34554
  • mooo
    Linket plz!
  • holy84
    Nekem az volt a kedvencem, mikor az egyik MLG-n, előadásban fogta és szét verte a billentyüzetet ! :) Hát az valami nagyon EPIC volt !!!
  • Magh
    Idra egy pöcs, képtelen alkalmazkodni, és ha az ellenfél nem vevő a bejáratott módszereire, átvált egy hardcounter mixre, akkor sem vált, aztán picsog, ha szétcsapják. A legszebbek meg ezek a korai ragek, főleg halu ellen, no comment, a játékintelligencia szintjét jól tükrözi (~jómunkásember, power player). Értelmes player ellen ezen a szinten nem lehet a semmiből előhúzni ennyi voidot, tudni fogja, hogy legalább egy részük kamu.
  • donatus13
    Igazából én is ezt csináltam volna , marha unalmas terran ellen játszani hoz tankot meg marinet meg néha medivacot és akkor már csak kétszeres túlerővel kell mennem ,hogy legyen esélyem a zergel szóval...:D
  • j0nNyKa
    nem, köszi, lesem őket :)
  • Fpocok
    Ezt ismered?

Vagy ezt? EZ DÚRVÁBB
  • j0nNyKa
    értem, ok.. :)

egyébként jó meccseket nyomtak, a game4 pl. kifejezetten tetszetős fajta
  • Fpocok
    Idra egy balf*sz. Már többször csinált ilyet. Hülye.
  • j0nNyKa
    őőő, itt a végén miért történt, ami történt ?! komolyan kérdezem
    nem akarok spoilerezni, nézzétek meg:

• Aradebil2
  • j0nNyKa
    egyszerűbb lesz így:
  • antgecc
    Valóban, bár a firefox ugyan úgy forbiddent dob rá.
  • holy84
    Chrome segg hülye.. 503 forbiddent dob rá !
    írj elé http:\\ és betölti az a szar is ! :D
  • Muki100
    Terran szép lassan azért csak beállt normálisra
  • antgecc
    hát nekem nem
  • DarkHorSe
    nyisd meg uj ablakban, bejonaz
  • antgecc
    aha, be is jön
  • holy84
    interest
  • unknown nick
    Nem rossz taktika. Imádom, csak nagyon kockázatos, mert pár módon keresztbe szívathatnak. :) Az a baj az a zerg baromira elszámolta magát időileg 1 base toss ellen. Mindenesetre ha egy toss legalább 5 percig sem expel, szimplán hülye az ellenfél, ha nem készül.
  • Prince of Máté
    létezik ennél idegesítőbb videó? Zergesként mondom ezt, + ez a retardált koreai manga zene alá...
  • antgecc
    Esélytelen. Vagy visszacuccol a prismbe és hazamegy, vagy otthonra kezd el warpolni és ugyan úgy nem jönnek fel a roachok, de mire oda is érnek, addigra zerg econak vége.

Én ettól kapok agyfaszt, mikor kapok egy early push-t és a rámpát blokkolja vagy 3 FF-el. Ez nyílván felezi az armymat és már bukta. Egyszerűen röhej. Nem is játszok már a game-el. Imbalanced idegörlő játék. Nemkell.
  • Aradebil2
    ahelyett h megöleti a unitjait a rámpán,simán elküldi azt a rahedli rócsot+linget a toss bázisra,és máris nem annyira op ez a rush
  • Hegi90
  • j0nNyKa
    en meg nem dolgoztam fel teljesen ezt a jatekot
  • Fpocok
    MAMASHIP OP. Jobb is, hogy kiveszik :DD
  • j0nNyKa
  • Fpocok
    HOLY SHIT!
    Elmentem...

• Aradebil2
    ez az idra mekkora gyökér:D kiscoutolja a reactored helliont,nem reagál rá semmit,utána meg elkezdi a szokásos BM-et:DDD
  • j0nNyKa
    tök jó videó, thx

3x akkora pylon mint nexus, odab*sz :D

jópár egység egyébként sokkal jobban tetszik egy régebbi kinézetével, mint most
    3:30 után a medivac.. iszonyat szép
  • Aradebil2
    érdekesség,20007re már gyak készen volt a game
  • Muki100
    A fungal hogy rövidebb lett szerintem egyszerre jó és rossz. Nagyobb a dps-e, de kevesebb ideig fog meg, ha már sok infestort tud gyártani a zerg akkor neki előnyös, ha az első infestorja van csak kint és 4 secre van szüksége hogy túléljen akkor hátrányos.
  • unknown nick
    Ez tény :D
  • Hegi90
    Attól, hogy még magyarázod, hogy miért kapta, még buff marad.
  • j0nNyKa
    mindenfele oldalakrol kanalaztam ossze, erre most megtalaltam a team liquid wikit, ahol nagyon frankon ossze vannak szedve a beta, illetve a release patch note-ok is, lehet mazsolazni :)

