34554
-
#31428 Linket plz! -
#31427 Nekem az volt a kedvencem, mikor az egyik MLG-n, előadásban fogta és szét verte a billentyüzetet ! :) Hát az valami nagyon EPIC volt !!! -
#31426 Idra egy pöcs, képtelen alkalmazkodni, és ha az ellenfél nem vevő a bejáratott módszereire, átvált egy hardcounter mixre, akkor sem vált, aztán picsog, ha szétcsapják. A legszebbek meg ezek a korai ragek, főleg halu ellen, no comment, a játékintelligencia szintjét jól tükrözi (~jómunkásember, power player). Értelmes player ellen ezen a szinten nem lehet a semmiből előhúzni ennyi voidot, tudni fogja, hogy legalább egy részük kamu. -
donatus13 #31425 Igazából én is ezt csináltam volna , marha unalmas terran ellen játszani hoz tankot meg marinet meg néha medivacot és akkor már csak kétszeres túlerővel kell mennem ,hogy legyen esélyem a zergel szóval...:D -
#31424 nem, köszi, lesem őket :) -
#31423 Ezt ismered?
Vagy ezt? EZ DÚRVÁBB -
#31422 értem, ok.. :)
egyébként jó meccseket nyomtak, a game4 pl. kifejezetten tetszetős fajta -
#31421 Idra egy balf*sz. Már többször csinált ilyet. Hülye. -
#31420 őőő, itt a végén miért történt, ami történt ?! komolyan kérdezem
nem akarok spoilerezni, nézzétek meg:
-
#31419 -
#31418 egyszerűbb lesz így:
-
#31417 Valóban, bár a firefox ugyan úgy forbiddent dob rá. -
#31416 Chrome segg hülye.. 503 forbiddent dob rá !
írj elé http:\\ és betölti az a szar is ! :D -
#31415 Terran szép lassan azért csak beállt normálisra -
#31414 hát nekem nem -
#31413 nyisd meg uj ablakban, bejonaz -
#31412 aha, be is jön -
#31411 interest -
#31410 Nem rossz taktika. Imádom, csak nagyon kockázatos, mert pár módon keresztbe szívathatnak. :) Az a baj az a zerg baromira elszámolta magát időileg 1 base toss ellen. Mindenesetre ha egy toss legalább 5 percig sem expel, szimplán hülye az ellenfél, ha nem készül. -
#31409 létezik ennél idegesítőbb videó? Zergesként mondom ezt, + ez a retardált koreai manga zene alá... -
#31408 Esélytelen. Vagy visszacuccol a prismbe és hazamegy, vagy otthonra kezd el warpolni és ugyan úgy nem jönnek fel a roachok, de mire oda is érnek, addigra zerg econak vége.
Én ettól kapok agyfaszt, mikor kapok egy early push-t és a rámpát blokkolja vagy 3 FF-el. Ez nyílván felezi az armymat és már bukta. Egyszerűen röhej. Nem is játszok már a game-el. Imbalanced idegörlő játék. Nemkell. -
#31407 ahelyett h megöleti a unitjait a rámpán,simán elküldi azt a rahedli rócsot+linget a toss bázisra,és máris nem annyira op ez a rush -
#31406 -
#31405 en meg nem dolgoztam fel teljesen ezt a jatekot -
#31404 MAMASHIP OP. Jobb is, hogy kiveszik :DD -
#31403 -
#31402 HOLY SHIT!
Elmentem...
-
#31401 ez az idra mekkora gyökér:D kiscoutolja a reactored helliont,nem reagál rá semmit,utána meg elkezdi a szokásos BM-et:DDD -
#31400 tök jó videó, thx
3x akkora pylon mint nexus, odab*sz :D
jópár egység egyébként sokkal jobban tetszik egy régebbi kinézetével, mint most
3:30 után a medivac.. iszonyat szép -
#31399 érdekesség,20007re már gyak készen volt a game
-
#31398 A fungal hogy rövidebb lett szerintem egyszerre jó és rossz. Nagyobb a dps-e, de kevesebb ideig fog meg, ha már sok infestort tud gyártani a zerg akkor neki előnyös, ha az első infestorja van csak kint és 4 secre van szüksége hogy túléljen akkor hátrányos. -
#31397 Ez tény :D -
#31396 Attól, hogy még magyarázod, hogy miért kapta, még buff marad. -
#31395 mindenfele oldalakrol kanalaztam ossze, erre most megtalaltam a team liquid wikit, ahol nagyon frankon ossze vannak szedve a beta, illetve a release patch note-ok is, lehet mazsolazni :)
eszerint az en listambol hianyzik az 1.1.0, es az 1.1.2, ezekben voltak meg balance valtoztatasok release ota (azt pl. nem is vagtam, hogy a rocsnak az elejen kisebb volt a range-e)
beta note-ok nagyon erdekesek, a fungal anno 48-at sebzett, beteg :D -
#31394 Egyébként jól össze szedted. GZ. -
#31393 Ezt én fejből leírtam volna a toss mit kapott. Na jó a verzió számokat nem, de a sorrendet igen. Viszont ilyen kontextusban nem vizsgálhatod önmagában, ok-okozati összefüggések voltak keményen. És többnyire a metagame miatt.
