88
  • Tinman #8
    Kivételesen én is osztom Sanyix nézetet. Nagy baromság mondjuk egy 2.8-3.4 GHz-es procit csak azért lecsérélni mert már jó ideje van Dual Core, meg Core 2 Duo.
    Bőven ráérünk még 2007-ben egymagos procival játszogatni.
  • Sanyix
    Aha mint a 64bites prociknál? Amúgy most is van rájuk írt program, csak nem játék. Egyébként meg ami 1-2 éven múlva lesz az akkor lesz nem most :)
  • juzosch
    De nem most erősek a többmagosok, hanem amikor 1-2 éven belül kijönnek a rájuk írt programok. Ez a jövő egyenlőre.
  • Sanyix
    Jó hát azt a nasatól kaptam ingyé , csak nem utasítom vissza :D
    egyébként meg nem csak játszom, máshol meg lehet hasznos a sok mag :)
  • Sanyix
    Akkor nézzél pár 1 mag vs 2 mag játéktesztet, és természetesen kiderül, hogy nekem van igazam :)

Egyébként az aláírásommal kapcsolatban: nem lehet hülyéskedni? Menjek inkább sírni és depizni? :) nem lehet kifigurázni? Elég megkeseredett ember lehetsz, csak az ms és semmi más...
  • Rolesz
    pont te beszélsz olyan konfiggal amibe 4mag van...:D
  • DjDano
    Már az aláírásodból is látszik, mennyire lehet komolyan venni téged... természetesen most sincs igazad!
  • Sanyix
    Há persze hogy népszerűbbek, hiszen a gyártók azt sugalják, hogy játéknál mekkora előny a több mag, és sokan el is hiszik, aztán jön a fekete leves. Bár ha kicsivel drágább a 2 magos az 1 magosnál persze a 2 magosat kell venni, valamire csak jó lesz :)