Fogyás Wiivel?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyuriX2572
Jobb videót is betehettetek volna.

Ezt a hulyeseget, LOL! 6 het alatt negy kilot az 10 naponta 1 kg. Uristen napi 20 dkg-val kevesebb kenyeret eszel es tobbet fogysz! A Wii-s box mondjuk tenyleg megmozgat, es ha azzal csak ennyit tudott fogyni akkor viszont nagy zabagep lehet az urge.
Az eldõ alkalmakkor nekem is volt izomláz meg minden, de ahogy elsajátítottam az irányítást, úgy lett egyre könnyebb minden fizikailag. Mostanában már a fotelbõl ülve, tulajdonképpen csuklóból írányítom a játékok zömét, attól meg biztos nem fog senki lefogyni. Amúgy a WII kiráááááály és imádom.
Dzson
Bármelyik PS2 Eyetoy játék 10x ennyit ér mozgás szempontból. Sõt vannak kifejezetten testedzõ programok is eyetoyra, aerobik, kung-fu.

Ez valami nintendodo által fizetett wii blogger lehet.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Mnemomic
Engem a konzolok nem érdekelnek annyira mert itt a PC nekem de ha vennék valamelyiket az a Wii lenne./lesz?

a semminél ez is jobb de olcsóbb, ha lemegy a térre focizni a haverokkal, vagy futkározik vagy rendesen sportol vmit télleg. azért mégiscsak élvezetesebb egy sport élõbe (nem feltétlenül a boxra gondolok 😊 )
a lényeg h ha télleg fogyott tõle a csóka akkor jólvan ügyes. azt utálom amikor vki fogyózik azt egyenlõnek veszi az éhezéssel. egyen rendesen normálisan és mozogjon. úgykellazt.

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

hoppá! nem is rossz. Akárhogy is nézem, amikor még az volt a médiában, hogy készül a 360, a PS3 és a Wii, utóbbit gondoltam a biztos vesztesnek. Nagyot tévedtem, szerintem most lealázza a többit innovációk terén. Pozitívan csalódtam.
hát ebbe végülis van valami, de akkor is vicces a cím. Ez éppen olyan mintha végeznénk egy statisztikát melynek a végén kiderül h ha az ember mindennap fut félórát, akkor attól le fog fogyni... Persze h jelen esetben is ez ttörtént hiszen itt is mozgott!

QuippeR
most eszembe juttattad, amikor gyermekkoromban KO-ig tartó boxmeccsekkel, tekézéssel, baseballal és tenisszel kapcsolódtunk ki, az volt a szép világ. (marha.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kitudja még a végén észreveszik néhányan hogy kint is lehet ezt csinálni a haverokkal. Csak a szemük ne égjen ki a világosságtól <#hehe>

Ennyi erõbõl már valami igazi sportot is lehetne ûzni.

Egy olyan embernek, aki eddig egész nap csak pöffedt, szerintem bõven sokat ér az is, ha feláll a karosszékbõl, és idiótán kalimpál a Wii-vel a tévé elõtt. Az biztos, hogy nem ezzel kell szálkásítani, de hogy jobb, mint a görbe háttal való gamepad-gyilkolás, az tuti.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

szerintem meg jo ez is. fel ora box pl eleg kimerito tud lenni. akiknek pedig mozgasszegeny az elete, azoknak minden jobb mint az egyhelyben ules
lehet hogy szart se ér, de egy sarokba dobott kondigépnél mindenképp jobb.

Hát nem tudom.
Én 3év intenzív kihagyás után megint intenzíven sportolok, kondi és kardio, de fél év után sem vagyok azon a szinten amin 3éve voltam, nagyon messze van még. Erõben meg van de a zsír nehezebben megy le. Azt ne mondja nekem valaki, hogy Wii-vel majd érdemleges eredményt fog elérni
Sakk wii-re ?

Griphons
Aha én meg a napi két óra Lineage-ezés miatt megtanultam két szablyával vívni, meg még varázsolok is.
Nem Sim-ezik kicsit sokat a csávó? Azért a néphülyítésnek is vannak határai. Mindegy, az ameriakiak úgy tûnik csak hülyébbek lesznek.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

30 perc az pont a hasznos aerob határa. Mind duplája kéne egy rendes edzéshez.

az a helyzet, hogy amit ez tud az édeskevés. Szerintem inkább azért fogyott a srác, mert kevesebbet evett a nagy játékhévben.

Az nem esik le senkinek, hogy a szgezés vagy konzolozás mellett/helyett mozogni is kéne néha, sportolni vmit, s akkor nem lesz az ember bepunnyadt tápos. Bár a mai világban már az is pozitívnak találandó, hogy legalább ez a kis kütyü kis mocorgásra bírja a népet...
Annyira nem nagy otlet, pont par napja jutott eszembe teljesen magamtol 😊 hogy miert nem csinalnak tornazos meg aerobicozos jatekokat wii-re.
Cactus
Nekem meg a lé kéne, amit ebbõl az ötletbõl kaszál.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Nekem csak fogyni kéne...

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

spikeee
Ha lesz rá pénzem mindenkép veszek!! 😊

Tankcsapda rulez!!!!!

bardocz
nekem meg wii se kéne
ColdFire
nekem csak wii kéne :d

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nekem is ez kéne😊