1.3.1-et rosszul írod az nerf. Amiatt, hogy ne lehessen MS-el toilet-et csinálni.
Mothership
Units leaving the Mothership's Vortex are now un-targetable and immune to damage for 1.5 seconds. - buff
Azt kb. eltaláltad, hogy globálisan 1.2-től kezdték elkapni jól a módosítókat.
Pl.
1.2.0
Hallucination research time decreased from 110 to 80. - buff
Miért? Tossal egy robotics BO-ba voltál kényszerítve, ha deríteni akartál egyébként vakon kellett játszani. A haluval korábban és majdnem bo megkötés nélkül deríthetsz.
-
#31392 Ez szép munka
actual content a topikban -
#31391 kesz a zerg is, ez gyors volt, kb. semmit nem nyultak hozza, csak neha az infestort pofoztak ide-oda
1.4.0
Infestor
Fungal Growth damage changed from 36 (+30% armored) to 30 (40 vs Armored). - nerf (ha jol ertem)
Neural Parasite range decreased from 9 to 7. - nerf
Overseer
Morph cost decreased from 50/100 to 50/50. - buff
Contaminate energy cost increased from 75 to 125. - nerf
Ultralisk
Build time decreased from 70 to 55. - buff
1.3.3
Infestor
Speed decreased from 2.5 to 2.25. - nerf
Spore Crawler
Root time decreased from 12 to 6. - buff
1.3.0
Infestor
Fungal Growth
Stun duration decreased from 8 to 4 seconds. - nerf
Damage increased by +30% vs. armored units. - buff -
#31390 erdekessegkeppen osszeszedtem a terrant is ugyanattol a verziotol, nemsoka megcsinalom a zerget is:
1.4.2
Ghost
EMP radius has been decreased from 2 to 1.5 - nerf
1.4.0
Barracks
Build time increased from 60 to 65. - nerf
Hellion
Infernal Pre-Igniter damage upgrade decreased from 10 to 5. - nerf
Raven
Seeker missile movement speed increased from 2.5 to 2.953. - buff
1.3.3
Bunker
Salvage resource return reduced from 100% to 75%. - nerf
Ghost
Cost changed from 150/150 to 200/100. - N/A
Thor
Thor now has 200 max energy, and starts with 50 energy. - N/A (nem tudom)
250mm Strike Cannons now cost 150 energy to use (cooldown removed). - N/A (nem tudom)
1.3.0
Battlecruiser
Movement speed increased from 1.406 to 1.875. - buff
Bunker
Build time increased from 35 to 40 seconds. - nerf
Ghost
EMP now drains up to 100 energy instead of all available energy. The effect on Protoss shields remains unchanged. - nerf
Tech Lab
Stimpack upgrade research time increased from 140 to 170 seconds. - nerf
1.2.0
SCV
Repairing SCVs now assume the same threat priority as the unit they’re repairing. - N/A
SCV construction movement has been made more consistent. - N/A
-
#31389 "TvZ - reaper: nem eszi meg a queen ?"
Annyira talán nem törékeny, épp pár órával ezelőtt néztem Catz streamet, két queenel és ~6 (nospeed) linggel, metalopolison volt vagy 2 perc mire megölte azt a két reapert - persze kellett is a mikró.
Az, hogy mivel reagál a Z két darab reaperre, eléggé játékos függő szerintem. Ennyinél még valószínűleg nem fognak roachot massolni (hacsak nem eleve rush-ra készült), de arra mindenképpen elég, hogy visszafogja kicsit a gazdaságát, és védelemre költsön. Persze ennek olyan hátulütője is lehet, hogy ha pl spine-t rak akkor hellionnal/droppokkal már később nehezebb lesz a harrass.
Én azt mondom érdemes kipróbálni, legalább megfűszerezi a monoton laddert :D