lé kéne, amit ebből az ötletből kaszál. -
valaé valaé ná #5 Nekem csak fogyni kéne... -
#4 Ha lesz rá pénzem mindenkép veszek!! :) -
#3 nekem meg wii se kéne -
#2 nekem csak wii kéne :d -
gyuri12 #1 nekem is ez kéne:)