22
Nokia 6233-hoz téma szerkesztő
-
Vlala #22 Up.
Bocs, hogy ide, jobb helyet nem találtam a kérdésemnek.
Adott egy Nokia 2630-as telefon, és szeretnénk, ha a menüje a listás megjelenítés helyett rács elrendezésű kis ikonokkal (3x3, 4x3 pl.) üzemelne, mint a saját SE telefonom esetében. Meg lehet ezt oldani, pl. egy új téma feltöltésével?
A sajátomnál igen, ezért bátorkodtam ilyen lámaságot kérdezni. -
once #21 Hi!
nokia 3110 van,128X160 képernyőjű. Leszedtem a nokia series 40 theme studio-t annak a reményében hogy az internetről lementett témákat megnyitom vele és ennek a képernyőjéhez optimalizálom,mivel amiket letöltöttem a netről nem működnek jól a telóval, nem töltődnek be rendese, meg a főmenüben két oldalt két fehér csík van,ezeket nem lehet valahogy eltüntetni? A programban a 240x320-as méretűnél nem jelenik meg két oldalt ez a csík,de ha a 128x160ra állítom ott meg. Próbáltam a 240x320 is a telóra tenni de ott is két csík marad. -
ExNeR #20 Helo nekem 6111 van -
#19 hello all!
van itt vkinek Nokia 6111-es telefonja!
Barátnőm telefonjából letöröltem a a gyári témákat és visszakéne raknpom..ha lenne vki olyan kedves és feltöltené vhova azt megköszöném..vagy esetleg tud adni vmi linkte hogy honnan lehet leölteni..
előre is köszi -
#18 Segítségeteket kérném, a legtöbb Nokia fórumba beírtam de nem tudtak segíteni, van egy 6103-s telefonom és ahhoz kéne olyan alaptéma amit egyből a telefonra tudok letölteni,aki tud segíteni annak előre is kösz -
#17 S60-as telefonok -
gabesz1114 #16 S40 Theme Studio 2.0-t leszedtem, csak lövetem nincs hogy kell használni.
Ha tud valaki egy kisebb leírást segítségképp azt megköszönném. Vagy egy egyszerűbb progit.
Egyébként én is úgy tudom, hogy az S40(60) felhasználói felület Nokiákon van. -
#15 14 napos tesztverzió, de regisztráció után működik rendesen (Nokia fórumra kell regisztrálni és utána ezzel a user névvel lehet kódot igényelni a programhoz. Nekem sikerült) -
#14 Mivel a nokia portálra nem lehet most regisztrálni, így rákerestem az S40 Theme Studio 2.0-ra.
Innen ingyen letölthető a 2.1-es, de még nem próbáltam ki, csak lecibáltam. -
#13 Én úgy tudtam, hogy az S40 az egy márkafüggetlen oprendszer. -
#12 Nemá, komolyan???
Nekem N6131 van, bnőmnek Samsung Z540 és a két telefon FŐMENÜJÉNEK ugyan olyanok az ikonjai alapból. -
#11 csak nokiákon van s40 oprendszer! -
#10 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Samsung telcsik (amiken S40-es oprendszer fut) tényleg nem kezelik a témafájlokat?
(Konkrétan asszem egy Sams Z540-ről lenne szó) -
#9 akkor tevedtem, sorry -
Dodo55 #8 "sot, s60v2 es s60v3 temak se kompatibilisek egymassal"
De. -
#7 s40-es temak nem jok s60-ra es forditva... (sot, s60v2 es s60v3 temak se kompatibilisek egymassal :D) -
davides222 #6 www.zedge.net -
gabesz1114 #5 nem tudom, de találtam egyet: http://www.nokiaportal.hu/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=521
ha valakit érdekel.
Csak lövetem nincs hogy kell használni :( -
#4 azt hiszem, hogy a nokia programja minden nokia telóhoz jó -
gabesz1114 #3 Lehet, hogy én nem találom, de abban a topikban van mindenhez csak nem nokia 6233-hoz (S40), bár lehet hogy jó hozzá az S60-as, de ezt nem tudom. -
#2 már van ilyen topik
(amúgy asszem a nokia honlapján van egy jó progi) -
gabesz1114 #1 Sziasztok!
Nokia 6233-hoz tud-e valaki téma szerkesztő progit?
Köszi