69
Honnan lehet őket beszerezni?
  • okosszöszi26
    A végén egész másról szól a film. :-)
    Ez gáz. Le kell mondanunk a jó kis orosz filmekről? :-(
  • hykao #27
    Nem. Sajnos alig emlékszem már valamire az oroszból. Főleg angol feliratról megy a móka, de azért próbálom figyelni az orosz szövegeket is, mert mire angolosítanak egy-egy orosz filmfeliratot, előfordul, hogy átmennek még néhány fordításon közben...(pl. most a Bumer orosz->észt->angol)
  • okosszöszi26
    Ennyire jól nyomod az oroszt?
    Ha hozatok kintről filmeket csinálsz mindhez feliratot?
  • hykao #25
    Angol felirat általában mindegyik DVD-n van. Amúgy emule-n sok orosz filmhez hozzá lehet jutni.
  • Krezga
    az nekem sem tetszett igazán...
  • okosszöszi26
    Orosz oldalakon szétnéztem, (már amennyit tudok oroszul) ott persze mindegyiket meg lehet rendelni DVD-n, de csak kéne hozzá legalább felirat a mi édes anyanyelvünkön, mert az orosz tudásom szinte zérus.
    130 rubel egy film, ami kb. 975 Ft. Nem egy eszeveszett összeg. Azt nem tudtam kisilabizálni, hogy ezért küldenek egy DVD-t, vagy letölthetem a filmet.
  • gz8
    Ami nagyot ütött, az a Halló, itt Iván cár! volt. Huhú, faterral könnyesre röhögtük magunkat rajta.
  • hykao #21
    "A kiskirály" volt a magyar címe: KATT
  • hykao #20
    Duna TV-n adnak néha egész értelmes újabb keletű orosz filmeket. Van pl. egy sorozat, ami most megy: Pétervári banditák v. valami ilyesmi :)
    Akkor ott van a Bumer 1-2, és a szinkronosan is megjelent "Az Oligarcha" (vagy mi volt a magyar címe)
  • hykao #19
    Hát pedig tudnék párat mondani...
    A Penge nekem pedig nem viszonyítási alap... :)
  • Bachstein
    Arról
    nemtom mi volt vele a bajod, nekem a Penge után kifejezetten tetszett, vagy a halálunalmas drakula-filmek mellett felüdülés volt. Hangulata nagyon ott volt, és sztem az egészet yool megcsinálták. Ráadásul más orosz filmet, ami tetszett is, így nagyhirtelenjében nem is tudok mondani
  • hykao #17
    Az az Éjszakai Őrség szerintem nagy baromság volt, ha arról a vámpíros baromságról beszéltek...
  • dzsuvajoe
    sztem mas nemis volt jo benne csak a zenéje:)
  • B0B0
    Viharok Bolygója! Egy 60-as évek beli film, és az USA-sci-fik 20 évig azt másolták. Azt kéne megszerezni
  • Bachstein
    No, akkor vhonnan már csak megszerzem én is.
    Az első rész amúgy is olyan befejezetlen volt, gondoltam, hogy csinálnak második részt is, aztán hallottam is róla vmit rebesgetni, de végül nem jutott el hozzám a hír.
    Amúgy zenéje tényleg nagyon yoo
  • Gladiator
    vmi orosz oldalon? fusd at a ciril betuket, talan ugy ratalalsz. esetleg msn-en vegyel fel vmi oroszt aki megkeresi neked.
  • Calver
    már rég befejezték, Day Watch a nemzetközi címe és baromi jó film
    egyébként télleg csak eldugott kis mozikban adják (Éjszakai Őrséget annakidején Szegeden a Grand Caféban láttam) pedig bőven normális helyekre is, lévén mindkettő iszonyat eltalált film.
  • Mincsi
    Azt én is láttam, és sztem jól is sikerült, nomeg a zene is jó volt benne :)
  • hykao #10
    A Bumer filmet már egyszer felnyomtam pár magyar torrent oldalra (sőt a Bumer játékot is...). Most készítem hozzá a magyar feliratot, ha kész, megint felrakom a felirattal együtt...
    SG-s topik, ahol elérhető egy kis előzetes a filmből: KATT
  • endiboy
    engem is érdekelnének ezek, olvastam róluk..valamelyiket láttam valahol, majd otthonról megmondom
  • okosszöszi26
    DC-n semmi :-(
  • okosszöszi26
    Sajnos még csak nem is hallottam erről a filmről.
    Moziban nálunk nem adják ezeket a filmeket, esetleg művészmozikban, pedig ezek nem oda valók.
    Témájuk egy az egyben ua mint a nagy költségvetésű amcsi filmeké.
  • Rexor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eMule, Torrent, DC
  • praksi
    amit én láttam régi orosz film a Solaris, Tarkovszki rendezésében.
    nagyon hosszú, és bazi unalmas.. :-)
  • okosszöszi26
    A warez oldalakon
    is csak a "menő" filmek vannak. :-|
    Ezekről hírből se hallottak, pedig az oroszoknál ezek kasszasikerek voltak.
    Vagy tudsz valamit esetleg.

Privátba küldhetnél linket ha tudsz valamit

• Bachstein
    Ezek közül egyről sem hallottam
    Ami tetszett nekem orosz film, és nem olyan régi az az Éjszakai Őrség volt (Nochnoy Dozor)
    Úgy hallottam már rendezik a második részét (talán már be is fejezték?)
    engem az érdekelne igazából, ha tudsz róla vmit írhatsz.
  • zsolesz92
    [spoiler]warez[/sppoiler]
    modok pls ne büntessetek, csak segíettem neki;) főleg hcímet nem is irtam :P
  • okosszöszi26
    Van itt egypár nemrég készült orosz film, ami a kritikusok szerint látványvilágban eléri az amcsi filmek szintjét, színészi teljesítményben pedig lazán jobb mint azok.
    pl.:
    Zsmurki
    Bumer
    9.század
    Testvér
    Hol lehet ezeket fellelni valami magyar felirattal vagy szinkronnal?