1025
-
#185 Nekem nagyon tetszik a game, de azt a helikoptert teljesen lehetetlen irányítani normálisan... -
#184 hát et jó kérdés dew ne feledd hogy úgy százalékol hogy a két oladlt egybe beleveszi a 100 százalékba tehát ha az autobot kész az gondolom 50 százalék és ha az álca is akkor lesz 100 sztem -
#183 Telibe kell lőni, úgy 2 lövés (de lehet, hogy 1-ből is meg lehet csinálni), nem könnyű eltalálni. -
#182 Na szóval, most éppen Starscream-el kell harcolni, utána megölni egy másik vadászgépet, utána Blackout-tot kell lenyomni, megint egy vadászgép, utána Starscream-et és Blackoutot egyszerre, mindezt 1 küldetés alatt... Ráadásul Jazz-al, aki nem éppen a legerősebb autobot. A finálénál megöltek. Ez van huszon valahány százalékon, mi lesz 95-nél? -
#181 mert neki dupla stukkere van -
#180 nem lehet más fegyvert szerezni ez holt fos.. A kamionos csákóval mikor voltam valahogy dupla stukkerem lett.. -
#179 Max a negyedét tudom leszedni a hordónak a rakétával... :( -
#178 Shockwave-t hogyan kell megakadályozni abban, hogy lezúzza a várost? -
#177 most már optimus jön
-
#176 na megcsináltam neki kell vágni valamit aztán amikor a földön van felemelni és eldobni 3 x megcsinártam és kipurcant :) -
#175 Nah, azt kell csinálni, hogy mikor ledöntöd a kockát, utána van egy kis időd, ekkor lőjj le minden pókot és azokat az autókat is amik a közeledben vannak, az utón lévőkkel ne foglalkozz, és állj közel Megatronhoz, arra a részre ahol fal van, tehát ne az út közelébe. Egy rövid idő után bejön az az animáció, hogy Megatron egyik karja felolvad, ezek után el kezd lőni. Mellette van 4 hordó (2 lent, 2 fent), az egyik felett megjelenik egy vörös csík (bal alsó), rohansz a hordó felé (mivel Megatron lövése hátra lökött) és rakétavetővel lövöd azt amelyik felett ott van ez a csík (2-3 találat), ha sikerül kilőnöd, Megatron életereje lemegy, most megint van egy kis időd amíg békén hagy (míg az életereje fel nem töltődik). Lődd a pókokat, néhány ad életerő töltőt (1 db ilyen töltő az út mellett van a felhajtónál). Helyezkedj el ugyanott ahol az előbb a fal mellett, Megatron hpja feltöltött, megint elkezd lőni. Most fuss a jobb alsó hordó felé és szórj rá rakétákat, ha sikerült leszedni, megint lemegy a hpja. Várakozás, hordó, várakozás, hordó. Ha sikerül jön egy mentési pont. -
#174 Hali. Én is itt tartok,de másodszorra sem ment :) mikor a kockát ledöntöd utána állandóan lelő -
#173 asse jott ossze... meg az ugrok es raketat a fejebe modszer sem -
#172 arra gondoltam lehet hogy amikor pajzsba van hátba kell támadni de még nem próbáltam -
#171 kosze :D
passz :) tenyleg nemtom.. ugye ott a haza kozt kezdunk. aztan elkezdtem dobalni kocsival hiogy leessen a lakonegyedbe. utanna meg elkezdtem atalakulgatni es elgazoltam a kocsival. lottem utottem es vegulis ennyi. csak az utolso kettonel ez mar nem jott be -
#170 Na mostmár tudom miért is volt olyan hiányérzetem, igaz cdak az első pályát nyomtam le, de tényleg kár hogy az átváltozásnak nincs meg a hangja. -
#169 nagyon jó de hogy sebezted le nekem az első négy csík se megy le -
holley #168 Hali. Leszedtem a gamet nagyon bejövős. De kb 10 perc után ugy kifagy , hogy még ujraindítani se tudom a gépet:( 5let valakinek? Gépem: Athlon x2 dual core 5600+ ,2 gb ddr2 , ati x1950 pro 256 mb , soundblaster xfi hangkártya -
#167 csintaltam egy banner -t:
15perces szoval extreme -re ne szamitsatok :D (bar nekem tetszik)
velemenyek? :) -
csgj #166 már teljesen tök mindegy, mert letöröltem... -
#165 Most ott tartok, hogy az Allsparkot kell "kiszabadítani", jön rám egy tucat pók, 6-7 autó meg 3 tank és egyszerre soroznak, egyelőre még gondolkodom ezt, hogy kellene megcsinálni, mert optimus semmit nem nyőg be... -
#164 en is ott szopok. 4 csik lejott csak nemtom hogy. utanna a maradek kettovel nem jutok dulore... -
#163 Hozzá vágsz egy kocsit, ekkor eldobja azt amit pörget, odamész hozzá és ököllel el kezded püfölni, megjelenik előtte egy energiapajzs, de kb. minden 4. ütés el fogja találni, ha megint felveszi azt amit pörget, megint hozzávágsz egy autót és ütöd, amíg meg nem hal, ennyi. -
#162 nehogymar :D
tegnap en is aszittem hogy nehez most meg elsore sikerult anelkul hogy megsebzett volna. mindig vegyel fel valamit es dobd neki. elesik, megutott egyszer-ketszer es mesz is a kovetkezo helyszinre. az utolsonal a propanos resznel pedig a voros pici korlatdarabkakat szord neki. halal egyszeru :)
csak gyorsan csinald mielott berobbantana a tartalyokat mert akkor repkedsz mint golyafos a levegoben. -
csgj #161 na jó, ennyi volt a szórakozás... ez iszonyatosan nehéz... az a rohadék rendőrkocsis darálógép transzformer számomra legyőzhetetlen, főleg így a sz*r pályánkénti mentéssel checkpoint nélkül... ennyi, uninstall... pedig 10 percig még szórakoztató volt -
#160 nekem semmi gondom nincs az auto iranyitasaval :D
par ora alatt total megszoktam. lassan jobban megy mint a Colin ;>
amugy ezt a geciet hogy kell megolni?
csak mert leszedtem 4 csikot csak nemtom hogy a maradek 2 meg sehogy nem akar osszejonni. valaki aki megcsinalta help me :P
-
#159 Bocs, rosszra klikkelte.
