49
A faun labirintusa - Pan\'s Labyrinth
-
Inquisitor #49 Legkeményebb főgonosz ebben a filmben volt eddig. Képi világ odab*sz, hangmérnöki munka gyönyörű, leguolsó csikordulásnak vagy csosszanásnak is jellentősége van, mondanivaló van benne bőven, és lehet filózni mi is volt a vége. :)
Popcorn movie zabálók nagy ívbe kerüljék. -
#48 Ez a film alapmű. Mást nem tudok rá mondani. Nem gondoltam, hogy idén ekkora filmet látok(csak tegnap láttam először). -
#47 A film utolsó pár mp-e alapján nembiztos, hogy "elképzelt" :) -
mod #46 Ma néztem meg moziban (kicsit késve), képileg nagyon szép film, mondanivalóval, értékkel, és némi horrorral. -
#45 Hát nem tudom xD
Tényleg, horrofilmet jelöltek már Oscarra? Gondolom régen igen, de mostanában már szinte semmit. Mondjuk nincs is kiemelkedő alkotás horror terén. -
#44 Lehet, hogy azért, mert sok horrort jelölnek Oscarra. :)
Amúgy a film "kegyetlen" jól sikerült. Én fantasy-bb jellegűt vártam tőle, de egy kicsit másképpen alakult. -
#43 Mondjuk az "El Laberinto del Fauno" spanyol címből nem is következtettél a magyar címre? :D
-
dunaihajos #42 Üdv Esrohnoil! Egy régebbi fórumodban olvastam,hogy neked megvan az Igazságosztó című sorozat. Millió éve keresem, kérdésem, hogy tudunk-e valami üzletet kötni?Előre is köszi! -
#41 Épp az benne a lényeg :) Azzal, hogy meghalt véglegesen abba a világba "távozott" amit elképzelt. egy mesebeli világba ahol nincsenek szörnyűségek :) -
#40 nyújtott é :P :) -
#39 a-a. ácsi. nem aszontam hogyszar. vagy igen?
nálam a tree = nem az igazi.
tény, hogy horror-t vártam vagy vmi parásat (a képekből amit láttam. a kiscsaj áll al abirintus elején. sötétbe)
és igen, lehet nem értettem meg a filmet tökéletesen. de én a yól végződő filmeket szeretem na. ittmeg szegény kislány nyekk.. :| nem yóez.. -
#38 Én mondjuk csak azt nem értem mi alapján hitte azt, hogy ez egy horrorfilm :DD Főleg, hogy még trailert sem látott belőle xD -
#37 Különböző filmeknél sokszor találkozok olyan véleményekkel, hogy amikor más a műfaja a filmeknek, mint amire számítanak, akkor élből leszarozzák(ezt nem csak erre a filmre értem, hanem általában mindegyikre), függetlenül attól, hogy jó-e a film a maga nemében.Horrort szeretett volna nézni, de drámát kapott ezért szar a film.Há' egyértelmű, nem?
Az ilyen véleménynek semmi értelme. -
#36 Akkor Te sem értetted meg a film mondanivalóját -_- -
#35 tree mint fa? -
#34 megnéztme mostnemrég és hát elég tree volt. aszittme valami parás horror film (trailert nem láttam), aztán végülis nézem ijen háborús meg tündérmesés.. nade a vége. :|
elég tree -
#33 Megbocsátok. -
#32 Bocsi, de mikor nyitottam a topikot, még híre-hamva se volt a magyar címnek. :D -
#31 de. -
#30 A magyar cím nem az, hogy A faun labirintusa?!? -
#29 Végül is a 6 jelölésből 3 Oscar-t megkapott. :)
Kár h. a zenéért nem, de így is nagyon jó teljesítmény, főleg egy nem amcsi filmtől. -
#28 Szerintem teljesen jó hangulatú film.. olyan elveszet gyerekek városa...
Spoiler:
aki látta, annak is feltüntek a párhuzmok? (a feladatok és a valós esemélyek között?) -
#27 szomorú film :C -
#26 Egyébként volt olyan pletyka is h. ez a rendező tevékenykedik az egyik Potter filmnél is, bár ez nem jött be. Viszont az eddigi filmjei is elég sötétek. -
#25 viszlát... -
#24 Hát erre én is.
Nekem az előzetes alapján abszolút bejön. -
#23 De mi az, hogy "pocséknak kinéző"?Egy fél perces trailer alapján jött le, vagy miből?Mert hát valljuk be, nem a trailer határozza meg egy film értékét.Azért kíváncsi vagyok hogy mi volt az a momentum, jelenet amiből leszűrted, hogy trágya film lesz. -
Manyesz #22 Nem kértem kioktatást!!
Egyébként még nem hallottad azt a mondást, hogy " Ízlések és pofonok különbözőek"???
Sok filmet jelöltek Oscarra, ami nem tetszett. És akkor mi van, nem én osztogatom a díjakat...
-
#21 Igen, ezért is jelölték Oscar-díjra, és az imdb-n az örök ranglistán rajta van a maga kis szánalmas 8.5/10-es pontjával.
De amúgy mindenki hazudik.Mert ha pocséknak néz ki egy fél perces trailer alapján, akkor elhiheted, hogy az is!Meg ne nézd! -
Manyesz #20 Trágya-pocséknak kinéző film -
#19 A weboldalán fent vannak a számok, meg is lehet hallgatni őket. -
#18 Hello!
Meg tudnád nekem adni annak a számnak a címét?
Egyébként én is meg fogom nézni a filmet valószínűleg, ha már ennyi jót hallok róla! -
luckyboi #17 Én is láttam. Ha valaki megmondaná mi is a film műfaja annak megköszönném, ugyanis sztem ez egy háborúsfantazihorror-dráma. Na és abból is a brutálisabb fajta :D már ha van még ilyen műfajú film a világon. Nem tudom összehasonlítani más filmekkel, gyerekmesének indul, átcsap véres háborúsba , vissza fantazi, aztán ismét háború, mindvégig drámai jelenetekkel. Nekem ez túl ... kusza. Bocsi. De ott a pont a tenyeres-talpas szemtelen csávóér'! -
#16 Inkább a Big Fishre hasonlít, csak ez sokkal darkosabb:) -
#15 "oscar-várományos fantasy"
Az a baj, hogy a fantasy titulust sokan félreértik és csalódnak, ezért a film megnézése után jól "leszarozzák" a filmet:) -
#14 Ez kurva jó film, tuti megveszem majd dvd-n. -
#13 A TTF-es verzó van meg nekem is igen, spanyol nyelvel meg jó minőséggel. Sztem tök király ez a spanyol nyelv :D -
#12 Én is egy-másfél hónapja láttam. Nagyon szép mese, felnőtteknek, mert ez túl kemény egy gyereknek amit néhol művelnek. De akiben megvan a mesék iránti fogékonyság az mindenképp nézze meg mert érdemes. -
winnie #11 csak most jött ki a film amerikában is, szóval noproblemo.
a film pedig spanyolnyelvű, szóval alternatíva a francia is.
feéirat meg ezekhez a verziókhoz van:
El.Laberinto.del.Fauno.TS.XviD.MP3.SCREENER.2006.ES.WwW.RiojaTorrent.CoM
El.Laberinto.del.Fauno.Spanish.[VHS-Rip].[EstrenosDivX.CoM]
Pans_Labyrinth_LiMiTED_SUBBED_DVDSCR_XviD-TFF -
#10 Tudom h. maga a film már majdnem egy éves, de én megvárom mire itt is vetítik. Ha meg nem vetítik, akkor beszerzem máshonnan. :P