89
Birkás (igen birkás) horror film
-
#89 megnéztük nemrég
ez nagyon beteg film:D annyi volt a gondom vele, hogy olykor elég gusztustalan, gondolom a horror része miatt. de jók a poénok, sztem direkt viccesre vették, mert röhögni lehet rajta:D ökörködés az egész. -
#88 é most néztme meg én is azt hittemjobb.
ha csak horror lenne sztemroszabb lenne:) poénok jük voltak benne. tapasztalatXDDD
meg a fingás a brutál volt:D -
#87 meeehhheeheheeehhee -
Aspyrin #86 Már a moziban. -
#85 Megnéztem. Jobbra számítottam én azt hittem kb. olyan lesz mint az Evolúció de sajnos nem. -
#84 Nah mostmár megnézem én is. Az a változat amit pár hónapja leszedtem valami kiszivárgott szar volt néha nem volt hangeffekt meg zene. -
#83 mert? ezt a filmet úgy ahogy van, nem kell komolyan venni....
másfél órás ökörködés
már az hogy bárányok öldökölnek azt sugallja, hogy ilyesmi film lesz -
#82 Ugye nem moziban nézted? :) -
#81 eletem legrosszabb filmje. borzalom -
#80 en most kezdtem el nezni.ez annyira szar h az mar jo.de komolyan...minnyá lefordulok a szekrol -
#79 Basszameg, megnéztem. Kár volt. Gondolkozás nélkül állíthatom, hogy életem legszarabb filmje volt, gyakorlatilag újradefiniálta a szar fogalmát. Viccesnek nem volt vicces, komolyan sem lehetett venni. -
#78 Aki anno letöltötte hallott filmzenét. Én akkor sajnos valamiért lemaradtam róla és most van fenn torrentoldalakon valami workprint változat de néha nincsenek hang effektek és filmzenét se hallok. -
#77 haha -
#76 lol akkor mér nem tetted be átlátszó spoiler-be a spoilert :) -
MagyaR #75 Ez de beteg. Belenéztem.
Bazz a vége... No comment.
Nemtom, h írjak-e spoilert :D.
Szal a végén úgy ölik meg a bárányokat, h a kutya betereli őket egy helyre, és elkezdene fingani a bárányok. A csávó odadob egy öngyújtót és mivel finganak a bárányok (ugyebár az gáz) felrobban az öngyújtó. -
#74 Nah végre!
-
#73 magyar trackeren is van... -
#72 torrentspy oldalán beirod black sheep és a legfelső -
#71 torrentet plz!!!!
Ha már nem adják moziba itt...pedig 1-2 ezer forintot megérne :) -
#70 mostmár kint van -
MagyaR #69 Még neten sincs fent. Majd ha kijön dvd-n biztos feltolják. Remélem :). Akarok egy jót röhögni! -
#68 Jah csoportos jegy biztos olcsóbb:D -
stream man #67 ki jöb uj-zélandra ? veszunk repulojegyet :D -
#66 29-én lesz Új Zélandon a premier. Sajnos továbbra sincs hír arról ,hogy lesz-e más országokban:( -
Jó kis film lesz. Csak nehogy ez legyen a vége... -
MagyaR #64 Huhh. Moziba szntem mindenki szénné röhögné magát. :D. -
#63 Ha minden igaz már csak egy hónap. Kár ,hogy csak Új-Zélandon lesz mozikban. Kénytelen leszek letölteni pedig ezért szivesen elmennék a moziba:( -
#62 loál egy film :D azért megkell hagyni, iylen ötlet még nem sűrűn volt...gyilkos birkák.. -
#61 ebbe a "horror-komédia" műfajban van sztem a Horrora Akadva is -
#60 vérlámák nemlesznek? -
#59 rettegj!:D -
#58 Sajnos de. Az trailer végén is csak országos bemutatót ír. De nem baj megszerzzük valahogy. -
#57 Ki tudja te mivel pusztítanál el egy vérbirkát?
Amúgy az a jelnet amikor a fickó kisgatyában áll és a másik kérdezi tőle mit művel erre bejön a birka a gatyás meg azt mondja te ezt nem értheted elég ... érdekes -
Inquisitor #56 "Vérbirka"
Az oké, de nem ezüsttel vagy szenteltvizzel szokás kiynírni ilyesmit? Csak mert a manus a trailerben mentaszörpöt használt ha jól láttam :D -
stream man #55 :( :( :( :( :((( -
stream man #54 nemáááááá
-
#53 Kár ,hogy csak Új Zélandon játszák a mozikban:( -
#52 Amúgy még az ötletet is lopták-Monty Pythons Flying Circusban volt egy ilyen rész... -
#51 Barik mindörökké Olllyan arik Én végig röhögném a filmet szerintem...:D Azok a gyilkos tekintetek a barik pofiján.....XD -
#50 az a legjobb trükk a trélerbe amikor támadást színlelve oldalról bebasznak egy birkát az k...va jó