Black Sheep
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nagyon beteg film😄 annyi volt a gondom vele, hogy olykor elég gusztustalan, gondolom a horror része miatt. de jók a poénok, sztem direkt viccesre vették, mert röhögni lehet rajta😄 ökörködés az egész.
ha csak horror lenne sztemroszabb lenne😊 poénok jük voltak benne. tapasztalatXDDD
meg a fingás a brutál volt😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
másfél órás ökörködés
már az hogy bárányok öldökölnek azt sugallja, hogy ilyesmi film lesz
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Alah Alik Ya Sidi!
Regards,
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bazz a vége... No comment.
Nemtom, h írjak-e spoilert 😄.
Szal a végén úgy ölik meg a bárányokat, h a kutya betereli õket egy helyre, és elkezdene fingani a bárányok. A csávó odadob egy öngyújtót és mivel finganak a bárányok (ugyebár az gáz) felrobban az öngyújtó.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ha már nem adják moziba itt...pedig 1-2 ezer forintot megérne 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Jó kis film lesz. Csak nehogy ez legyen a vége... <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy az a jelnet amikor a fickó kisgatyában áll és a másik kérdezi tõle mit mûvel erre bejön a birka a gatyás meg azt mondja te ezt nem értheted elég ... érdekes<#idiota>#idiota>
Az oké, de nem ezüsttel vagy szenteltvizzel szokás kiynírni ilyesmit? Csak mert a manus a trailerben mentaszörpöt használt ha jól láttam 😄
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n