1025
    Lehet! Két kampány közül választhatsz az elején, én persze rögtön a Decepticon küldetést választottam :P
  • Dunkmashine
    hali. 2.4 celeron procin 512 ram radeon 9200 xt ezen megy a game fullosan
    ?
  • Doom 4
    Lehet Despticonnal menni ?????
  • Doom 4
    most települ :)
  • hen-tes
    Itt tartok én is. :D
  • csabarinkoo
    Nem kib*szott nehéz ez egy kicsit?
    Most nyírnám ki az első menőbb robotot ott a sulinál ahol Sam kijön egy csajjal. Első körben legyőzöm, ügye ott csak messzebbről kell rádobni valamit és kocsivá változik és lehet lőni. Aztán elhúz kocsivá változva, - jó mondom király lesz, így is irányíthatatlan a verda de azért - azt is megcsináltam
    Most megint harcolni kell vele, de itt már semmi ötletem sincs hogy tudnám megint rávenni, hogy megint verdává változzon

Valaki tudna segíteni?
    köszi
  • medog
    Hello!Nincsen Multiplayer a játékban? vagy valahogy nem lehet megoldani?
  • destroyer91
    És milyen kodeket ajánlanál??a procival nincs gond,a játék egész jól fut fullon.De igen 5.1-es majd megnézem a beállitásait eddig nem jutott eszembe,de csak ilyen integrált kakaés geforce 6600gt-m van régebbi driverrel,szerinted melyiket kéne felraknom?a ujjabbaktól fosok mer nvolt olyan h azér fosott be a kari,azér most is régebbi driver.Előre is kössz.
  • Cekla
    Ó köszi, erre nem hiszem, hogy egyhamar rájöttem volna, hacsak nem véletlenül:)
  • Pethy23
    Fel kell kapni és el kell dobni amikor be van bénulva. 3x 4x kell kb
  • Cekla
    Szevasztok! Kéne egy kis segítség! Egy olyan résznél járok, ahol egy ilyen betonkeverő bigyó robotot kéne lezúznom, 10 percig dobáltam, meg ütöttem-vágtam, de semmi baja sem lett, ott kell vmi extra dolgot csinálni? Előre is thx!
  • Optimus Prime
    Millió hála érte!!
  • ProGabe #133
    intro akadás codecek miatt lehet,vagy proci gyenge hozzá,persze ha a játékhoz nem akkor nem mondtam semmit
    hangkártyád esetleg nem 5.1-es?lehet azért olyan halkak a hangok,mert rosszul van beállítva,esetleg drivert frissíts

Minimum: Pentium 2.0GHz or Athlon 2.0GHz or higher processor
    256MB of RAM (1GB for Windows Vista)
    English version of Microsoft Windows XP/Vista
    100% DirectX 9.0c-100% DirectX 9.0c-compliant 64MB video card and drivers (NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 + / ATI Radeon 8500 +)
    Sound Card
    Minimum: 4 GB of uncompressed hard disk space (plus 300 MB for the Windows swap file and 1MB free for saved games)
    Minimum: 100% Windows XP/Vista -compatible quad speed DVD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate)

illetve fent van sysreqlab-on is
  • Optimus Prime
    GÉPIGÉNY!
    Valaki egy vacak Readme fájlt szúrjon már be. Tudni akarom milyen gépen megy el. Mégcsak töltöm torrentról, de csak, hogy elmegye- a gépemen majd - majd megnyerem ezt is, mint a filmre a mozijegyet.
    Amúgy a képeken tényleg olyan mosott a hatása a grafikának. Ilyet a Bionicle játénál tapasztaltam, meg néhol az új Tomb Raider-nél. Fentebb állítva a képfrissítést jobb lett, de lehet a GeForce 8000 hiánya.
  • destroyer91
    kösz h válaszoltatok...
  • mac83
    max, kivéve az a mosódás effekt mert attól szvsz szar lesz az egész
  • mac83
    szívessen a filet bazdmeg
    Minden nagyobb torrentoldalról!
  • rémrendescrysis
    Hol lehet letölteni? Megmondanátok?
    Előre is thx.
  • rémrendescrysis
    A képek amiket csináltál milyen grafon vannak?
    Mert nem valami szépek, de igazából csak a robotok, hogy annyira bonyolultan vannak megcsinálva, hogy már undoritó.
    Közben rájöttem :)

Szerintem elég nehéz. Most ott vagyok, hogy Optimus Prime-al kell megvédeni a várost, de nagyon nem könnyű...
  • báttyó02
    megy
  • csgj
    most direkt nem akar senki se válaszolni? :D
  • fsgh
    hhmmm jó játéknak tűnik:) lehúzom:)
  • rémrendescrysis
    Hol lehet letölteni? Megmondanátok?
    Előre is thx.
  • wander01
    esetleg fel kéne robbantani öket... csak számomra tul egyértelmü a játék??
  • Pethy23
    Csak szét kell verni lőheted is de inkább üsd
    Nekem is sikerült elakadni. Level 2-őn vagyok, a checkpointokat kell időben elérni. Aztán 4 után a benzinkútnál ott a robbanás jel.
    Hiába megyek bele, semmi :(
    Pedig biztos azt kell lezúzni, de nem tudom hogyan...

HELP!
  • Black Hawk
    nekem van má transformersem ps 2 re de abba csak lQni lehet meg máshogy néz ki Hot-shot kocsi formája :S.
  • csgj
    akkor megy gamepaddal, vagy nem?? kérdezem harmadszorra...
  • destroyer91
    Csá all!leszedtem a game-t és egyelőre nem mondok róla véleményt de nem olyan űber mint amire számítottamViszont az lenne a kérdésem h szerintetek miért lehet az h az elején az meg az összes intronál akadozik a kép is meg a hang?elég idegesitő...és miért olyan halkak az effektek,nálam ha flehuzom csutkára alig hallani vmit de a zene az ordít
  • Pethy23
    Ha olyan lett volna a film mint a mese egy ötöd rangu japcsi szappanoperát kaptunk volna:D nem azért de filmben nem lehet azt megcsinálni h. egy kamion csak 2x akkor mint egy ember... Akkor az nem film de lehet rosszul gondolom
  • CalebJoe
    Elnézve a screenshotokat a grafika nem is lenne rossz de a robotok hogy néznek ki, szét van bonyolítva az egész néhol azt se lehet látni melyik a lába meg melyik karja, köze nincs a régi rajzfilmes képregényes robothoz nem adja azt a feeling-et.
    Azért a filmet megnézem, de nem sok reményt fűzök hozzá főleg amikor megláttam hogy néz ki benne Optimus Prime.
  • KapuBen
    Na ez tuti jó game lehet:P
  • csgj
    megy gamepaddal?
  • LasDen #110
    hazajövök ebből a genya címerezésből és látom, hogy kint van....szedem is....
  • Thanatos
    összes verekedős hentelős game? :D amugy poénnak igy "ingyen" még elmegy kategoria de gondolj bele ha ezért adtál volna ki 12k-t..., én ugy már nem röhögnék annyira ezen a poénon :P
  • Maxtreme
    Az ötlet jó, de a kivitelezés.. köhhöm:) Ezen még kellett volna dolgozni min. fél évet.
  • hen-tes
    Azért poénnak elmegy.. :D
    Hány játék van, amiben felkapod a villanypóznát és fejbehúzod vele az ellent? :P
  • Thanatos
    jah, bár szeirntem a verekedős rész se valami hüde hüde extra :S