Még idén megjelenik Európában a Zune

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maestro85
Jelenleg bizti, hogy jobb a Zune, ami érdekessebb lehet, hogy bírja majd az Apple az iramot, a microsofttal szemben. Igazából nincsenek pontos infóim, de szerintem sokkalta nagyobb cég ez a microsoft, és ott nagyon jól tudják mi a dolguk... Bár nagyon nem zavarna az apple elgyengülése, mióta folyton zavar, hogy egy nano 10óra körül bírja, cirka 40ropi körül.

maestro85
OFF: Milyen öreg ez a Bill már? <#hehe>

Gerygrey
Öhhh... Symbian... Mér' az UIQ az micsoda? 😊

Suomy ha nem tetszik a Win akkor ne használd, de feltételezm most is arról vagy fent. Én jogosan fikázhatnám mert telóról netezek symbianos operával, de PC-n a Windowsnál - bár kétségkívül nem hibátlan a win - nincs nála jobb.
barret
En telefont vettem,minden igenyemet kielegit😊
Gadget felugyelo nem az en stilusom😛
Aki meg korbe akarja pakolni magat mindenfele bigyoval,az tegye azt.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Azért Nokiát említettem, mert a SonyEricssonhoz képest pl Symbian fut alatta, ami azt jelenti, hogy míg az elõbbihez max letölthetõ témákat és 20-30 programot találsz, addig symbianra a nyílt sdk-nak hála többezer program van ftp-klienstõl elkezdve bluetooth-os pc-irányító vnc kliensekig minden (nem beszélve a játékokról).
<#vigyor4>
Szerintem ez az elsõ igazán nagy - pénzügyi - balfogása a Microsoftnak. Azért emelném ki, hogy pénzügyi, mert a legnagyobb balfogásuk az volt, amikor elkezdték megírni a Windows-t... <#eplus2>

<#violent>

Blackmail the Universe

zzebi
Nekem mar volt szerencsem jatszadozni a Zune-nal, es egyaltalan nem talaltam kiemelkedoen jonak. Persze lejatssza a videokat, de azt a tobbi is ugyanigy megteszi. A felbontasa csak akkora, mint az iPod-nak. A kepernyo hajszalnyival nagyobb (fel collal). Gondolom a Wifi jo lehetne benne, ha vegre ki is lehetne hasznalni valahogy.
Ellenben jo nagy... tul vastag... nem zsebbe valo. Meg a 80 gigas iPod is kisebb nala.
Gyakorlatilag egy Toshiba lejatszo Zune logoval (valoban az).

scorpeeon
Ez de kemény 😊 És még nem is látom rajta a PS vs xbox harcát pl 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

"az általuk szabadalmaztatott vízlepergetõ spanyolviasz (iWax) bevonatú elõlappal." - <#eljen><#eplus2><#eljen>
Motorola a925-a1000, ha már érintõképes. De a Nokia telefonommal sincs semmi gondom, a 220 Mhz rendesen ki tud szolgálni, és az ára töredéke a burzsuj ájfonnak. Hihetetlen, hogy kihasználták az usában uralkodó trendiségre hajtó idiotizmust. De ez a Zune is halálra ítéltetett, mert snassz mp3játékost már nagyon nem éri meg venni. Ha valaki ennyire el akar szakadni a hálózattól, akkor ott az "offline" opció a telefonokban.

Gerygrey
Miért pont Nokiát? A Sonyericsonnál már az érintõképernyõ sem számít forradalmian új dolognak. P800 mikori is? 2002 ha jól emlékszem, akkor még talán tényleg forradalmi volt az érintõkijelzõs PDA-mobil.
250 lesz az iPhone? Mennyémá... Abból kapok kettõ darab használt, jó állapotú, független HTC Universalt, dupla képernyõfelbontással, ezerszer praktikusabb kezelhetõséggel és milliárdszor jobb szoftverellátottsággal. Ja és forradalmian új, bõvíthetõ memóriával 😊 Kíváncsi vagyok mikor jelenti be az Apple, természetesen - szokás szerint - hatalmas világszenzációként, hogy megalkották a világtörténelem elsõ, bõvíthetõ memóriás, zenelejátszós mobilját, az általuk szabadalmaztatott vízlepergetõ spanyolviasz (iWax) bevonatú elõlappal.
Nekem az iphone semleges.
Többek közt azért, mert az ára sokat tartalmaz abból a bizonyos apple féle sznobista légkörbõl, amit sugall.
másrészt a "semmit nem telepíthetsz rá, fizess és húzz el" szemlélet nem igazán nyerõ nálam.
Végül pedig, ha meg is tudsz gyõzni arról, hogy ez nekem kell (figyelem, nem arról, hogy jó/rossz, hanem arról, hogy enélkül nem tudok élni) akkor sem lenne rá pénzem 😊 Magyarán az iphone kérdéssel nem foglalkozom.
Mellesleg hozzám a zune közelebb áll. Ha költenék ilyen kütyükre zune-t vennék.
Nah gyerekek (fõleg te strogg 😄 ), várjátok ki az októbert, angliában akkor érkezik meg az iPhone. Amúgy tuti, hogy baromi sok elfog fogyni belõle...
Sanyix
Egyik szart se vegye senki, inkább olyat vegyen, aminél nincs 2x-es árszorzó egy jel, és a trendység miatt 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

így fogják 😊
Alig 2-3 napja mebnt a hír, hogy körutakkal fogják népszerûsíteni a vistát.
Valamiért nagyon kell nekik a pénz, és valamiért gyorsan.
Majd amikor pityut (pista) is így árulják! 😊
Ezt az OpenMoko-ra írtam!
És sajna nincs benne WiFi sem ami viszont az iPhoneban van😞((((
Bár a kijelzõje VGA mi azért nagyon jó tud lenni!!!
Egyik kedvenc képem: software wars. Avagy kik hány oldalról ölik a Microsoftot.

Egyébként létezik free telefon is. OpenMoko, ebben pl. az iPhone-al ellentétben van GPS is, igaz 3G nincs. Linux-ot futtató telefonokból pedig elég sok van...
NEXUS6
Rakjanak bele a Zuhananyba is kamerát és egy 3G telót, és én is megveszem!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

iPhone...
most komolyan, nézzétek meg egy mai nokia okostelefon képességeit, és rájöttök, hogy az érintõképernyõn/nagy képernyõn túl semmi újat nem tud, és mellé 250e forint körül lesz a hazai indulóára. És akkor még programokat se telepíthetsz rá.
vgez
inkább az iPhone <#eljen>

ez jó volt 😄

Senki ne vegyen ilyen szart nem éri meg inkább várjátok meg mig megjon hozzánk az IPHONE. Bár drága lesz de lehet addig is sporolni 😄.
http://www.apple.com/iphone/
GulaSoft
Úristen, már az utcán kénytelen árulni! Ennyire szarul megy?
Csak tessék csak tessék, egyet fizet kettõt kap :-)
5-öt egy százasért!