42
-
cyx #42 A cikk egy szar. A film kifejezetten jó, a tetszés pedig ízlés és egyebek kérdése. -
#41 Bárki bármit mond, nekem tetszett. Meg is lesz véve. -
#40 Imádom, ha velem foglalkoznak, ez éltet :) De legalább már 40 hozzászólásnál tartunk és nem 20-nál.... -
winnie #39 " színészeket meg ne fikázztok, csak ha jobban tudtok ti játszani mint ők!"
ez jókora baromság, már minden tiszteletem, de ha nagyon kell, akkor bérki mondhatja, hogy jobban tud jétszani nála, úgysem ellenőrizhető. (nehogy már ne mondhassak véleményt a kajáról, ha nem tudok főzni vagy a zenéről, ha nem tudok zenét írni) -
StoneCold #38 Hali!
Nagyrészt egyetértek a hozzászólásoddal, azzal azért vitatkoznék, hogy valaki csak akkor írhat negatív kritikát egy színészről, ha jobban játszik nála. Nem kell feltétlenül jó színésznek lenni ahhoz, hogy valaki véleményt formálhasson, a kritikusok sem azok.
A filmet még nem volt szerencsém megnézni, de úgyhiszem, hogy 100 percet nekem is megér az életemből :)
ui:sry a dupla postért :( -
StoneCold #37 Szerintem wanek nem a fiad, én már alapból nem állnék le veled így vitázni, a minimális tiszteletet sem adod meg. -
thantalas #36 Szevasztok !
"én kérek elnézést" az egész világtól... úgy látom itt van néhány katasztrofálisan sötét ember... :)) pl.:#2;#11 remélem nyugdíjas korukra bölcsebbek lesznek... vagy jajj nekünk :))
ne haragudj Harly18 de ez a hozzászólás volt "borzalmas" számomra
én nem láttam ezt a filmet, nagyon nem is érdekel, de az alapötlet tetszik, a színészeket meg ne fikázztok, csak ha jobban tudtok ti játszani mint ők! ja és a Schell Judittot én nagyon kedvelem, ja és a Csinibaba is remek film !
szerintem azért nagyszerű a net, mert ide nem kell nagybetű a mondat elejére, pont a végére, aki akarja megérti, aki meg csak korlátok között tud gondolkodni... :)
Harly18 ha csak az ötletet szídtad volna semmi bajom nem lenne, de hogy valami olyat amit nem is ismersz... lol :) bocs de az ilyen dolgoktól falra mászom... viszon gratulálok ! mivel lekötöttél vagy 2-3 embert 10 percre hogy veled foglalkozzon :)))
-
#35 Hova lettek a posztHumuszos beirasok ?:)) -
#34 OFF
A f@szláma egyik alapvető ismertetőjele hogy belemegy olyan vitákba, aminek semmi értelme. Hiba lenne azt mondani hogy a kor nem számít, de 18 év körül elég nagy eséllyel lesz valaki flémelő vadbarom ilyen ez a mai net.
ON
Még nem láttam a filmet, de szerintem megér 100 percet rászánni az életemből. -
wanek #33 Nem volt nehéz. -
#32 Persze, akkor legyen véleményem, ha láttam is. De neked is van egyes dolgokról véleményed biztosan, még mielőtt láttad volna. Nem akarok vitázni, nekem ez volt a véleményem dióhéjban, kicsit félreérthetted, de nem akarok/fogok regényt írni. Mindenki azt szűri le belőle, amit akar.... -
#31 Gratulálok neked, hogy pár mondatból ilyen jól megismertél.... -
wanek #30 Az "INDUL A BAKTERHÁZ" kétségtelenül nagyon jó film. De az a kijelentés, hogy "az egyetlen magyar film ami szórakoztató volt és amibe volt valami szakértelem", nem fedi az igazságot. Láttad a "Tanu"-t? Láttad a "Csapd le csacsi"-t? És hogy egy kicsit az olcsóbb poénokat felvonultató filmek közül is írjak példát: "Zimmer Feri" és "A miniszter félrelép". És akkor még csak a szórakoztató filmekkel példálóztam...
Ezek mind később készültek, mint az "Indul a bakterház", és legalább olyan jók.
Az Üvegtigris is nagyon jó, bár ha semmilyen trágár szó nem hangzana el a filmben, az élvezeti értéke jelentősen csökkenne. De abba a filmbe és magába a történetbe ez tökéletesen beleillik.
Van fogalmad arról, hogy egy magyar film mennyi pénzből készül? Egy amerikai filmben még a főszereplő gázsijára sem lenne elegendő, itthon meg egy komplett filmet csinálnak ennyiből!
