StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
ez mi? mert barmi is legyen tetszik.
Sheltem
Amúgy aki "mirclakó" mint én feltolhatná az orrát.
quakenet #starcraft2.hu
Nem ártana egy magyar starcraft2 csatornát csinálni konstans.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Jah és fontos akinek megjelent a játék battle.neten, akkor ne próbáljon US verzióval felmenni, mert nem enged. Le kell szedni az enGBt az oldalról.

omg, én is kaptam kulcsot 😊

És miért kéne ezért kinevetni? 😄

szucsy89
Sheltem
Most lehet kinevettek, de van 2 cimborám akiknek még van battle.net account és megegyeztünk ha vmelyiküknél megjelenik sc2 béta használhatom az accountjukat<#vigyor3>. Ezért 2-3 naponta ránézetek velük, így lesz ez ma is <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

WoW, és Starcraft 1 (alap+kieg)

Egyébként másnak se küldtek már kulcsot, hanem egybõl megjelenik b.neten.

Lehet így akarják elkerülni a kulcs adogatást. 😄

szucsy89
makker...😄 nekem semmi, se e-mail, se b.net:'(

beregelve wow, w3, w3tft
Sheltem
Még annyit hadd kérdezzek meg(elõzõ hozzászólásomban is megtehettem volna) , hogy milyen játékaid voltak/vannak beregisztrálva azon az accountodon?

Béta elõtt kb 2 héttel leszedtem progit, az elküldte a gépem adatait, bejelöltem mind a 3 játékot bétának, és ennyi.

A kérdésedre a rövid válasz: igen sima pipás. 😄

Sheltem
Sima Beta-opt in pipás voltál ? Vagy mit tettél még a keyért?

Kandurex
Akkor szerencsés vagy.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gyerekek kaptam kulcsot. Mindenki nézze meg a battle.net oldalt, mert én emailt még nem kaptam de már az oldalon tölthetem is. 😄

csuszi
nem néztem végig, de pont nem jó. nem írja le, hogy pl a reaper zela és ling ölõ, és amit alább is írtatok, az pont baromság, maruder, marine nem jó rá. a maruder az armored egységek ellen hatásos. hogy a siege ellen immortal-lal kell menni. stb stb

MJ rulz Pink Team The Only One

Sheltem
Alapból belerakták már a bétába is a windows gomb letiltását. Nézd csak meg a menüjében <#idiota>

csuszi
meglepõ😊

szucsy89
megint küldött a blizz kulcsokat, megint nem kaptam😞
bélanéni
A kezdõknek ajánlott "irodalom": Starcraft2 Wiki
Elsõsorban az egység- és épületleírások hasznosak szerintem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

szucsy89
na meglessük😊
bélanéni
Megjött a 3-as patch, lehet megint izgulni hogy mûködik-e vele a replay és AI match-ezés. Bár valószínû menni fognak gond nélkül.
Kicsit erõsítették a terran-t és gyengítették a zelát. Szerintem utóbbira ráfért ez a kis "nerf". <#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
"Csomó egységet nem használok,mert vhogy NEKEM nem tünnek hasznosnak..pl. infector,raven,thor,templarok,ghost.Sokáig tart techelni rájuk+nem szeretek spelleket használni..." ne csodálkozz ha egy nyomorék gép leszopat. kapásból ess neki a help menünek. mondjuk ahol le van írva, hogy a reaper a zela ellensége meg a helion. a templar meg az egyik legerõsebb prot egység. ha nem a legerõsebb. a ghost emp-jérõl nem is beszélve, nélküle a cheates prot ai-t meg se lehet baszni. de ha neked ezek a felesleges egységek... és vérzik a zerg épület😊

Háhá! Végre rájöttem, miért ilyen jó a csávó! Kivette a Windows gombokat!!! Mindjárt kiveszem én is és kipróbálom úgy...
Mintha FPS-sel játszana :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bélanéni
Ez az a szint ahova soha nem szeretnék eljutni, de a közelébe se <#idiota>

Sheltem
http://www.youtube.com/watch?v=p08QFrGa8Jo&feature=related

Vajon David Kim is így tolja? <#ticking>

Davidus
ahhoz hogy fel tudj lõni kell valami egység ami eloszlattja neked a dombon a fog of wart:p
pl oda reptetsz egy dropshipet vagy nyomatsz egy scant és máris fel tudsz lõni a dombra.
le meg ugyanúgy lehet mint SC1ben

V9ykn8_TZL0

berlinboy6329
Csávót ahogy lerusholták offlineba ment egybõl xD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

allock
játékban egyedül az szokatlan számomra hogy a szintkülönbségeket nem lehet legyõzni, nemtudsz dombra fel/le lõni atomot, tankkal nemtudsz hegyoldalból alacsonyabb se magasabb szintre lõno
remélem ez nem marad így

