89
Birkás (igen birkás) horror film
-
#49 -
#48 musthave kategória. -
#47 Ez lessz a Tremors 5. része?
A videó hangulata kb olyan, ami nem rossz dolog -
#46 Vérbirka
legalábbis a werewolf az vérfarkas. -
stream man #45 Were Sheep (ez mi ??) -
#44 Én se komolyan írtam be ,hogy horror. Port.hu szimplán vígjátéknak tituálja. Én tuti megnézem. -
stream man #43 eh ez valami eszméletlen xDDDD kicsit ugyan bénácska de jo :) a kocsis rész föleg :D -
#42 ez egy jó műfaj =) Gondoltam hogy komédia is :) -
Aspyrin #41 Imdb szerint a kategória horror-komédia. -
Aspyrin #40 Eszméletlen pihent -
#39 tisztára mint a nyúl a gyaloggaloppból -
#38 én imádom az ilyesmit -
#37 Aztakurva...
Hát én már tényleg azt hittem, hogy állathorroros filmekben neház lesz új mélységeket elérni, de ez... Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt komolyan gondolja, szvsz ez direkt a gagyiságával akarja moziba csábítani az embereket. -
#36 Megnéztem a trailert és végig röhögtem. Nem tűnik valami nagy durranásnak. :DDDD -
KnightRider #35
Erre mondják, hogy "In Soviet Russia, sheep shags you!"
Félelmetes(en vicces) lesz ez a film, nem lepődnék meg, ha kultfilm lenne belőle. Amikor a trailer végefelé egymillió bárány, hogy ne mondjam, juh rohan le a dombon... az olyan Gyűrűk Urás feeling :D:D:D:D -
#34 igen abban már kislányokat is kell ...ni -
#33 az melyik? amikor ilyen kislány is mászkál? -
#32 Bocs elírtam, a játék pontos neve: Sven Bomwollen 1, 2
A második rész már "izgalamasabb" több pálya is van ha jól emlékszem -
#31 ahh, király! köszi! :D -
#30 Ne már, most tényleg?
Még mindíg nem hiszem el... -
#29 Sven bomvollen -
#28 erről jut eszembe, nem tudjátok mi volt anank a játéknak a neve amikor egy fekete báránnyal kellett meg***ni a fehér bárányokat? :) -
el bruja #27 nem igaz miket ki nem találnak... mi lett azokkal a kedves cuki bégető bárányokkal... -
LeePí17 #26 én az XPs rendszerre gondoltam mikor megláttam a topik címet. (épp a blacksheep-et használom :) -
kis kocka #25 hát ez aztán a "horror" film -
#24 nnna szép 100 évvel a farkasemberes filmek után megszületett a birkaemberes film (ha jól láttam valaki birkává változott de lehet hogy csak a forgatókönyvírót kapták le egy snitt elejéig -
szando #23 honnan máshonnan jött volna a film :DD -
#22 sirjál :D -
#21 Láttam a trailert, brutális :))))))))) Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek :) -
#20 belegondolni is félelemetes... egy sereg birka rohan utánad :D -
#19 -
#18 -
#17 -
#16 AZ tényleg durva. -
#15 nekem az a rész tetszik, amikor a végén a domb mögül jön a rengeteg birka.
drámai pillanat -
#14 de ari -
#13 Én ezeket nem szoktam komolyan venni csak szétröhögöm az agyam a pihentagyúságon. -
#12 ez a kép nagyon ott van :D
-
#11 Először meglátom ,hogy Icon az asszem Mel Gibson cége. Mondom biztos a génmanipuláció ellen egy dokumentum film. Aztán elsőre nem tudtam se köpni se nyelni. -
#10 Volt 2 hsz mikor elkezdtem irni, lett 8 mire befejeztem :D