eszerint az en listambol hianyzik az 1.1.0, es az 1.1.2, ezekben voltak meg balance valtoztatasok release ota (azt pl. nem is vagtam, hogy a rocsnak az elejen kisebb volt a range-e)

beta note-ok nagyon erdekesek, a fungal anno 48-at sebzett, beteg :D
  • unknown nick
    Egyébként jól össze szedted. GZ.
  • unknown nick
    Ezt én fejből leírtam volna a toss mit kapott. Na jó a verzió számokat nem, de a sorrendet igen. Viszont ilyen kontextusban nem vizsgálhatod önmagában, ok-okozati összefüggések voltak keményen. És többnyire a metagame miatt.

1.3.1-et rosszul írod az nerf. Amiatt, hogy ne lehessen MS-el toilet-et csinálni.
    Mothership
    Units leaving the Mothership's Vortex are now un-targetable and immune to damage for 1.5 seconds. - buff

Azt kb. eltaláltad, hogy globálisan 1.2-től kezdték elkapni jól a módosítókat.

Pl.
    1.2.0
    Hallucination research time decreased from 110 to 80. - buff

Miért? Tossal egy robotics BO-ba voltál kényszerítve, ha deríteni akartál egyébként vakon kellett játszani. A haluval korábban és majdnem bo megkötés nélkül deríthetsz.
  • Hegi90
    Ez szép munka

actual content a topikban
  • j0nNyKa
    kesz a zerg is, ez gyors volt, kb. semmit nem nyultak hozza, csak neha az infestort pofoztak ide-oda

1.4.0
    Infestor
    Fungal Growth damage changed from 36 (+30% armored) to 30 (40 vs Armored). - nerf (ha jol ertem)
    Neural Parasite range decreased from 9 to 7. - nerf
    Overseer
    Morph cost decreased from 50/100 to 50/50. - buff
    Contaminate energy cost increased from 75 to 125. - nerf
    Ultralisk
    Build time decreased from 70 to 55. - buff

1.3.3
    Infestor
    Speed decreased from 2.5 to 2.25. - nerf
    Spore Crawler
    Root time decreased from 12 to 6. - buff

1.3.0
    Infestor
    Fungal Growth
    Stun duration decreased from 8 to 4 seconds. - nerf
    Damage increased by +30% vs. armored units. - buff
  • j0nNyKa
    erdekessegkeppen osszeszedtem a terrant is ugyanattol a verziotol, nemsoka megcsinalom a zerget is:

1.4.2
    Ghost
    EMP radius has been decreased from 2 to 1.5 - nerf

1.4.0
    Barracks
    Build time increased from 60 to 65. - nerf
    Hellion
    Infernal Pre-Igniter damage upgrade decreased from 10 to 5. - nerf
    Raven
    Seeker missile movement speed increased from 2.5 to 2.953. - buff

1.3.3
    Bunker
    Salvage resource return reduced from 100% to 75%. - nerf
    Ghost
    Cost changed from 150/150 to 200/100. - N/A
    Thor
    Thor now has 200 max energy, and starts with 50 energy. - N/A (nem tudom)
    250mm Strike Cannons now cost 150 energy to use (cooldown removed). - N/A (nem tudom)

1.3.0
    Battlecruiser
    Movement speed increased from 1.406 to 1.875. - buff
    Bunker
    Build time increased from 35 to 40 seconds. - nerf
    Ghost
    EMP now drains up to 100 energy instead of all available energy. The effect on Protoss shields remains unchanged. - nerf
    Tech Lab
    Stimpack upgrade research time increased from 140 to 170 seconds. - nerf

1.2.0
    SCV
    Repairing SCVs now assume the same threat priority as the unit they’re repairing. - N/A
    SCV construction movement has been made more consistent. - N/A
  • Hegi90
    "TvZ - reaper: nem eszi meg a queen ?"
    Annyira talán nem törékeny, épp pár órával ezelőtt néztem Catz streamet, két queenel és ~6 (nospeed) linggel, metalopolison volt vagy 2 perc mire megölte azt a két reapert - persze kellett is a mikró.
    Az, hogy mivel reagál a Z két darab reaperre, eléggé játékos függő szerintem. Ennyinél még valószínűleg nem fognak roachot massolni (hacsak nem eleve rush-ra készült), de arra mindenképpen elég, hogy visszafogja kicsit a gazdaságát, és védelemre költsön. Persze ennek olyan hátulütője is lehet, hogy ha pl spine-t rak akkor hellionnal/droppokkal már később nehezebb lesz a harrass.

Én azt mondom érdemes kipróbálni, legalább megfűszerezi a monoton laddert :D