#hhwnd

berlinboy6329
Szerinted?full ultra,extra,superhigh+1680*1050..Aki azt mondja vérzik az nem normális..Mert NEM vérzik....Direkt bezoomoltam..Aki tud nekem vérzést mutatni miközben lövik,az lefasszopózhat -.-'

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Élõ, most indult, még eleje.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Am szerintem protoss nincs jól balanceolva void ray,zealot kúrva imba szerintem kicsit nerfelni kéne õket.

allock
mert az ai hamarabb gyárt egységeket mint én, bármit csinálok, ezért csinálok minimális védelmet 😊

#hhwnd

Davidus
Koreán kívüli prók közül már sokan tolják. ja és már a saját ligájában sem David Kim a rank 1!😛

V9ykn8_TZL0

ProGabe
vakok között félszemû a király 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
lol! ezen felrohogtem en is 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

szucsy89
grafikai szint?
Sheltem
david kim

"Starcraft 2 master, he is probably the best starcraft 2 player"

Majd ha nyílttá válik a béta és beszállnak az állatok kíváncsi leszek meddig lesz a "masztör" <#ravasz1>

Lammer
odaig meg nem is rossz, hogy bunker! de minek a bunker? sajnos ez ilyen kezdok hibaja style... agressziven kell jatszani, nem bevedekezni, mint a sun! nagyon ritkan kell bunker (peldaul bunker rushnal ugye kell 😄) 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

berlinboy6329
Rohadjak meg ne vérzika zerg épület...most nyomtam le egy zerget,és hiába lõttem ne vérzett,csak robbanás után -.-

allock
thor az egyik legjobb
azokkal kaszálom végig a pályát terranokkal 😄 most is 12vel szétvertem 2terránt meg egy zerget, igaz a zerg fingatós volt mert gyártott minden szar földi egységet, ott meg is semmisült 11thor 😄

ghostot én csak atom miatt használom, kiiktatom a detektoros cuccokat az ellenségnél aztán mehet rá a bomba

ghostot amúgy bunkerba is berakhatod marin helyett, jobban sebez

#hhwnd

Thor , templar , pedig kúrva fontosak.Használd inkább õket.

berlinboy6329
bunker makes sense...Ritkán szoktam..Csomó egységet nem használok,mert vhogy NEKEM nem tünnek hasznosnak..pl. infector,raven,thor,templarok,ghost.Sokáig tart techelni rájuk+nem szeretek spelleket használni...

Davidus
ez nincs a ladderen választható 1v1 mapek között

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Ez egy kurva jó kis meccs volt 😊 tök szórakoztató a fazon, ahogy kommenteli

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

allock
gyártani kell a munkásokat amíg lehet, 9munkásnál egyet elviszel supply építeni, közbe gyártod a 10. munkást, jön a lóvé közbe lerakod a barakot, supply elkészül munkást viszed bányászni, újabb munkást gyártól, majd mikor összejön 150money leraksz még 1 barakot(eközben még a másik sem készül el) gyártól még munkásokat, felépül az elsõ barakod gyártol 1marine-t, munkást viszed bányászni, legyártól vagy 4egységet a 2barakon minimum újabb supplyt leraksz, aztán 2bunkert(2minimum kell, én 4et szoktam 😄) beépítel olyan helyre ahol megtudod állítani a gépet, célszerü valami szûkös átjáróhoz, ezeket teletolod marinokkal, viszel egy munkást is oda, ha gáz van heggessze az épületet megfelé és persze közben építeni kell a többi épületet hogy tudjál gyártani más egységeket is, célszerû gyorsan lerakni az academy-t asszem hogy tudjál tankot gyártani, siege modot kifejleszteni, 2tankal+4bunkernyi marine+pár más egység és már megtudod védeni magad, ezután már csak erõsíted azt a védelmi vonalat, detektorokat raksz le stb.

én így szoktam, persze leírni nehezebb mint játékban megcsinálni

#hhwnd

Prince of Máté
Annyi, hogy a játék elején a marinok védekezésre valók bunkerba. Te meg támadtál velük.

Mind 1, próbálkozz akkor mással.

berlinboy6329
De nézmá meg azt a kurva mapot..Annyit nem lehet falazni...

Ezt,h a picsába falazod be?

http://www.youtube.com/watch?v=4PK63MNOuaQ&feature=related

ugy néz ki ez a map ,csakis 2v2 -re jó...

marauder a megoldás, és a falazás ezzel pont lesz annyi idõ ,hogy marauder meg legyen