Írjál már le légy szíves olyan külföldi filmcímeket, amik szerinted "normális mozifilmek", csak hogy képben legyek az igényszintedről. -
winnie #29 "Véleményem szerint a magyarok nem tudnak normális "mozifilmeket"csinálni."
hidd el, remek mozifilmeket tudunk csinálni, max elkerülted ezeket. -
wanek #28 #5 -
tntcoder #27 Harly18: Nagyon sok fimet láttam már életemben. Minden kategóriából és minden fajtából. Így van már sejtésem arról, hogy mi jó és mi nem. Persze tévedhetek, de mikor többen írják, hogy gyenge film, akkor az egyártelmű, hogy nem rosszindulatból írják.[i]
Szerintem tartsd meg magadnak nyugodtan a tévedés lehetőségét, és ne az alapján próbálj ítélni, hogy "többen írják". Ha ez a saját véleményedet ilyen erősen befolyásolja, akkor nem is értem mi alapján próbálod kijelenteni (vagy akár csak sejteni), hogy mi jó és mi nem!
Láttam filmet és nekem tetszett, lehet, hogy azért mert már nem vagyok [i]annyira fiatal... és emiatt is nekem nem felel meg az, hogy az sg-n szokásos "szánalmas, lol, kiráj" kategóriával beérjem.
Nem szerencsés a mozis kategorizálás, pl. ez mint "vígjáték" szerepel, pedig nem volt az. Ami pedig a kritikákat illeti, ez a cikk vagy akár a mindig kötözködős index sem tudott rajta igazán fogást találni. Max. annyit, hogy nem olyan pörgös, mint mondjuk a tokijódrift . Persze nem azt mondom, hogy a filmtörténet klasszikusai közé fog emelkedni (akármit is jelentsen ez...), de elgondolkodni lehet rajta. Nekem ez volt benne a legfontosabb. -
csuzlee8400 #26 Véleményem szerint a magyarok nem tudnak normális "mozifilmeket"csinálni.
Talán a technika, talán a színészek tehetsége.. legyen az bármi.De az új magyar filmek egy kalap SZ@rt nem érnek.
Pl üvegtigris.
Olyan nagy határ sz@r hogy fáááj.
Talán az egyetlen magyar film ami szórakoztató volt és amibe volt valami szakértelem az az INDUL A BAKTERHÁZ volt. -
virag13 #25 Az írónak: nem volga,hanem csajka kocsija volt a főhősnek, ami már a neve miatt is emblematikus-- csajka---sirály. -
wanek #24 Te nekem nem vagy vitapartner, mert
1. nem tudsz olvasni
2. amit esetleg mégis sikerül elolvasnod, azt nem fogod fel
3. nem tudsz önálló véleményt megfogalmazni
4. a képzelgéseidet tényként próbálod előadni -
#23 Hát fiam :) Nagyon sok fimet láttam már életemben. Minden kategóriából és minden fajtából. Így van már sejtésem arról, hogy mi jó és mi nem. Persze tévedhetek, de mikor többen írják, hogy gyenge film, akkor az egyártelmű, hogy nem rosszindulatból írják. Te láttad? Tetszett? Szerintem ha megnézed, nem fogsz emlékezni rá másnap, max, hogy a mozijegy árát költhetted volna értelmesebbre, vagy azt az időt, ami alatt letöltötted tehettél volna olyat, ami ennél többet ér sokkal.... -
#22 "a jogtiszta DVD-ket is telenyomják fenyegetésekkel" -
anamorph #21 ki ez az arc, aki ilyen gagyi cikket ír az sg-re? (vagy a többi filmkritika is ilyen, csak nem olvastam...?) -
BenceYCE #20 Egyik ismim a Karolina úti dvd készítőben dolgozik. 120 forintért szállítják a megrendelőnek az eredeti korongot tokkal vonóval. Ezért sajnos én sem adnék 1000 forintnál többet egyetlen filmért sem. Főleg az ilyen tucatsz*rokért. Nekem elég volt a színészek neveit elolvasni és kösszdenem. -
kristo p #19 2007? nemtudom honnan a mostani változatot még nem szedtem le de régeben biztos láttam ezt a filmet legalábbis a képek alapján emléxem rá amikor öreg nő +pasi felvezeti azona köhalmazon a kocsit fiatal srác meg lány szalad utánnuk vagy épp erről megy a vita ,hogy pár évvel hamarabb kikerült a netre? bocsi nem olvastam el :/ -
Loverman #18 a film azért is halva született ötlet mert Mo-n amúgy is öregek-fóbia van kicsit -
bigjoe #17 Warez... szerintem hiszti az egész.. akkora barmok!! részemről, ha nem lenne warez nem mennék többet moziba sőt 1000FT-nál többet nem adnék egy dvd-ért, söt sokezret sem az audió cd-ért.. Elvesztett milliók.. Baromság söt ha bizonytalan vagyok egy filmben akkor nem költök rá, de ha mégis megtetszik akkor megveszem dvd-n... Egyébként az összes kedvenc filmem megvan Hivatalos kópiában.. Viszont ha már fizetek azért a q**a filmért akkor miért kell fenyegetéseket és reklámokat néznem?? -
wanek #16 Hát apám, erre a hozzászólásodra sem lehetsz büszke. A miértjét már a #12-ben leírták, nem akarom megismételni. -
wanek #15 Kezdjük azzal, hogy én láttam pár napja a filmet. Előtte pedig elolvastam róla pár kritikát.
