StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amugy a Terranok csak szerintem ultraszarok?Twilight fortessen jétszotam,tudtam,h közlvetlen szomszédomban ellenség van,tehát gondoltam harassolom kicsit marineokkal,aztán ha lesz 7-8 marineom lenyomom õket gyorsan..Legyárt 3 zelát és szarrá ver.....Nekem meg 7 marineom volt kb....Ki tudtam lõni vagy 2-t,de hozott helyette másikat..Nem is tudtam védekezni se....Pedig ez cask kb. a játék elsõ 4-5 percében volt,és ki is kaptam....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
vérzik a zerg épület. a protoss-nak minden baja van: kisülések, villódzás. a terran meg ég. ráadásul a havoc-ot szinte csak épületrobbanáskor lehet érzékelni: a darabok mindig máshogy viselkednek, hiszen hat rájuk a fizika
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PÕrotoss házak sem égnek,talán terrannál láttam vmit,de csak akkor mikor már alig van élete...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
#6411: köszi!
ha ezek megvannak, akkor arra mar nem panaszkodhatsz hogy szar cuccal nyomod. illetve lag-ra (net), akadozasra (bivaly pc) meg ezek sem megoldasok. azokkal egyutt viszont mar tenyleg csak rajtad mulik 😊
egyebkent grat a kissrachoz 😊
Télleg szerzek baba képeket és hazudok nekik <#idiota>#idiota>
szerk.😞lényeget kihagyom baz) Nagyon jó egészséget a babádnak és az egész családnak!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
najo, inkabb monnnyuk azt, hogy esztetikara azok a k-tec masinak nem eppen europid kompatibilisek... de azok kozott is van eleg magas dpi-s loturos verzio... nehany pro hasznalja 😊
viszont nekem a billentyuzet nagyon kene, semmi sallang... csak meg kene nezni 1 ilyet eloben, hogy a gombok puhagasa, kattogasi tenyezoje mekkora... igen mert ez a legfontosabb nalam, meg a puritan ergonomia! nekem nem kell "tobb emeletes" pagedown-pageup-szlíp anyamkinnnnya idiota csili-vili okorseg...
:C
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Itt egy topik ahol jól összefoglalták a dolgokat
Én személy szerint már 5 éve razer diamondbacket használok (elõször simát most 3G, de a death adder belseje is ugyan az csak a forma más -2gomb)
F
#6401: <#idiota>#idiota><#kuss>#kuss><#taps>#taps>
Én meg 14.000 Ft-os egérrel tolom (Razer DeathAdder), direkt SC2 miatt vettem, és mégsem tudok játszani!!! <#duma>#duma>
V9ykn8_TZL0
Ezzel is igen jó dolgokat lehet csinálni,épület,egység stb olyan gyors leszel mint a villám😄
2-3. fõleg azt ecseteltem hogy könnyen visszafelé sülhet el.. ha ott a teljes sereg akkor mire kipakolod a wormból addigra halott az összes egységed.. ha pedig épp a bázisodat rombolom porig akkor nagyon hiányzik onnan minden védelem és szintén ugyan ott vagy mert hiába vetsz vissza a fejlõdésben amikor neked meg semmid nem marad.
Szóval lehet ezt counterelni elhiheted. De jó lenne már élesben megmutatni nem csak elméletben kitárgyalni...
F
makrokat egyebkent az en egerem it tud tarolni/gombokhoz hozzarendelni, csak sztem nincs eleg gombja ahhoz hogy eleg ilyet beallitsak (osszesen van 10 gombja, de ebbol tobb olyan van - pl elore-hatra - amiket bar felul lehet definialni, de eleg fura lenne megszokni)
meg nem is tudom hogy milyen makrokat tegyek bele hozza, az a nehany amit betehetnek, sokat nem segitene..
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2-3. Egy ilyen támadással nem feltétlenül az lenne a célom, hogy a meccset eldöntsem, hanem hogy visszavesselek a fejlõdésben. Kritikus épületek vagy a munkások megsemmisítésével pillanatok alatt hátrányba kerülhetsz.
cleric:
Amúgy pedig amit én csinálnék:
1. levadásznám az összes overlordot amit küld a zerg... mire oda jut hogy legyen rá nyersanyaga nekem már van 2 detector (1 kém küldetésen másik nálam felderíteni a bázis környékét ill. harc közben az esetleges burrowed egységek levadászására) ami alapvetõ a kis áskálódó rohadékok ellen.
