Black Sheep

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
megnéztük nemrég
ez nagyon beteg film😄 annyi volt a gondom vele, hogy olykor elég gusztustalan, gondolom a horror része miatt. de jók a poénok, sztem direkt viccesre vették, mert röhögni lehet rajta😄 ökörködés az egész.
akyyy
é most néztme meg én is azt hittemjobb.
ha csak horror lenne sztemroszabb lenne😊 poénok jük voltak benne. tapasztalatXDDD

meg a fingás a brutál volt😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

threeman
meeehhheeheheeehhee

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Adam II
Megnéztem. Jobbra számítottam én azt hittem kb. olyan lesz mint az Evolúció de sajnos nem.

Adam II
Nah mostmár megnézem én is. Az a változat amit pár hónapja leszedtem valami kiszivárgott szar volt néha nem volt hangeffekt meg zene.

stargatelost
mert? ezt a filmet úgy ahogy van, nem kell komolyan venni....
másfél órás ökörködés
már az hogy bárányok öldökölnek azt sugallja, hogy ilyesmi film lesz

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Seth
Ugye nem moziban nézted? 😊

PSN ID.: Beegabor

grizzly21
eletem legrosszabb filmje. borzalom

Zillo
en most kezdtem el nezni.ez annyira szar h az mar jo.de komolyan...minnyá lefordulok a szekrol

Alah Alik Ya Sidi!

skinnyman
Basszameg, megnéztem. Kár volt. Gondolkozás nélkül állíthatom, hogy életem legszarabb filmje volt, gyakorlatilag újradefiniálta a szar fogalmát. Viccesnek nem volt vicces, komolyan sem lehetett venni.

Regards,

Adam II
Aki anno letöltötte hallott filmzenét. Én akkor sajnos valamiért lemaradtam róla és most van fenn torrentoldalakon valami workprint változat de néha nincsenek hang effektek és filmzenét se hallok.

rekettyes
haha

Aquir
lol akkor mér nem tetted be átlátszó spoiler-be a spoilert 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ez de beteg. Belenéztem.

Bazz a vége... No comment.

Nemtom, h írjak-e spoilert 😄.

Szal a végén úgy ölik meg a bárányokat, h a kutya betereli õket egy helyre, és elkezdene fingani a bárányok. A csávó odadob egy öngyújtót és mivel finganak a bárányok (ugyebár az gáz) felrobban az öngyújtó.

Adam II
Nah végre!

PyRex
magyar trackeren is van...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

rekettyes
torrentspy oldalán beirod black sheep és a legfelsõ

Match
torrentet plz!!!!
Ha már nem adják moziba itt...pedig 1-2 ezer forintot megérne 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

rekettyes
mostmár kint van <#vigyor1>

Még neten sincs fent. Majd ha kijön dvd-n biztos feltolják. Remélem 😊. Akarok egy jót röhögni!

Adam II
Jah csoportos jegy biztos olcsóbb😄

ki jöb uj-zélandra ? veszunk repulojegyet 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Adam II
29-én lesz Új Zélandon a premier. Sajnos továbbra sincs hír arról ,hogy lesz-e más országokban😞

Bokafix2

Jó kis film lesz. Csak nehogy ez legyen a vége... <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Huhh. Moziba szntem mindenki szénné röhögné magát. 😄.

Adam II
Ha minden igaz már csak egy hónap. Kár ,hogy csak Új-Zélandon lesz mozikban. Kénytelen leszek letölteni pedig ezért szivesen elmennék a moziba😞

Shiwo
loál egy film 😄 azért megkell hagyni, iylen ötlet még nem sûrûn volt...gyilkos birkák.. <#hehe>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

GohanSSJ2
ebbe a "horror-komédia" mûfajban van sztem a Horrora Akadva is

tigeroo
vérlámák nemlesznek?
Gladiator
rettegj!😄

Adam II
Sajnos de. Az trailer végén is csak országos bemutatót ír. De nem baj megszerzzük valahogy.

Adam II
Ki tudja te mivel pusztítanál el egy vérbirkát?

Amúgy az a jelnet amikor a fickó kisgatyában áll és a másik kérdezi tõle mit mûvel erre bejön a birka a gatyás meg azt mondja te ezt nem értheted elég ... érdekes<#idiota>

"Vérbirka"
Az oké, de nem ezüsttel vagy szenteltvizzel szokás kiynírni ilyesmit? Csak mert a manus a trailerben mentaszörpöt használt ha jól láttam 😄

😞 😞 😞 😞 😞((

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

nemáááááá

Adam II
Kár ,hogy csak Új Zélandon játszák a mozikban😞

Cuchulainn
Amúgy még az ötletet is lopták-Monty Pythons Flying Circusban volt egy ilyen rész...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

flippy
Barik mindörökké<#circling> Olllyan arik <#vigyor>Én végig röhögném a filmet szerintem...😄 Azok a gyilkos tekintetek a barik pofiján.....XD

schrank
az a legjobb trükk a trélerbe amikor támadást színlelve oldalról bebasznak egy birkát az k...va jó <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Adam II
<#eplus2>

Calver
musthave kategória.

"The trees move. Do you not see it?"

JCSR Apache
Ez lessz a Tremors 5. része? <#idiota>
A videó hangulata kb olyan, ami nem rossz dolog

Adam II
Vérbirka

legalábbis a werewolf az vérfarkas.

Were Sheep (ez mi ??)

Adam II
Én se komolyan írtam be ,hogy horror. Port.hu szimplán vígjátéknak tituálja. Én tuti megnézem.

eh ez valami eszméletlen xDDDD kicsit ugyan bénácska de jo 😊 a kocsis rész föleg 😄

Aquir
ez egy jó mûfaj =) Gondoltam hogy komédia is 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Imdb szerint a kategória horror-komédia.

Eszméletlen pihent <#nyes>

Oldal 1 / 2Következő →