132
Ismerj meg Új előadókat, zenei stílusokat
-
#12 Néhány hónapja hallgatom nagyon király.
Nem igazán zavar hogy gyűjti a zenehallgatási szokásaimat - mert cserébe nagy jó kis musicok jönnek. -
#11 általában egyszerű netes rádiót hallgatok, shoutFM az előadókat kiírhatná névszerint, hogy ha tetszik egy szám utána lehessen járni, de így se rossz. -
#10 Akkor is ha a csuszkán beállitod hogy ne populárisat ajánljon? Talán az is megoldás, ha csak a szomszédaid által ajánlott zenéket figyeled.
#8-- ehhh kök, azt a fránya pontot nem raktam be a last és az fm közé:P -
blackgamer #9 Last.fm tényleg jónak indult, de mostanában mindig ugyanazokat a dalokat ajánlja nekem, és mind sláger
szerintem lemezkiadók pénzelik hogy milyen dalokat játszon, de így pedig elveszti az értelmét
eddig 11 nyelven érhető el, várom hogy magyar is megjelenjen -
Cat #8 http://www.sg.hu/cikkek/47027 -
Thanatos #7 nemtom nekem pandora midnent ismert amire rákerestem anno, mongyuk nem tul sokat hazsnáltam
ebben nekem talán az a csábitobb hogy azt is figyeli mit halgatok a rendes lejátszokon :) -
#6 Én is megnéztem pandorát, 5 előadóbol 3at nem ismert:( maradok a lastfm-nél:)
Nem a legismertebbek, de lastf-m rogyásig van róluk is infókkal zenékkel.
Amúgy még az is jo benne, hogy bármiylen kis előadó regisztrálhat, és tölthet fel saját zenét, így is bővítve az óriási kínálatot. Mármint lastfm-en. -
Thanatos #5 nah regiztem nem rossz :)
bár emgvan első negativum is hogy nem ismeri jet audio-t :/ -
Thanatos #4 magyarul ez olyasmi mint a pandora.com ? meglesem :) -
#3 En is tagja vagyok a last.fm hallgatoinak immaron 3 honapja. A progija tenyleg nagyon jo egyutteseket ajanl, stilusban tenyleg olyanokat amit beirtal a keresobe, en is talaltam mar ennek segitsegevel jo kis egyutteseket.A "zenelemero" reszehez minden elismeresem, nagyon tetszik. Heti listakat csinal, single/artists kategoriaban, es a regisztracio ota hallgatott dalokat/egyutteseket is osszesiti. -
#2 latfm WikiPedia(angolul) -
#1 Sziasztok, egy rövid ideje használom ezt a rádió progit, illetve szolgáltatást.
Nagyon tetszik, rengeteg új előadót ismertem meg általa.
Pont ez az egyik lényege is sok más között.
Volt már itt sg-n is cikk róla, azt sajnos nem találom, de itt van helyette egy sulinetes cikk: klikk
olvassátok el, és ha tetszik használjátok.
Paranoiás, meg a figyelnek minket, jujj mi lesz így hszeket plz mellőzzük, semmilyen reklámot nem kell elviselni a szolgáltatás érdekében. És ha figyelik is a lemezgyártó cégek, legalább rájönnek, hogy az emberek nagytöbbsége nem a tingli tangli pop szemetet szeretik. Legalábbis eddig a toplista ezt mutatja, persze több felhasználóval ez még változhat.
Lastfm usernevem Kaszi46, aki esetleg rámklikkel, és hasonló zenéket szeret mint én, az vegyen fel a barátok közé, hátha mindketten elleshetünk egymástól valami új zenét, előadót stílust.
http://www.last.fm/