Még idén megjelenik Európában a Zune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg bizti, hogy jobb a Zune, ami érdekessebb lehet, hogy bírja majd az Apple az iramot, a microsofttal szemben. Igazából nincsenek pontos infóim, de szerintem sokkalta nagyobb cég ez a microsoft, és ott nagyon jól tudják mi a dolguk... Bár nagyon nem zavarna az apple elgyengülése, mióta folyton zavar, hogy egy nano 10óra körül bírja, cirka 40ropi körül.
Öhhh... Symbian... Mér' az UIQ az micsoda? 😊
Suomy ha nem tetszik a Win akkor ne használd, de feltételezm most is arról vagy fent. Én jogosan fikázhatnám mert telóról netezek symbianos operával, de PC-n a Windowsnál - bár kétségkívül nem hibátlan a win - nincs nála jobb.
Suomy ha nem tetszik a Win akkor ne használd, de feltételezm most is arról vagy fent. Én jogosan fikázhatnám mert telóról netezek symbianos operával, de PC-n a Windowsnál - bár kétségkívül nem hibátlan a win - nincs nála jobb.
En telefont vettem,minden igenyemet kielegit😊
Gadget felugyelo nem az en stilusom😛
Aki meg korbe akarja pakolni magat mindenfele bigyoval,az tegye azt.
Gadget felugyelo nem az en stilusom😛
Aki meg korbe akarja pakolni magat mindenfele bigyoval,az tegye azt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Azért Nokiát említettem, mert a SonyEricssonhoz képest pl Symbian fut alatta, ami azt jelenti, hogy míg az elõbbihez max letölthetõ témákat és 20-30 programot találsz, addig symbianra a nyílt sdk-nak hála többezer program van ftp-klienstõl elkezdve bluetooth-os pc-irányító vnc kliensekig minden (nem beszélve a játékokról).
<#vigyor4>#vigyor4>
Szerintem ez az elsõ igazán nagy - pénzügyi - balfogása a Microsoftnak. Azért emelném ki, hogy pénzügyi, mert a legnagyobb balfogásuk az volt, amikor elkezdték megírni a Windows-t... <#eplus2>#eplus2>
<#violent>#violent>
<#violent>#violent>
Blackmail the Universe
Nekem mar volt szerencsem jatszadozni a Zune-nal, es egyaltalan nem talaltam kiemelkedoen jonak. Persze lejatssza a videokat, de azt a tobbi is ugyanigy megteszi. A felbontasa csak akkora, mint az iPod-nak. A kepernyo hajszalnyival nagyobb (fel collal). Gondolom a Wifi jo lehetne benne, ha vegre ki is lehetne hasznalni valahogy.
Ellenben jo nagy... tul vastag... nem zsebbe valo. Meg a 80 gigas iPod is kisebb nala.
Gyakorlatilag egy Toshiba lejatszo Zune logoval (valoban az).
Ellenben jo nagy... tul vastag... nem zsebbe valo. Meg a 80 gigas iPod is kisebb nala.
Gyakorlatilag egy Toshiba lejatszo Zune logoval (valoban az).
Ez de kemény 😊 És még nem is látom rajta a PS vs xbox harcát pl 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"az általuk szabadalmaztatott vízlepergetõ spanyolviasz (iWax) bevonatú elõlappal." - <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Motorola a925-a1000, ha már érintõképes. De a Nokia telefonommal sincs semmi gondom, a 220 Mhz rendesen ki tud szolgálni, és az ára töredéke a burzsuj ájfonnak. Hihetetlen, hogy kihasználták az usában uralkodó trendiségre hajtó idiotizmust. De ez a Zune is halálra ítéltetett, mert snassz mp3játékost már nagyon nem éri meg venni. Ha valaki ennyire el akar szakadni a hálózattól, akkor ott az "offline" opció a telefonokban.
Miért pont Nokiát? A Sonyericsonnál már az érintõképernyõ sem számít forradalmian új dolognak. P800 mikori is? 2002 ha jól emlékszem, akkor még talán tényleg forradalmi volt az érintõkijelzõs PDA-mobil.
250 lesz az iPhone? Mennyémá... Abból kapok kettõ darab használt, jó állapotú, független HTC Universalt, dupla képernyõfelbontással, ezerszer praktikusabb kezelhetõséggel és milliárdszor jobb szoftverellátottsággal. Ja és forradalmian új, bõvíthetõ memóriával 😊 Kíváncsi vagyok mikor jelenti be az Apple, természetesen - szokás szerint - hatalmas világszenzációként, hogy megalkották a világtörténelem elsõ, bõvíthetõ memóriás, zenelejátszós mobilját, az általuk szabadalmaztatott vízlepergetõ spanyolviasz (iWax) bevonatú elõlappal.
