A faun labirintusa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legkeményebb fõgonosz ebben a filmben volt eddig. Képi világ odab*sz, hangmérnöki munka gyönyörû, leguolsó csikordulásnak vagy csosszanásnak is jellentõsége van, mondanivaló van benne bõven, és lehet filózni mi is volt a vége. 😊
Popcorn movie zabálók nagy ívbe kerüljék.

Sheltem
Ez a film alapmû. Mást nem tudok rá mondani. Nem gondoltam, hogy idén ekkora filmet látok(csak tegnap láttam elõször).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aramir
A film utolsó pár mp-e alapján nembiztos, hogy "elképzelt" 😊

Ma néztem meg moziban (kicsit késve), képileg nagyon szép film, mondanivalóval, értékkel, és némi horrorral. <#eljen>

hellnight
Hát nem tudom xD
Tényleg, horrofilmet jelöltek már Oscarra? Gondolom régen igen, de mostanában már szinte semmit. Mondjuk nincs is kiemelkedõ alkotás horror terén.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

RaveAir
Lehet, hogy azért, mert sok horrort jelölnek Oscarra. 😊

Amúgy a film "kegyetlen" jól sikerült. Én fantasy-bb jellegût vártam tõle, de egy kicsit másképpen alakult.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

hellnight
Mondjuk az "El Laberinto del Fauno" spanyol címbõl nem is következtettél a magyar címre? 😄

Üdv Esrohnoil! Egy régebbi fórumodban olvastam,hogy neked megvan az Igazságosztó címû sorozat. Millió éve keresem, kérdésem, hogy tudunk-e valami üzletet kötni?Elõre is köszi!<#worship>
hellnight
Épp az benne a lényeg 😊 Azzal, hogy meghalt véglegesen abba a világba "távozott" amit elképzelt. egy mesebeli világba ahol nincsenek szörnyûségek 😊

Aquir
nyújtott é 😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

boyscout
a-a. ácsi. nem aszontam hogyszar. vagy igen?
nálam a tree = nem az igazi.

tény, hogy horror-t vártam vagy vmi parásat (a képekbõl amit láttam. a kiscsaj áll al abirintus elején. sötétbe)

és igen, lehet nem értettem meg a filmet tökéletesen. de én a yól végzõdõ filmeket szeretem na. ittmeg szegény kislány nyekk.. :| nem yóez..

nincsojanom

hellnight
Én mondjuk csak azt nem értem mi alapján hitte azt, hogy ez egy horrorfilm 😄D Fõleg, hogy még trailert sem látott belõle xD

Dynamic
Különbözõ filmeknél sokszor találkozok olyan véleményekkel, hogy amikor más a mûfaja a filmeknek, mint amire számítanak, akkor élbõl leszarozzák(ezt nem csak erre a filmre értem, hanem általában mindegyikre), függetlenül attól, hogy jó-e a film a maga nemében.Horrort szeretett volna nézni, de drámát kapott ezért szar a film.Há' egyértelmû, nem?
Az ilyen véleménynek semmi értelme.
hellnight
Akkor Te sem értetted meg a film mondanivalóját -_-

Dynamic
tree mint fa?
boyscout
megnéztme mostnemrég és hát elég tree volt. aszittme valami parás horror film (trailert nem láttam), aztán végülis nézem ijen háborús meg tündérmesés.. nade a vége. :|
elég tree

nincsojanom

Evin
Megbocsátok.<#vigyor3>

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Esrohnoil
Bocsi, de mikor nyitottam a topikot, még híre-hamva se volt a magyar címnek. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Snecie Smicie
de.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Evin
A magyar cím nem az, hogy A faun labirintusa?!?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Esrohnoil
Végül is a 6 jelölésbõl 3 Oscar-t megkapott. 😊
Kár h. a zenéért nem, de így is nagyon jó teljesítmény, fõleg egy nem amcsi filmtõl.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Moyko
Szerintem teljesen jó hangulatú film.. olyan elveszet gyerekek városa...

Spoiler:

aki látta, annak is feltüntek a párhuzmok? (a feladatok és a valós esemélyek között?)

There is only one Boss!

Mr Csé
szomorú film :C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Esrohnoil
Egyébként volt olyan pletyka is h. ez a rendezõ tevékenykedik az egyik Potter filmnél is, bár ez nem jött be. Viszont az eddigi filmjei is elég sötétek.

desigo
viszlát...
Esrohnoil
Hát erre én is.
Nekem az elõzetes alapján abszolút bejön.

Dynamic
De mi az, hogy "pocséknak kinézõ"?Egy fél perces trailer alapján jött le, vagy mibõl?Mert hát valljuk be, nem a trailer határozza meg egy film értékét.Azért kíváncsi vagyok hogy mi volt az a momentum, jelenet amibõl leszûrted, hogy trágya film lesz.
Nem kértem kioktatást!!
Egyébként még nem hallottad azt a mondást, hogy " Ízlések és pofonok különbözõek"???
Sok filmet jelöltek Oscarra, ami nem tetszett. És akkor mi van, nem én osztogatom a díjakat...

