StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
quakenet #starcraft2.hu
Nem ártana egy magyar starcraft2 csatornát csinálni konstans.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyébként másnak se küldtek már kulcsot, hanem egybõl megjelenik b.neten.
Lehet így akarják elkerülni a kulcs adogatást. 😄
A kérdésedre a rövid válasz: igen sima pipás. 😄
MJ rulz Pink Team The Only One
Elsõsorban az egység- és épületleírások hasznosak szerintem.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Kicsit erõsítették a terran-t és gyengítették a zelát. Szerintem utóbbira ráfért ez a kis "nerf". <#taps>#taps>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
MJ rulz Pink Team The Only One
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vajon David Kim is így tolja? <#ticking>#ticking>
pl oda reptetsz egy dropshipet vagy nyomatsz egy scant és máris fel tudsz lõni a dombra.
le meg ugyanúgy lehet mint SC1ben
V9ykn8_TZL0
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
remélem ez nem marad így
#hhwnd
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#hhwnd
V9ykn8_TZL0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Starcraft 2 master, he is probably the best starcraft 2 player"
Majd ha nyílttá válik a béta és beszállnak az állatok kíváncsi leszek meddig lesz a "masztör" <#ravasz1>#ravasz1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
azokkal kaszálom végig a pályát terranokkal 😄 most is 12vel szétvertem 2terránt meg egy zerget, igaz a zerg fingatós volt mert gyártott minden szar földi egységet, ott meg is semmisült 11thor 😄
ghostot én csak atom miatt használom, kiiktatom a detektoros cuccokat az ellenségnél aztán mehet rá a bomba
ghostot amúgy bunkerba is berakhatod marin helyett, jobban sebez
#hhwnd
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
én így szoktam, persze leírni nehezebb mint játékban megcsinálni
#hhwnd
Ezt,h a picsába falazod be?
http://www.youtube.com/watch?v=4PK63MNOuaQ&feature=related
ugy néz ki ez a map ,csakis 2v2 -re jó...