1025
-
#145 Lehet! Két kampány közül választhatsz az elején, én persze rögtön a Decepticon küldetést választottam :P -
Dunkmashine #144 hali. 2.4 celeron procin 512 ram radeon 9200 xt ezen megy a game fullosan
?
-
#143 Lehet Despticonnal menni ????? -
#142 most települ :) -
#141 Itt tartok én is. :D -
#140 Nem kib*szott nehéz ez egy kicsit?
Most nyírnám ki az első menőbb robotot ott a sulinál ahol Sam kijön egy csajjal. Első körben legyőzöm, ügye ott csak messzebbről kell rádobni valamit és kocsivá változik és lehet lőni. Aztán elhúz kocsivá változva, - jó mondom király lesz, így is irányíthatatlan a verda de azért - azt is megcsináltam
Most megint harcolni kell vele, de itt már semmi ötletem sincs hogy tudnám megint rávenni, hogy megint verdává változzon
Valaki tudna segíteni?
köszi -
medog #139 Hello!Nincsen Multiplayer a játékban? vagy valahogy nem lehet megoldani? -
destroyer91 #138 És milyen kodeket ajánlanál??a procival nincs gond,a játék egész jól fut fullon.De igen 5.1-es majd megnézem a beállitásait eddig nem jutott eszembe,de csak ilyen integrált kakaés geforce 6600gt-m van régebbi driverrel,szerinted melyiket kéne felraknom?a ujjabbaktól fosok mer nvolt olyan h azér fosott be a kari,azér most is régebbi driver.Előre is kössz. -
Cekla #137 Ó köszi, erre nem hiszem, hogy egyhamar rájöttem volna, hacsak nem véletlenül:) -
#136 Fel kell kapni és el kell dobni amikor be van bénulva. 3x 4x kell kb -
Cekla #135 Szevasztok! Kéne egy kis segítség! Egy olyan résznél járok, ahol egy ilyen betonkeverő bigyó robotot kéne lezúznom, 10 percig dobáltam, meg ütöttem-vágtam, de semmi baja sem lett, ott kell vmi extra dolgot csinálni? Előre is thx! -
#134 Millió hála érte!! -
#133 intro akadás codecek miatt lehet,vagy proci gyenge hozzá,persze ha a játékhoz nem akkor nem mondtam semmit
hangkártyád esetleg nem 5.1-es?lehet azért olyan halkak a hangok,mert rosszul van beállítva,esetleg drivert frissíts
Minimum: Pentium 2.0GHz or Athlon 2.0GHz or higher processor
256MB of RAM (1GB for Windows Vista)
English version of Microsoft Windows XP/Vista
100% DirectX 9.0c-100% DirectX 9.0c-compliant 64MB video card and drivers (NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 + / ATI Radeon 8500 +)
Sound Card
Minimum: 4 GB of uncompressed hard disk space (plus 300 MB for the Windows swap file and 1MB free for saved games)
Minimum: 100% Windows XP/Vista -compatible quad speed DVD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate)
illetve fent van sysreqlab-on is -
#132 GÉPIGÉNY!
Valaki egy vacak Readme fájlt szúrjon már be. Tudni akarom milyen gépen megy el. Mégcsak töltöm torrentról, de csak, hogy elmegye- a gépemen majd - majd megnyerem ezt is, mint a filmre a mozijegyet.
Amúgy a képeken tényleg olyan mosott a hatása a grafikának. Ilyet a Bionicle játénál tapasztaltam, meg néhol az új Tomb Raider-nél. Fentebb állítva a képfrissítést jobb lett, de lehet a GeForce 8000 hiánya. -
destroyer91 #131 kösz h válaszoltatok... -
mac83 #130 max, kivéve az a mosódás effekt mert attól szvsz szar lesz az egész -
mac83 #129 szívessen a filet bazdmeg -
#128 Minden nagyobb torrentoldalról! -
rémrendescrysis #127 Hol lehet letölteni? Megmondanátok?
Előre is thx. -
rémrendescrysis #126 A képek amiket csináltál milyen grafon vannak?
Mert nem valami szépek, de igazából csak a robotok, hogy annyira bonyolultan vannak megcsinálva, hogy már undoritó. -
#125 Közben rájöttem :)
Szerintem elég nehéz. Most ott vagyok, hogy Optimus Prime-al kell megvédeni a várost, de nagyon nem könnyű... -
#124 megy -
csgj #123 most direkt nem akar senki se válaszolni? :D -
#122 hhmmm jó játéknak tűnik:) lehúzom:) -
rémrendescrysis #121 Hol lehet letölteni? Megmondanátok?
Előre is thx. -
#120 esetleg fel kéne robbantani öket... csak számomra tul egyértelmü a játék?? -
#119 Csak szét kell verni lőheted is de inkább üsd -
#118 Nekem is sikerült elakadni. Level 2-őn vagyok, a checkpointokat kell időben elérni. Aztán 4 után a benzinkútnál ott a robbanás jel.
Hiába megyek bele, semmi :(
Pedig biztos azt kell lezúzni, de nem tudom hogyan...
HELP! -
#117 nekem van má transformersem ps 2 re de abba csak lQni lehet meg máshogy néz ki Hot-shot kocsi formája :S. -
csgj #116 akkor megy gamepaddal, vagy nem?? kérdezem harmadszorra... -
destroyer91 #115 Csá all!leszedtem a game-t és egyelőre nem mondok róla véleményt de nem olyan űber mint amire számítottamViszont az lenne a kérdésem h szerintetek miért lehet az h az elején az meg az összes intronál akadozik a kép is meg a hang?elég idegesitő...és miért olyan halkak az effektek,nálam ha flehuzom csutkára alig hallani vmit de a zene az ordít -
#114 Ha olyan lett volna a film mint a mese egy ötöd rangu japcsi szappanoperát kaptunk volna:D nem azért de filmben nem lehet azt megcsinálni h. egy kamion csak 2x akkor mint egy ember... Akkor az nem film de lehet rosszul gondolom -
#113 Elnézve a screenshotokat a grafika nem is lenne rossz de a robotok hogy néznek ki, szét van bonyolítva az egész néhol azt se lehet látni melyik a lába meg melyik karja, köze nincs a régi rajzfilmes képregényes robothoz nem adja azt a feeling-et.
Azért a filmet megnézem, de nem sok reményt fűzök hozzá főleg amikor megláttam hogy néz ki benne Optimus Prime. -
#112 Na ez tuti jó game lehet:P -
csgj #111 megy gamepaddal? -
#110 hazajövök ebből a genya címerezésből és látom, hogy kint van....szedem is.... -
Thanatos #109 összes verekedős hentelős game? :D amugy poénnak igy "ingyen" még elmegy kategoria de gondolj bele ha ezért adtál volna ki 12k-t..., én ugy már nem röhögnék annyira ezen a poénon :P -
#108 Az ötlet jó, de a kivitelezés.. köhhöm:) Ezen még kellett volna dolgozni min. fél évet. -
#107 Azért poénnak elmegy.. :D
Hány játék van, amiben felkapod a villanypóznát és fejbehúzod vele az ellent? :P -
Thanatos #106 jah, bár szeirntem a verekedős rész se valami hüde hüde extra :S