Ebben a rovatban filmismertetők/kritikák szoktak megjelenni, nem pedig a warezolás rejtelmei.
Olvastad, hogy mit írtam a #5-ben? Ember! Én nem fikáztam, hanem a tévedésekre hívtam fel a figyelmet. Aki itt fikázik, az pont te vagy.
A filmről leírtam a véleményemet válaszként a #8-ban.
Te meg itt a Moszkva térről mellébeszéltél. Ébredj fel kisöreg! -
#14 ez a film nekem tetszett, szerintem tök jó volt! :) -
m4G1c #13 Akkor miért az sg-n nézed, ha ez a film érdekel, miért nem port.hu-t? Ez a filmhez kapcsolódó cécóról szól, f*szt érdekli, hogy milyen elcsépelt, lassú "poénok" vannak benne - mellesleg erről is ír, de mindegy. Nagyon menő fikázni szerencsétlen sg-t - mi a ráknak olvassátok akkor a cikkeiket? -
00000000000000 #12
Viszont Harly ha nemláttad miért állítod,hogy "Ismét egy borzalmas magyar film, aminek az alapötlete nem annyira rossz, mint a kivitelezés."????
Egy kicsit szerintem látatlanba írsz.
Ha megnézted utána mondj véleményt.
Köszzcsá -
#11 Ismét egy borzalmas magyar film, aminek az alapötlete nem annyira rossz, mint a kivitelezés. Csodálkozunk, hogy nincsen olyan magyar film, amit külföldön is sikerrel játszanának??? Biztos van kivétel, de a többség egy rakás.... :( A legrosszabb, hogy nagyon vulgárisak a magyar filmek, nem vagyok prűd, de sokszor egy-egy olyan poén tökre nem való óda, ahol elsütik. Ezt a filmet nem láttam, de általánoságban így van.... -
wanek #10 A "kritika" a filmről írja a legkevesebbet. Gyengus az írás minden tekintetben. -
m4G1c #9 A kritika teljesen helyénvaló. Egy halvaszületett magyar filmről szól, meg az utána következő "örökösödési vitáról" a jogvédők és a "kalózok" között. Talán sikerül egyszer felnőnie a magyar filmiparnak... (a Moszkva tér tényleg jó volt, kapaszkodunk is belé eleget, ha értelmes alkotást kell említeni) -
wanek #8 Egy amerikai dömpingratyinál jobb. A tizenéves korosztálynak valószínűleg nem fog tetszeni, de aki egy picit is élt már az átkosban, az valószínűleg fogja tudni értékelni. Nem egy kiugróan jó remekmű, de nem is rossz. -
#7 érdemes megnézni? mondja má el valaki a véleményét. -
#6 Grétsy László értekezése... poszthumusz versus posztumusz (csak hogy mennyire nem volt ez egyértelmű)
http://www.szabadfold.hu/cikk.php?id=8160&eid= -
wanek #5 "útra keljenek és meneküljenek a rendőrség elől - egy több évtizedes Volgával." - a cikkíró egyáltalán látta a filmet? Ha már nem ismeri fel az autókat, akkor elég lett volna megjegyeznie azt, ami többször is elhangzik: Csajka!!!! Nem Volga, hanem Csajka!
"A warezpártiaknak még annyit, hogy a film netre kikerült verziója valóban nem tartalmazza a nyitójelenetet, hanem azonnal egy dugással indul. A legelején megtudjuk, hogy miképpen is szeretett egymásba az ötvenes években egy arisztokrata és egy fiatal ávós egy nagy rekvirálás közepette - és már itt előkerül az a bizonyos gyémánt fülbevaló, melyről később a filmben is szó lesz. Csak hogy teljes legyen a kép." - csak hogy teljes legyen a kép: 1:34:48-tól mi a túró látható, ha nem a fülbevalós jelenet? -
BCs design #2 ez a film nem ér annyit hogy warezre kikerüljön és hogy letöltsem :D