A faun labirintusa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Popcorn movie zabálók nagy ívbe kerüljék.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tényleg, horrofilmet jelöltek már Oscarra? Gondolom régen igen, de mostanában már szinte semmit. Mondjuk nincs is kiemelkedõ alkotás horror terén.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Amúgy a film "kegyetlen" jól sikerült. Én fantasy-bb jellegût vártam tõle, de egy kicsit másképpen alakult.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nálam a tree = nem az igazi.
tény, hogy horror-t vártam vagy vmi parásat (a képekbõl amit láttam. a kiscsaj áll al abirintus elején. sötétbe)
és igen, lehet nem értettem meg a filmet tökéletesen. de én a yól végzõdõ filmeket szeretem na. ittmeg szegény kislány nyekk.. :| nem yóez..
nincsojanom
Az ilyen véleménynek semmi értelme.
elég tree
nincsojanom
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kár h. a zenéért nem, de így is nagyon jó teljesítmény, fõleg egy nem amcsi filmtõl.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Spoiler:
aki látta, annak is feltüntek a párhuzmok? (a feladatok és a valós esemélyek között?)
There is only one Boss!
Nekem az elõzetes alapján abszolút bejön.
Egyébként még nem hallottad azt a mondást, hogy " Ízlések és pofonok különbözõek"???
Sok filmet jelöltek Oscarra, ami nem tetszett. És akkor mi van, nem én osztogatom a díjakat...
De amúgy mindenki hazudik.Mert ha pocséknak néz ki egy fél perces trailer alapján, akkor elhiheted, hogy az is!Meg ne nézd!
Meg tudnád nekem adni annak a számnak a címét?
Egyébként én is meg fogom nézni a filmet valószínûleg, ha már ennyi jót hallok róla!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az a baj, hogy a fantasy titulust sokan félreértik és csalódnak, ezért a film megnézése után jól "leszarozzák" a filmet😊
a film pedig spanyolnyelvû, szóval alternatíva a francia is.
feéirat meg ezekhez a verziókhoz van:
El.Laberinto.del.Fauno.TS.XviD.MP3.SCREENER.2006.ES.WwW.RiojaTorrent.CoM
El.Laberinto.del.Fauno.Spanish.
Pans_Labyrinth_LiMiTED_SUBBED_DVDSCR_XviD-TFF
én csak egy ilyet találtam:
Pans.Labyrinth.2006.REPACK.FRENCH.DVDSCR.XviD-CiNEFOX.by.SYR.avi
Én már vagy 2-3 hónapja megnéztem 😄
Egyébként a film nagyon szép. Narnia-t kérnémszépen azért ne említsük vele egy lapon -_- Ez sokkal kifinomultabb annál.
Egyébként épp a fõ zenét hallgatom belõle. Isteni ^^
Ajánlom a filmet mindenkinek. Helyenként brutális, máskor pedig egy szép mese 😊
oscar-várományos fantasy. lehet szurkolni.
Engem is kicsit a Narniára emlékeztetett. A weboldal meg "enyhén" a Samorost-ra.
A hazai bemutató márciusban várható.
A film hivatalos oldalán van némi infó róla. (Történet, szereplõk, képek, elõzetes.)
Nektek mi a véleményetek?