250 lesz az iPhone? Mennyémá... Abból kapok kettõ darab használt, jó állapotú, független HTC Universalt, dupla képernyõfelbontással, ezerszer praktikusabb kezelhetõséggel és milliárdszor jobb szoftverellátottsággal. Ja és forradalmian új, bõvíthetõ memóriával 😊 Kíváncsi vagyok mikor jelenti be az Apple, természetesen - szokás szerint - hatalmas világszenzációként, hogy megalkották a világtörténelem elsõ, bõvíthetõ memóriás, zenelejátszós mobilját, az általuk szabadalmaztatott vízlepergetõ spanyolviasz (iWax) bevonatú elõlappal.
Nekem az iphone semleges.
Többek közt azért, mert az ára sokat tartalmaz abból a bizonyos apple féle sznobista légkörbõl, amit sugall.
másrészt a "semmit nem telepíthetsz rá, fizess és húzz el" szemlélet nem igazán nyerõ nálam.
Végül pedig, ha meg is tudsz gyõzni arról, hogy ez nekem kell (figyelem, nem arról, hogy jó/rossz, hanem arról, hogy enélkül nem tudok élni) akkor sem lenne rá pénzem 😊 Magyarán az iphone kérdéssel nem foglalkozom.
Mellesleg hozzám a zune közelebb áll. Ha költenék ilyen kütyükre zune-t vennék.
Többek közt azért, mert az ára sokat tartalmaz abból a bizonyos apple féle sznobista légkörbõl, amit sugall.
másrészt a "semmit nem telepíthetsz rá, fizess és húzz el" szemlélet nem igazán nyerõ nálam.
Végül pedig, ha meg is tudsz gyõzni arról, hogy ez nekem kell (figyelem, nem arról, hogy jó/rossz, hanem arról, hogy enélkül nem tudok élni) akkor sem lenne rá pénzem 😊 Magyarán az iphone kérdéssel nem foglalkozom.
Mellesleg hozzám a zune közelebb áll. Ha költenék ilyen kütyükre zune-t vennék.
Nah gyerekek (fõleg te strogg 😄 ), várjátok ki az októbert, angliában akkor érkezik meg az iPhone. Amúgy tuti, hogy baromi sok elfog fogyni belõle...
Egyik szart se vegye senki, inkább olyat vegyen, aminél nincs 2x-es árszorzó egy jel, és a trendység miatt 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
így fogják 😊
Alig 2-3 napja mebnt a hír, hogy körutakkal fogják népszerûsíteni a vistát.
Valamiért nagyon kell nekik a pénz, és valamiért gyorsan.
Alig 2-3 napja mebnt a hír, hogy körutakkal fogják népszerûsíteni a vistát.
Valamiért nagyon kell nekik a pénz, és valamiért gyorsan.
Majd amikor pityut (pista) is így árulják! 😊
Ezt az OpenMoko-ra írtam!
És sajna nincs benne WiFi sem ami viszont az iPhoneban van😞((((
Bár a kijelzõje VGA mi azért nagyon jó tud lenni!!!
Bár a kijelzõje VGA mi azért nagyon jó tud lenni!!!
Egyik kedvenc képem: software wars. Avagy kik hány oldalról ölik a Microsoftot.
Egyébként létezik free telefon is. OpenMoko, ebben pl. az iPhone-al ellentétben van GPS is, igaz 3G nincs. Linux-ot futtató telefonokból pedig elég sok van...
Egyébként létezik free telefon is. OpenMoko, ebben pl. az iPhone-al ellentétben van GPS is, igaz 3G nincs. Linux-ot futtató telefonokból pedig elég sok van...
Rakjanak bele a Zuhananyba is kamerát és egy 3G telót, és én is megveszem!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
iPhone...
most komolyan, nézzétek meg egy mai nokia okostelefon képességeit, és rájöttök, hogy az érintõképernyõn/nagy képernyõn túl semmi újat nem tud, és mellé 250e forint körül lesz a hazai indulóára. És akkor még programokat se telepíthetsz rá.
most komolyan, nézzétek meg egy mai nokia okostelefon képességeit, és rájöttök, hogy az érintõképernyõn/nagy képernyõn túl semmi újat nem tud, és mellé 250e forint körül lesz a hazai indulóára. És akkor még programokat se telepíthetsz rá.
ez jó volt 😄
Senki ne vegyen ilyen szart nem éri meg inkább várjátok meg mig megjon hozzánk az IPHONE. Bár drága lesz de lehet addig is sporolni 😄.
http://www.apple.com/iphone/
http://www.apple.com/iphone/