Szerepjátszás - felmérés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eredményeket holnapra összesítem, és meg lehet õket majd nézni itt: http://k.elitonline.hu - már ha érdekel egyáltálalán valakit 😊
Nem kapok érte pénzt... pusztán megtudtam, hogy a készülõ játékomban mire fektessek nagyobb hangsúlyt - a többi kérdést meg azért tettem bele, hogy mégse 3 kérdésbõl álljon az egész 😊
Nah, szal mégegyszer köszi 😊
aztán:
2.A hagyományos szerepjátékok közül melyek azok, amelyikkel játszottál már, és tetszett?
többel jáccottam de csak kevés tetszett.. akkor most írjam le mindet és mellé mi az ami tetszett?
.. stb.. kicsit átgondoltabb lehetne ez a kérdõív..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"The trees move. Do you not see it?"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://www.lohere.net - a MagyarChan
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
amúgy kitöltöttem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1.Melyik fajta szerepjátékot részesíted elõnyben?
--> Hagyományos.
2.A hagyományos szerepjátékok közül melyek azok, amelyikkel játszottál már, és tetszett?
--> A rendõrnõs-bilincselõs-ágyhozkötözõs elég frankó, de az ápolónõs sem rossz.
3.A számítógépes szerepjátékok közül melyik típust kedveled?
--> Többszemélyes.
4. Miért?
--> Mert a gruppen az jó, csak arra kell vigyázni, hogy a feneked a fal felé nézzen.
5. Milyen szerepjáték-világot kedvelsz leginkább?
--> Egyéb: Orálisos-titkárnõset.
6. Mik a legfontosabb elemek az egyszemélyes szerepjátékokban?
--> Vizuális élmény.
7. Mik a legfontosabb elemek a többszemélyes/MMO szerepjátékokban?
-->Közösségek kialakítása (pl. klánok, partik)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
M.A.G.U.S.
Traveller
Werewolf
Mage
Vampire
Ars Magica
CODEX
Shadowrun
Star Wars
Warhammer Quest
Armageddon 2092 - MARS
csak ennyit írtam be nagyhirtelen...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy kis "felmérést" szeretnék készíteni, ki milyen szerepjátékokat szeret, milyen stílusúakat stb.
http://k.elitonline.hu/survey/
Kérem, hogy aki teheti, szánja rá azt a néhány percet!
Köszönöm! 😊