A Plextor kiszáll a CD és DVD-piacból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szerintem nézz utána, mert ilyen extra cache szvsz csak a Premium modellekben van..." - hát én nem láttam semmi jelölést arra hogy prémium modellek lettek volna és a bolti áruk sem igazolta szerintem, mert kevesebb mint duplája volt az átlag, egyébként valóban láttam én is 1-2 újabb fejlesztést(régebbit nem) amiben csak 2mb volt, én betudtam annak hogy bisztos úgy vannak vele hogy a sata meg a sata2 elég gyors, nem kell a nagy tár és így próbátak olcsósítani...
AMD Athlon X2 AM2
Szerintem nézz utána, mert ilyen extra cache szvsz csak a Premium modellekben van, azok meg nem "csak" 2-3x drágábbak.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
persze tudom hogy nem a cache-n múlik a minõség de azért ez is érdekes...
AMD Athlon X2 AM2
DE mutasson már nekm egy olyan lemezt bárki amit csak a 3x drágább olvasó olvas be, érdekelne az is h mit értünk az írás minõségén, a cd-m szebben fog szólni??? ezt komolyan nem értem. Az én baráti körömben is mindenki többféle márkát használ és még nem éreztem azt h "pityu" drágább írójával jobban(?), gyorsabban olvasható lemezeket lehet írni szvsz nem látok semmi olyan különbséget ami miatt megérné a drágább (nem úgy mint mondjuk vidkariból stb stb stb)
szal akinek van hozzá esze az magyarázza már meg ezt a hatalmas minõségbeli különbséget amit a plusz költségért kap a vásárló, ha a drágább terméket választja
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Pioneer dvd-írom is hibázik 8* sebességtõl, szóval egyik se éri meg a pénzét...
Még szerencse, hogy néhány forintért lehet kapni a DVD korongok darabját, ez az szerencséje van a dvd-írómnak, hogy nem jutott a Plextorom sorsára.
Az egész PC-ipar az olcsó távolkeleti, friss szabványú, bétaverziós (kipróbálatlan, inkompatibilis), magas selejtarányú, soxor vakvágányon járó alkatrészekre épít.
Aki ide akar "minõség" jelzõvel betörni, annak nagyon nehéz dolga van.
Hiszen a zextraquality CDplayerrel sokra megy az ember, ha zaja van a hûtésnek, vibrál a wincsi, esetleg kifárad egy alaplapi kondenzátor, a wincsi meghal (csak úgy), a monitortrafó nem bírja.. meg az egész cucc hemzseg a rádiófrekis zajtól.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az biztos hogy kár lenne ha tényleg kivonulna a plextor a piacról!
1. kiszall
2. elkezd gagyit gyartani
A folyamat hatasa pedig, hogy globalisan szar termekek kerulnek a vasarloi forgalomba, ami ellen a fogyasztovedelmi szervek is tehetetlenek, mert olyan mennyisegu minosegi panasz van, hogy egyszeruen keptelenek azt feldolgozni.
Akkor is amikor nem a "sajátjukat" adták ki? :D
Az érdekes mert japán oldalakon meg mai hírként újra kint van.
bõvebben Ppeti - burn.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Már több mint 1éve használom és minden ok. Plextorért meg én se fizetnék 3szor annyit. Annyival nem ír jobban.
Most lehet hülyén fog hangzani, de én már vártam ezt a lépést. Manapság mikor 8000 Ft környékén lehet hozzájutni egy szinte minden formátumot kezelni tudó LG (a tévhittel ellentétben egyáltalán nem rossz termékek) meghajtóhoz, elég szûk lehet azon vásárlók köre akik 3-5szörös árat hajlandóak kifizetni egy meghajtóért. Ez azért világméretben a Plextornak is(!) betesz, példának okáért az LG-hez képest egy kis cég.
OFF: Az otthoni gépemben egy NEC ND-3520A van, azzal is tökéletessen meg vagyok elégedve, sõt talán a legjobb meghajtó amit eddíg használtam.
