Légiközlekedés - hódít a mobiltelefonálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát majd tesznek a repülõre vezetéknélküli töltõt minden ülés háttámlájára, bár nem tudom az a böszme mágneses tér mennyire tetszene a mûszereknek...
ha vezeték nélküli (bármilyen) kapcsolatot használsz, 1 pda se bír ki 10+ órát...
Én úgy értelmeztem a cikket hogy a 100 gépen összesen beszéltek 220 órát havi átlagban... Ami így "csak" 8 millió HUF/hó.
Inkább ingyenes hotspot lehetne a gépeken, és akkor mehetne wifin a netrádió/tévé, youtube, torrent, bármi (meg persze MSN és skype, úgyhogy ez kiiktatná a fedélzeti telefonból származó bevételt). Úgy már azért elviselhetõbb lenne egy 10+ órás repülõút egy jó PDA-val felvértezve.
Inkább ingyenes hotspot lehetne a gépeken, és akkor mehetne wifin a netrádió/tévé, youtube, torrent, bármi (meg persze MSN és skype, úgyhogy ez kiiktatná a fedélzeti telefonból származó bevételt). Úgy már azért elviselhetõbb lenne egy 10+ órás repülõút egy jó PDA-val felvértezve.
Ha napokat kibírok külföldön, hogy a telefonomhoz ne nyúljak, akkor nehogy már egy repülõ utat ne bírjak ki. Mondjuk nyílvánvaló, hogy bizniszklász kedves utasainak fontos az elérhetõség, és õk ezt hajlandók is megfizetni. Nem véletlen, hogy az Emirates is a CNN-n reklámoz.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
"A 100 repülõgépen havonta átlagosan 6000 hívást és 220 órányi beszélgetést regisztrálnak."
Nézzük csak:
100gép*220*60perc*3dollár = 3 960 000 dollár, ez cirka 800 millió forintos bevétel. A fapadosok nem valószínû, hogy bevezetnék, de a többiek hamarosan.
Nézzük csak:
100gép*220*60perc*3dollár = 3 960 000 dollár, ez cirka 800 millió forintos bevétel. A fapadosok nem valószínû, hogy bevezetnék, de a többiek hamarosan.
Nem igaz, hogy nem lehet kibírni azt a pár percet légiközlekedés nélkül!!! 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
csak a légiközlekedés nem hódit...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Semmilyen az "Állitólag" cimü müsorban tesztelték és nem zavarta, ráadásul ilyen gsm generátor izével és többszörösével mint ahogy egy rendes mobiltelefon sugároz
" hívásdíjak percenként 3-3,50 dollár "
600 - 700 forint, nem rossz üzlet 😊
1#: ha egyszerre telefonálnak, akkor elõfordulhat hogy az adott gsm cella túlterhelõdik, és nem tud mindenkinek vonalat biztosítani.
600 - 700 forint, nem rossz üzlet 😊
1#: ha egyszerre telefonálnak, akkor elõfordulhat hogy az adott gsm cella túlterhelõdik, és nem tud mindenkinek vonalat biztosítani.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
most mi történne, ha mondjuk minden utas egyszerre, felszállás közben elkezdene telefonálni? <#kuss>#kuss>
na de viccen kívül. milyen hatása van a mobiltelefonnak egy repülõgépre nézve?
na de viccen kívül. milyen hatása van a mobiltelefonnak egy repülõgépre nézve?
http://lery.freeblog.hu