Szerepjátszás - felmérés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm mindenkinek aki kitöltötte!
Az eredményeket holnapra összesítem, és meg lehet õket majd nézni itt: http://k.elitonline.hu - már ha érdekel egyáltálalán valakit 😊

Nem kapok érte pénzt... pusztán megtudtam, hogy a készülõ játékomban mire fektessek nagyobb hangsúlyt - a többi kérdést meg azért tettem bele, hogy mégse 3 kérdésbõl álljon az egész 😊

Nah, szal mégegyszer köszi 😊
norbre
nekem az a bajom hogy nem lehet több dolgot megjelölni egyszerre.. pl hagyományost is játszom néha meg szgépeset is.. szgépesen egyszemélyeset is meg néha multiplayert is..
aztán:
2.A hagyományos szerepjátékok közül melyek azok, amelyikkel játszottál már, és tetszett?

többel jáccottam de csak kevés tetszett.. akkor most írjam le mindet és mellé mi az ami tetszett?
.. stb.. kicsit átgondoltabb lehetne ez a kérdõív..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

dzsuvajoe
VAlaki csinalta mar ilyen kis lama kérdõivet, h milyen nyomtatom van meg ilyesmi, kisertetiesen hasnolit😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

és az nekem rossz ha õ pénzt kap?

Lacee
a kérdés az hogy melyiket kedveled jobban. attól máég tetszhet mindkettõ...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Calver
a teszt biza el van baszva. mi van ha valaki gépen és IRL is szeret játszani? sõt, továbbmegyek, "egyszemélyes" játékokon kívül MMORPG-t is nyomat/nyomatott, és mind a kettõt kedveli?

"The trees move. Do you not see it?"

Shiwo
csak Tibiából még sztem nincs hagyományos verzió 😛 legalábbis hivatalos 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
kitöltve

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

fallout

http://www.lohere.net - a MagyarChan

😄 szerintem ez akkora marhaság!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Lacee
ezzel mit fogsz kezdeni?

amúgy kitöltöttem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tinman
Kitöltöttem, ugye erre gondoltál? <#banplz>

1.Melyik fajta szerepjátékot részesíted elõnyben?

--> Hagyományos.

2.A hagyományos szerepjátékok közül melyek azok, amelyikkel játszottál már, és tetszett?

--> A rendõrnõs-bilincselõs-ágyhozkötözõs elég frankó, de az ápolónõs sem rossz.

3.A számítógépes szerepjátékok közül melyik típust kedveled?

--> Többszemélyes.

4. Miért?

--> Mert a gruppen az jó, csak arra kell vigyázni, hogy a feneked a fal felé nézzen.

5. Milyen szerepjáték-világot kedvelsz leginkább?
--> Egyéb: Orálisos-titkárnõset.

6. Mik a legfontosabb elemek az egyszemélyes szerepjátékokban?
--> Vizuális élmény.

7. Mik a legfontosabb elemek a többszemélyes/MMO szerepjátékokban?
-->Közösségek kialakítása (pl. klánok, partik)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jaja gumiszoba....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Amiga
Gumiszoba. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sir Quno Jedi
Az mióta papíros szerepjáték?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CattiBrie
Tibia 😊

[/spam]&#8482;

pénzt kap minden kitöltésért, ne csináljátok.

Sir Quno Jedi
AD&D
M.A.G.U.S.
Traveller
Werewolf
Mage
Vampire
Ars Magica
CODEX
Shadowrun
Star Wars
Warhammer Quest
Armageddon 2092 - MARS

csak ennyit írtam be nagyhirtelen...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kitõtöttemm

Landren
megvolt

sose nyomd fullba a kretént

PíszLávJuniti
megvan.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Vaxi
éne olyate szoktame szerepjáccanie, hogy elképzeleme milenne ha énlennéke a miniszterelnöke, és soksok milliárdome lenne. aztán felhozom magam idegileg, és bizony pityeregve rugok be utánna. ilyen az élet.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

õ a felmérõset

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Guer
na
és te milyen szerepet játszol?

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hali mindenkinek!
Egy kis "felmérést" szeretnék készíteni, ki milyen szerepjátékokat szeret, milyen stílusúakat stb.
http://k.elitonline.hu/survey/
Kérem, hogy aki teheti, szánja rá azt a néhány percet!
Köszönöm! 😊