Én a GSA-4120B íróból 3 hónap alatt kettõt lõttem el. Az elsõnél ugyanaz volt, mint amit mousee leírt, a második meg nem írta meg a pluszos lemezeket (addigra már nem volt nálam minuszos, hogy kipróbáljam, de nem is érdekelt), de 2 héttel elõtte még megírta. A pluszosakat meg "Fókuszálási és Sávkövetési hiba"-val dobta vissza mindet. Na ekkor sokalltam be, vettem egy Pioneert, a mai napig (2 hónap) nem volt vele semmi gond, pedig helyben megírtam vele kb 25db DVD-t ez alatt. Az LG-vel a kettõvel nem írtam ennyit és mégis befosott. <#mf2>#mf2>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
mi lesz a Plextor jövõje? ez sokkal jobban érdekel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az energiatakarékosságra meg szarok, kit érdekel, hogy 100 forinttal több lesz a villanyszámla, mert nem áll le azonnal a meghajtóm.
És az a jó, ha tûzforró egy lemez, akkor olvasható a legjobban, ez tapasztalat, elmesélem: Van egy ASUS Cd íróm, ami egyre rosszabbul olvasta be a lemezeket. Amit észrevettem az az, hogy ha beolvasott egy lemezt nagy nehezen, és azt pörgette, akkor ha kivettem a lemezt, majd visszaraktam, akkor simán beolvasta újra.
Ebbõl következtettem arra, hogy a meleg lemezeket könnyebben beolvassa.
Ezek után ha nem akart beolvasni valamit, akkor fogtam, és felmelegítettem hajszárítóval, és simán beolvasta :D
Amúgy mostmár szinte semmit nem olvas be, de írni még mindig tökéletesen ír :D
Egyébként tapasztalat, hogy a hl-dt-st írók valami borzasztó gagyi minõségben írnak, a legrosszabbak, mind közûl. Elég durva külömbséget észleltem amikor a haveroktól kabott dvdk (mind lg HL-DT ST-vel írt) lemezek után megnéztem mennyivel jobban olvasható a pio-mmal megírt lemez, és hát durván jobban... A lemezek mert full ugyanazok voltak, mert 1 helyrõl szerezzük be õket a köcsög artisjus kihagyásával. <#vigyor1>#vigyor1>
Egyébként csak HL-DT-ST-k kb 4 éve vannak piacon szal elég érdekes lenne ha nem tûnt volna fel senkinek hogy nem ír olyan xarul, nyilván azért mert xarul ír még mindíg.
Ja és régebben sem voltak az LG-k cd megsemmisítõk, nekem 3 lg cd meghajtóm volt, durván rossz állapotban lévõ lemezeket sem törtek soha. Ugyanígy sok ismerõsnél voltak ilyen meghajtók, azok sem törtek lemezt. Éppen amikor az 52x-es meghajtók elterjedésekor a lemeztörõs botrány volt, akkor éppen az LG meghajtók voltak azok amik a legritkábban törtek lemezt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Röviden ennyit az én kis dvd irkáló kalandomról ;)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
De a HL-DT-ST típusú LG-k már nagyon jók.
A HL-DT-ST az Hitachi-LG Data Storage Technology-t jelent, szóval mióta nem sima LG, hanem Hitachi is, azóta jó.
Pedig nem gagyi lemezekre, és nem is hipergyorsan írtam.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Kár, hogy abbahagyják.
Amúgy nem tudom, hogy miért szereti mindenki a Pioneer és NEC meghajtókat.
Egyik barátomnak NEC van, egy másiknak meg Pioneer.
A NEC az egyszerûen nem képes normálisan olvasni az írt lemezeket, van amit nem is olvas be, a legtöbben meg olvasási hiba miatt megszakítja a másolást.
A Pioneer meg lassú, szintén sok lemezt nem olvas be.
Ezt én is tapasztaltam, amikor gépeiken csináltam valamit.
Ellenben itt a Samsung meg az LG, amit mindenki szid, érdekes, nekem semmi bajom velük, jó minõségben írnak, és a legkarcosabb lemezt is tökéletesen olvassák.
Igaz a régebbi Samsung DVD/CDRW combo-m szerette totál összefagyasztani a wint a PC Guru dvd-ktõl, de az új Samsung SH-S182M-emmel nincs ilyen gond.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
szégyen
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!