Target.com code
És a kódok (gen1 az aktuális, amiről beszétem, de a többivel is érdekes anyaghoz lehet hozzájutni):
energon
allspark
robovison
rollout
bullseye
gen1
sector7
sentient
freedom
activision -
#158 Meg is találtam. Nos itt nem egészen az van írva amire gondoltam, de:
-
#157 Hé, fiúk nekem még mindig nincs meg a játék, de állítólag vannak G1 szereplők is?
Shockwave, Prime, Megs meg még pár. Kicsit upgradelve. Senki nem láttam? vagy ez csak onzolon lehetséges? Vagy lehet kellenek a kódok is hozzá. -
Cat 02 #156 megvan: http://www.rlslog.net/transformers-the-game-reloaded/
* 3D hardware accelerator card required 100% DirectX 9.0c-compliant 64MB video card and drivers
* Microsoft Windows XP/Vista
* Pentium 4 2.0GHz or Athlon 2.0GHz or higher processor
* 256MB of RAM (1GB for Windows Vista)
* 4 GB of uncompressed hard disk space (plus 300 MB for the Windows(R) swap file and 1MB free for saved games)
* DirectX 9.0c (Included)
* 100% DirectX 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
* 100% Windows XP-compatible mouse, keyboard and drivers
* 100% Windows XP-compatible quad speed DVD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate)
* All NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 64MB and better chipsets
* All ATI Radeon 8500 64MB and better chipsets
* 100% Windows XP-compatible gamepad (optional) (Game controller with 10 or more buttons and dual analog sticks required)
-
Cat 02 #155 gépigény ? -
#154 én először desepticont próbáltam ott az nem megy amikor helikopter vagy és a levegőbe kell lőnöd de a skorpió nagyon zsír az autobotoknál meg amikor a második robottal megyek ami terepjáróvá változik annál azt a robotot ami betonkeverővé változik azt nem udom legyőzni amúgy tek jó game
-
#153 Én benyomtam alá az eredeti Transformers The Movie zenéit, így nem nagyon hallok semmit a játékból:
Autobot - Decepticon Battle
Dare To Be Stupid
Dare
Death of Optimus Prime
Escape
Hunger
Instruments of Destruction
Nothin's Goona Stand In Our Way
The Touch
The Transformers Theme
Naggyon nagy fíling! -
#152 Ahha köszi! Párat nekem is sikerült sebzenem rajta de nem jöttem már mit csináltam amiért utóvá változott:)
Mostmár tudom.
Más.
[b]Nem tudom ki hogy, menniyre emlékszik a mesére. Engem speciel nem lehetett kirúgni a TV elől mikor ment, pedig nem is magyarul és nem is ma volt szal nem értettem belőle szinte semmit, csak amennyi lejött a képkockákból. Egy dolog számomra írdatlanúl hiányzik a játékból...
Lehet már nem sokan emlékeznek erre, de mikor átváltozott egy robot akkor azok a mozdulatok alatt volt egy hang, amiért megőrültem.. akkor.
Mint a gonosz, mint a jóknak más hanguk volt
Ellenben mivel ez ebből kimaradt így sajnos a játék nem adja vissza azt amiért... :( mint pl. Galvatron mikor lézerfegyverré változik
Olyan nagyon nehéz lett volna beletenni ezt is? :(
-
#151 Hi! Sztem nagyon zsír game lett, bár vannak hibái, pl. a kocsi irányítását nagyon nehéz megszokni. Viszont a nehézségi szint pont el van találva, mindegyik küldetésnél rá kell jönni, hogy mivel lehet a leghatékonyabban nyírbálni az ellent. Most fejeztem be azt a részt, ahol Bumble Bee-vel kell 5 ventillátort felrobbantani, ez megtanított vezetni az autó formát. -
csgj #150 Na, egész jó a game, jól el lehet vele szórakozni... Csak kicsit nyomi az irányítás... Átállítottam gamepad-ra, csakhogy annak nem elég a 8 gombja, még hozzá kellett adnom pár gombot a billentyűzetről... és így már nem olyan kényelmes :P A kocsit meg gamepaddal rohadt nehéz vezetni, úgyhogy azt szépen átettem a billentyűzet iránygombjaira... A grafika ps2-es ratyiságnak mondható, de a transzformerek egész jól ki vannak dolgozva... + talán még az effektek se rosszak -
#149 kell meg? -
#148 Úgy tudom nincs. -
medog #147 Nincsen MultiPlayer?vagy lan, vagy meglehetne ezt oldani valahogy? a Gta San Andreasra is megoldották... :) -
#146 Szerintem is elég komoly a nehézség. Azt részt én viszonylag hamar megoldottam. Dobáltam rá minden szart amit értem,amikor közel ért, átmentem verdába, és kicsit távolabb gurultam, aztán két villanyoszlop neki, és annyi.
Most ott akadtam el, amikor Optimus Prime-al kell elkapni az a robotot (nem ugrik be a neve) aki zúzza le a várost. Nagyon nehéz küldetés. Erős az ellenfél, gyors, és közben azt nézni kell, hogy mennyit rombol.
Valaki tud megoldást?