1025
-
mac83 #105 jaja :D
mondjuk azért van benne 1-2 jó ötlet, pl mikor a skorpióval kell a föld alatt menni -
#104 jaja. A driver4 ehhez képest 1 vérbeli szimulátor :D -
mac83 #103 pfff, nem gyengén szar az irányítása az autóknak, jah :D
de a helikopteré se gyenge -
#102 Hát én nem estem tőle hasra, sőt :)
Az első 10 percben az épületek rombolása jó szórakozásnak tűnt, de aztán abba is beleuntam :D
Az autó irányítása meg katasztrófa (legalábbis bill-ről) -
mac83 #101 tess :
http://files-upload.com/328016/transformers-jfkpc.r68.html
-
#100 Az ütőket láttam, de épp rámrombolt mikor fel akartam venni.. :D
Egyszer sikerült is letornázni a hp-ját, de akkor jött egy üldözős rész, megyek utána, ott a srác meg a csaj, erre megint ugyanaz jön mint a sulinál. Srácok elfutnak, én meg kezdhetem megint verni a hülyét. Itt már mindent hozzávágtam. Kocsikat, buszokat, meg kisebb tereptárgyakat, de meg sem kottyant neki. O.o
Na majd megpróbálom mégegyszer, ha sikerül megnyugodnom. :@
Mérgebben leromboltam az egész sulit..
Elég gáz, hogy a ház romokban hever, de a cserepek érintetlenül lebegnek felette.. :D -
#99 simán le lehet nyomni, dobálod lehetöleg nagyobb dolgokkal (az éppen helyszinen megjelenö rendörkocsik sztem a legjobbak illetve buszok) és mikor megdobod beszédül vagy mit csinál. akkor odamész megfogod, elkurod, vagy lövöd, vagy egy lámpaoszloppal elvered :D amugy az egyik szomszéd ház falán van két baszottnagy baseball ütő, azt is tudom ajánlani :D -
mac83 #98 próbáltalak msn-re felvenni de nem reagáltál -
#97 :D
Akkor segíts nekem, és áruld el hogy kell megölni a fősulinál azt a kapálozó rohadékt. Lőni egyáltalán nem tudom, dobálom de semmi, már a fél világot hozzávágtam, aztán elkezd rohanni felém és ledarál.. :|
Nagyon felcseszett az az ócskavas. :@ -
#96 Elég csúnyák ezek a képek, ez a max graf vagy a legrosszav? -
#95 nos, igy 3-4 küldi után a véleményem a következő: a graf nem csunya de messze többet vártam. bár igy legalább fapados gépen is elmegy. az irányitás echte konzol, bár annyira nem vészes. egy 5 gombos egérrel faszán pont kézreáll. auto modban az irányítás valami gusztustalan szar, szép nagy fekete pont. az ütök-lövökballal-lövökjobbal-dobok támadások... hát nemtom, hátha késöbb lehet valami extra fícsörös cuccot tanulni még :)
az osztályzatom 2/5 -
csgj #94 ez megy egy egyszerűbb gamepaddal is? mert a harry 5-nél megszívtam vele -
#93 valaki pls a 68-as fájlt... -
mac83 #92
-
mac83 #91
-
mac83 #90
-
rémrendescrysis #89 Hol lehet letölteni? Megmondanátok?
Előre is thx. -
#88 valaki az r68-as rart feltenné valahova,nagyon hálás lennék?
elöre is köszi... -
Thanatos #87 most nicns időnk és energiánk se sorszámot se "letöltő linket" irni neked, bocsi... -
#86 Most nincs időm és energiám visszaolvasni ezért ha esetleg lemarattam volna egy letöltő linkről kérném a sorszámát. :) -
#85 Azt a büdös ********* ****** *** ******** ******* ******* ** **************** ****** ** ***** *************!!EZT A BAROMI JÓ JÁTÉKOT!
:) -
#84 nekem csak az volt a gond hogy a kaspersky -nal nem volt engedelyezve a reg hozzaferes. utanna gond nelkul indult es minden emu be van nyomva a daemon -ba. faszomse allitgatja... -
csgj #83 a HP5 nagyon faxa, csak meg kell szokni az irányítást -
raymond01 #82 Sikerült elindítani!
Vélemény: 12- es karika, de nem 12 éves kortól hanem addig ajánlott sztem, grafika pocsék elmosódott,
Nem kell fikázni ez az én véleményem!
Remélem a film jó lesz, garancia Michael Bay bácsi! -
#81 Jaja első autobotos chaptert megcsináltam és először azt gondoltam ez is egy rövid game lesz aztán nézem h 1%:D JÓ KIS GAME sztem jobb mint a HP 5 az már nagyon reklám game és az teljesen Wii-re van fejleszetve -
#80 Jól van, akkor jöhet. -
#79 megoldva :)
nagyon jo kis game :D
huhh.. fasse gondolta volna, de nagyon tetszik :)
jo a graf, jol megy, akadas nelkul, alig tolt es meg elvezheto is. filmhez nagyon feelinges "elozetes" :D
erdemes kiprobalni -
#78 1: Unrar
2: mount image with latest Daemon Tools (select emulation safedisc in tray)
3: Select emulation safedisc with Daemon Tools
4: Install
5: Play it
6: Buy it
:)
Többet én sem tudok, de sokan írják, hogy nem indul. -
#77 Crack! -
#76 pocsbe kell ezt a szart elinditani?
nekem semmit nem csinal. kerreg fel percet aztan agyhalal -
csgj #75 a sok konzol miatt ennek is konzolos lesz az irányítása, az tuti... szóval még egy érv, hogy vegyek egy gamepad-ot... 3000 Ft alatt lehet kapni vmi normálisat? -
#74 Gamespot már osztályozta, PS3,XBOX360,Wii 6 pontot kapott(pc ps 2 egyelőre nincs de nemhinném hogy bármiben jobb lennének)
gyakran fejlövéses a kameraman, repetatív játékmenet, és rövid is
nadeazé kipróbáljuk ^^ -
ricsa008 #73 a képekből és videókból itélve jó lesz nem soká kiderül -
Thanatos #72 20 perc mulva megmondom, későn keltem ma sajnos, igy le vagyok maradva :S -
#71 Valaki esetleg játszott már vele? Milyen? -
ricsa008 #70 várjá ki hazudik ??? tegyé fő szájkosarat vazze!!! amúgy nekem már egy GB lejött a Rel. verzióbol -
#69 ja és nforce lassu. minden hozzáértő tudja :P -
#68 nem hazudik, fent van, még a crack-re várok, most telepitem :) -
bgabor #67 Érdekes módon az nforce.nl-en nincs fent. Szóval hazudsz. -
#66 nem kell reklám, mindenki megoldja magának ügyesben, nincs itt gond.