Fogyás Wiivel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez valami nintendodo által fizetett wii blogger lehet.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
a lényeg h ha télleg fogyott tõle a csóka akkor jólvan ügyes. azt utálom amikor vki fogyózik azt egyenlõnek veszi az éhezéssel. egyen rendesen normálisan és mozogjon. úgykellazt.
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Én 3év intenzív kihagyás után megint intenzíven sportolok, kondi és kardio, de fél év után sem vagyok azon a szinten amin 3éve voltam, nagyon messze van még. Erõben meg van de a zsír nehezebben megy le. Azt ne mondja nekem valaki, hogy Wii-vel majd érdemleges eredményt fog elérni
Nem Sim-ezik kicsit sokat a csávó? Azért a néphülyítésnek is vannak határai. Mindegy, az ameriakiak úgy tûnik csak hülyébbek lesznek.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
\"There is no respawn or load game in real life!\"
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.