Dynamic
Igen, ezért is jelölték Oscar-díjra, és az imdb-n az örök ranglistán rajta van a maga kis szánalmas 8.5/10-es pontjával.
De amúgy mindenki hazudik.Mert ha pocséknak néz ki egy fél perces trailer alapján, akkor elhiheted, hogy az is!Meg ne nézd!
Trágya-pocséknak kinézõ film<#merges2>

Esrohnoil
A weboldalán fent vannak a számok, meg is lehet hallgatni õket.

Japep
Hello!
Meg tudnád nekem adni annak a számnak a címét?

Egyébként én is meg fogom nézni a filmet valószínûleg, ha már ennyi jót hallok róla!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Én is láttam. Ha valaki megmondaná mi is a film mûfaja annak megköszönném, ugyanis sztem ez egy háborúsfantazihorror-dráma. Na és abból is a brutálisabb fajta 😄 már ha van még ilyen mûfajú film a világon. Nem tudom összehasonlítani más filmekkel, gyerekmesének indul, átcsap véres háborúsba , vissza fantazi, aztán ismét háború, mindvégig drámai jelenetekkel. Nekem ez túl ... kusza. Bocsi. De ott a pont a tenyeres-talpas szemtelen csávóér'!
Dynamic
Inkább a Big Fishre hasonlít, csak ez sokkal darkosabb😊
Dynamic
"oscar-várományos fantasy"

Az a baj, hogy a fantasy titulust sokan félreértik és csalódnak, ezért a film megnézése után jól "leszarozzák" a filmet😊
Dynamic
Ez kurva jó film, tuti megveszem majd dvd-n.
hellnight
A TTF-es verzó van meg nekem is igen, spanyol nyelvel meg jó minõséggel. Sztem tök király ez a spanyol nyelv 😄

Lobsterman
Én is egy-másfél hónapja láttam. Nagyon szép mese, felnõtteknek, mert ez túl kemény egy gyereknek amit néhol mûvelnek. De akiben megvan a mesék iránti fogékonyság az mindenképp nézze meg mert érdemes.

csak most jött ki a film amerikában is, szóval noproblemo.

a film pedig spanyolnyelvû, szóval alternatíva a francia is.

feéirat meg ezekhez a verziókhoz van:
El.Laberinto.del.Fauno.TS.XviD.MP3.SCREENER.2006.ES.WwW.RiojaTorrent.CoM
El.Laberinto.del.Fauno.Spanish..
Pans_Labyrinth_LiMiTED_SUBBED_DVDSCR_XviD-TFF
Esrohnoil
Tudom h. maga a film már majdnem egy éves, de én megvárom mire itt is vetítik. Ha meg nem vetítik, akkor beszerzem máshonnan. 😛

Esrohnoil
Franciául tuti nem nézem meg, mert szétröhögném az agyam. 😊

desigo
Milyenverzióban láttad?
én csak egy ilyet találtam:

Pans.Labyrinth.2006.REPACK.FRENCH.DVDSCR.XviD-CiNEFOX.by.SYR.avi
hellnight
Pedig de 😄
Én már vagy 2-3 hónapja megnéztem 😄
Egyébként a film nagyon szép. Narnia-t kérnémszépen azért ne említsük vele egy lapon -_- Ez sokkal kifinomultabb annál.
Egyébként épp a fõ zenét hallgatom belõle. Isteni ^^
Ajánlom a filmet mindenkinek. Helyenként brutális, máskor pedig egy szép mese 😊

Esrohnoil
Nem hiszem, különben lenne már topicja. 😄

Ööö, tudom, hogy mozi vs warez, de azért ez van olyan hype-os film, hogy az ember azt higgye, hogy már az emberek zöme látta már 1-2 hónapja.

oscar-várományos fantasy. lehet szurkolni.
Esrohnoil
A soundtrack sem utolsó. A hiv. oldalon abba is bele lehet hallgatni.
Engem is kicsit a Narniára emlékeztetett. A weboldal meg "enyhén" a Samorost-ra.

desigo
Jó kis filmnek néz ki...
uh, ez a tenyérszemû lény elég durva! A trailer meg semmit nem árul el😊 Most felkeltette az érdeklõdésemet, lehet h egy Narnia Extrémbrutál változat😄

Esrohnoil
Érdekesnek tûnik a film a képek, és az elõzetes alapján.
A hazai bemutató márciusban várható.
A film hivatalos oldalán van némi infó róla. (Történet, szereplõk, képek, elõzetes.)
Nektek mi a véleményetek?