Egyre népszerűbbek a többmagos chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az nvidia is vesztesegesen joval a valos ara alatt adna, lehet mar joval tobbszoros lenne az eladas <#vigyor2>#vigyor2>
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Ez csak félig igaz. Van egy pár fontos újdonság a DX10-ben, amit a programnak is támogatnia kell. Pl. Geometry shader, illetve minden mûvelethez új utasítások, lehetõségek.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Az újabbak meg már ennek kihasználására készülnek. Egyébként ebben az esetben a videodrivernek kell kihasználnia, nem magának a futtatott programnak, mint a többmagos prociknál.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ugyan az az egy magja télleg olyan, mint a hagyományos procijé, de a nyolc másik viszont sokkal több mint ha csupán vektor egységek lennének.Annyival, hogy így akár több OS-t is lehet rajta futtatni.
Az a pár "béna játék" sem igaz, mert ugye a ps2-eseket is tudod rajta futtatni.
Másrtészt az a kifejezetten erre megjelent "pár béna" meg úgy nagyjából ki is használja a gép teljesítmányét, amibõl már eladtak vagy 1.5 milliót.
Hány 8800GTX-et adtak el vajon eddig, és hány olyan játék jelent meg ami kis is használja?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként is 100 ezeré 8800 gtx-t et vett... ha úgy tetszik 128 magosat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hülye e vagy???????????????????
az hát😄
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Egyebkent Pentium D-t talan ma mar nem igen akar venni senki, mivel tenyleg semmi elony nem lesz abbol, hogy 2 mag van benne. Ellenben a Core2, ahol eleg szemmel lathato a gyorsulas a korabbi Pentium 4-ekhez kepest. Es csak hogy maradjunk a Toms Harware -nel (core2 vs p4, nagyjabol ugyanaz a config, elteres 50 fps)
Hardver skot
Én azt mondom, hogy a több magnak akkor lenne értelme, ha a processzor kívülrõl sorosként mûködne, és a beérkezõ utasításokat a proci elosztogatná a magok között.
Így a soros végrehajtásra optimalizált progig kb. 1.8x olyan gyorsan futnának egy többmagos belsõ párhuzamosságvezérlésû procin, mint egy sima egymagoson.
Szóval valahogy így:

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Core2 Duo-t meg nem csak azert vesz az ember, mert 2 mag van benne, hanem azert is mert, kevesebben fogyaszt >>> nem kell ra brutal hutes >>> csendes es nem tobb magra optimalizalt programokat is sokkal gyorsabban futtat mint a sima P4 es mellesleg sokkal jobban is tuningolhato. (szerintem)
es mellesleg a 8800GTX-et a kozepes (6400-as) Core2 se tudja rendesen kihajtani.
en egyebkent ezen az FX5200-on csodalkozom a leginkabb, mert hat ugye azert vegulis foleg tolunk nyugatbbra hasznaljak a Steam-et es hogy ennyire szarragok lennenek, nem gondoltam volna.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Észellenérveiddel elvettél minket a lábunkról...
3.7 Ghz and above 1,652 0.19 % ez is kemény 😊
NVIDIA GeForce 8800 4,484 0.52 % ez meg az utolsó helyen áll, meglepõ kicsit, de új a kártya végülis, de annyira azért nem új
NVIDIA SLI (4 GPUs) 2 0.02 % Ezek is betegek 😊
3360 x 1050 229 1.01 % Vannak, akiknek 1 monitor nem elég 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bõven ráérünk még 2007-ben egymagos procival játszogatni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gracie Barra
egyébként meg nem csak játszom, máshol meg lehet hasznos a sok mag 😊
Egyébként az aláírásommal kapcsolatban: nem lehet hülyéskedni? Menjek inkább sírni és depizni? 😊 nem lehet kifigurázni? Elég megkeseredett ember lehetsz, csak az ms és semmi más...
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92