Black Sheep

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rekettyes
tisztára mint a nyúl a gyaloggaloppból<#vigyor1>

rekettyes
én imádom az ilyesmit<#vigyor1>

Cuchulainn
Aztakurva...
Hát én már tényleg azt hittem, hogy állathorroros filmekben neház lesz új mélységeket elérni, de ez... Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt komolyan gondolja, szvsz ez direkt a gagyiságával akarja moziba csábítani az embereket.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Frozen Whispers
Megnéztem a trailert és végig röhögtem. Nem tûnik valami nagy durranásnak. 😄DDD

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Erre mondják, hogy "In Soviet Russia, sheep shags you!"

Félelmetes(en vicces) lesz ez a film, nem lepõdnék meg, ha kultfilm lenne belõle. Amikor a trailer végefelé egymillió bárány, hogy ne mondjam, juh rohan le a dombon... az olyan Gyûrûk Urás feeling 😄😄😄😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

schrank
igen abban már kislányokat is kell ...ni <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Broafka
az melyik? amikor ilyen kislány is mászkál?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

seriesfanatic
Bocs elírtam, a játék pontos neve: Sven Bomwollen 1, 2
A második rész már "izgalamasabb" több pálya is van ha jól emlékszem

Broafka
ahh, király! köszi! 😄

mesor
Ne már, most tényleg?

Még mindíg nem hiszem el...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

seriesfanatic
Sven bomvollen

Broafka
errõl jut eszembe, nem tudjátok mi volt anank a játéknak a neve amikor egy fekete báránnyal kellett meg***ni a fehér bárányokat? 😊

nem igaz miket ki nem találnak... mi lett azokkal a kedves cuki bégetõ bárányokkal...<#whatever>
én az XPs rendszerre gondoltam mikor megláttam a topik címet. (épp a blacksheep-et használom 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hát ez aztán a "horror" film<#idiota>

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

schrank
nnna szép 100 évvel a farkasemberes filmek után megszületett a birkaemberes film (ha jól láttam valaki birkává változott de lehet hogy csak a forgatókönyvírót kapták le egy snitt elejéig <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

honnan máshonnan jött volna a film 😄D

-the invisible-

Pheaper
sirjál 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

PyRex
Láttam a trailert, brutális 😊)))))))) Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Rage47
belegondolni is félelemetes... egy sereg birka rohan utánad 😄
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Adam II

Adam II
AZ tényleg durva.

kuci06
nekem az a rész tetszik, amikor a végén a domb mögül jön a rengeteg birka.
drámai pillanat<#buck>

Rage47
de ari<#idiota>
Adam II
Én ezeket nem szoktam komolyan venni csak szétröhögöm az agyam a pihentagyúságon.

Pheaper
ez a kép nagyon ott van 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Adam II
Elõször meglátom ,hogy Icon az asszem Mel Gibson cége. Mondom biztos a génmanipuláció ellen egy dokumentum film. Aztán elsõre nem tudtam se köpni se nyelni.

zsolesz92
Volt 2 hsz mikor elkezdtem irni, lett 8 mire befejeztem 😄

zsolesz92
Ez vígjáték? 😄
Rühellem az ilyen állatturbózós játékokat, az a pihentagyu akinek van ideje ilyeneken elmélkedni, áhhhhhhhh... Meg az óriás pókok amikor jönnek meg mittom én, óriás anakonda stb. na szal ez volt a véleményem, amugy akinek teccenek az ilyenek biztos ez is tetszeni fog...

Pheaper
naj ha 😄

lol ez jonak utosnek tunik ez a film 😄 aztan kivi leszek mi lessz belole 😄
Adam II
Szerintem én is már a trailer röhejes. Igazi Snakes on a Plane feeling

Laky
lol

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

kuci06
már várom 😉

Rage47
ez aztán a horror 😄D inkább röhögnék miközben nézem 😄
Pheaper
😄 (Y)

Adam II
← ElőzőOldal 2 / 2