2. Ha a seregem a bázisomon van akkor sok szerencsét, talán még meg is várom hogy egy kevés unitot a halálba küldj aztán a védtelen bázisodra mehet az ellentámadás
3. Ha a zerg bázison több a protoss mint a zerg akkor szintén sok sikert a wormal való próbálkozással 😊
Amúgy a legjobb védekezés a támadás mint mindig. Ha te uralod a játékot akkor az ellenfélnek úgy is vége ha pedig nem akkor már csak azt kell kiválasztania hogy mivel ver agyon.
F
*Azzonnali felépülése -> Azonnali gyártásindítása
Elõbbi érdekes lenne <#idiota>#idiota>
Strategic Commander
Én már egyszer majdnem vettem valami hasonlót, csak aztán gyõzött a "józan ész". Vagy vesztett? <#idiota>#idiota>
Lammer szerintem vágja, hogy ezt(vagy egyéb programozható játékvezérlõt) nagyon sokan használták starcraft1 ben(mintha arra találták volna ki, nagyon sok "véletlen egybeesés" van pl 3 profilt támogat a vezérlõ(és ugye nem csak nekem ugrik be rögtön a zerg,protoss, terran <#hamm>#hamm>).
Nyilván azóta már komolyabb vezérlõk is vannak mint ez, persze kérdés kinek mennyi pénzt ér meg, hogy mondjuk a jobb keze alatt legyen 1 klikkre az összes(!) épület azonnali felépülése stbstb).
Na ezt csak ilyen "félofftopic"nak szántam.
A kérdés nyilván abból is adódik, hogy a pár meccset eddig csak terrannal valami ellen játszottam, így az építési idõkkel vagy a másik két faj egységeinek költségeivel sem vagyok még tisztában.
Már csak azt remélem Dixie Flatline nem olvas sg fórumot és nem veszi magára a "gyengébb játékos" jelzõt. <#idiota>#idiota>
Dehát mivel mi még játszani se tudtunk(csak AI ellen) és akiknek van beta key azok sem régóta próbálkoznak, gyakorlatilag ez a kifejezés mindannyiunkra vonatkozik még.
jol leirtad a lenyeget! <#eljen>#eljen>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Elsõ ránézésre halálosnak tûnik, de ez inkább gyengébb játékosok ellen jó, el is mondom miért(1v1 rõl beszélek ilyenkor mindig, engem az érdekel igazán).
Nydus Networkhoz / Nydus Wormhoz idõ kell....Elõbbihez kell 200 utóbbihoz 100 gas ami együtt 300...
Egy jó játékos végig nyomás alatt fog tartani, wavekben bizonyos idõközökkel fog támadni téged megelõzve(már ha több wave lesz<#crazya>#crazya> ). Hogy neked nem lesz idõd zerggel 300 gázt összehozni és az overlorddal baszakodni az ziher..
Megint azt tudom mondani a kérdésedre amit már valakinek mondtam , mert a Nydus is tipikus példa. "Ne hagyd hogy addig eljusson"
Ez lesz a gyakoribb eset, de tételezzünk fel egy elhúzódóbb meccset ahol jobban van lehetõség Nydust használni.
Ebben az esetben is meggondolandó, hogy mi mindent lehet 300 gázért gyártani amivel nagyobb eséllyel kerülsz fölénybe, mintha beb*szol néhány zerglinget / egyéb egységet az ellenfél bázisához ugyanolyan áron.
1. addigra már az ellenfélnek is lesznek láthatatlan egységei - ergo nem tudhatod mennyire válik be a támadás, és ha egy nydus mûvelet abszolút faillal végzõdik nem kevés nyersanyagot b*sztál el- ergo default loose
Nyilván vannak benne azért lehetõségek, mikor az ember érzi már a játékot, de akkor meg már ez csak egy másik lehetõség a végjátékra.
Szerintem!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ütõdöttebb nevet nem is választhattál volna...végül is, majd könnyedén észreveszik a neved a rangos versenyeken <#hehe>#hehe>
Béla néni a Starcraft réme! Az új félisten! A Boxxer Sly tipró! <#hehe>#hehe>