StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
(Hárman <#zavart2>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Akkor már ketten vagyunk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

????? Tudom, hogy siet, de nem értem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TurboX

-.-

(igen, jutúbon is ott van timer amit már megtanultam nem észrevenni de ez majd kib@&*!a az ember szemét)
bélanéni
Hihetetlen jó meccs, nagyon jól játszottak, de a Zerg-es srác azért okosabb volt. Pláne, hogy vesztésre állt és tudott fordítani, de még hogy <#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Jézusom ez de komoly! Hogy megbünteti a Zerg...Bazz...TheLittleOne milyen okosan csinálta omg.

Megnéztem volna ezt a meccset ORB ellen a saját livestreamjén. Szerintem infarktust kapott volna az idegtõl 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Wtf, döntõ se semmi, igaz, 10 perc csak, de egyik legepic-ebb meccs amit láttam, pedig megvolt már Crota ~ összes videója :o

Daell Drow
nezegetem az SC2-n a bekuldot rajzokat, es hihetetlen hogy egy csomo csalo van.
pl: ezt a kepet probalja szabadkezi rajzkent beadni.
Sheltem
Na végignéztem hát elég durva 😊 Ilyen csatákat szeretek én hatalmas seregekkel.

Sheltem
Igen szerintem ez lesz az 😊

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Na erre a replayre rohadtul kíváncsi vagyok:

Terran vs Protoss

Állítólag minden terran játékosnak látni kell...47 perc baz...

Kandurex
nem, de direkt linkelni azt hiszem nem lehet,

egyébként az sg semmit nem tilt, ezek a site -ok "faszoskodnak"

Képfeltöltés.hu-t tiltja sg ? 😄

kepfeltoltes.hu

Kandurex
Unatkoztam, fél perc alatt kijavítottam az egészet,...:/ mi olyan nehéz rendesen linkelni?

imagerz.com pls és alakítsd linkké akár 😄

ProGabe
nem a kivitelezés a lényeg, sõt, ettõl még viccesebb lesz!

más:

lenyomtam a második 2v2-met, az elsõvel ellentétben, ahol tényleg nagyon kezdõ volt a társam, ezt nyertük és bizony k*rva jó volt. azt hiszem itt is, akár csak az elsõ részben, a csapatjátékot fogom igazán kedvelni

akár még egy jó meccsnek is el lehet könyvelni, fasza countereléssel, bár azt meg kell hagyni, hogy az ellenfél egyike nem volt túl izmos. akit érdekel, lehet tölteni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát tényleg nagyon szar de csak így tovább😄 a fejlesztést támogatom, kitudja lehet nem sokára belelendülsz és csinálsz egy 3D változatot😄 Csak így tovább.

kész van 😄
Egy kis izelitõ . A "com"-ot, irjátok át "hu"-ra.

http://kepfeltoltes.com/view/100328/4301695051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már megvan 8 oldal. És NAGYON szar 😄😄😄😄😄D😄😄😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

elkezdtem rajzolni 😄 Az elsõ "oldal" mindjárt kész van. ^^
Nagyon bénán rajzolok 😄 Paintel csinálom. xD
A szinezés nem nagyon jó, szóval lehet hogy inkább manga lesz belöle (az fekete fehér)

Csak kitartson a lelkesedés 😄

berlinboy6329
a 7.0ás AI csak szinertem gagyi...Ha megver akkor emgver jóvan,de csak az elején,mert nekem nics akkora seregem mint eki,de ha az elsõ támadásokat visszaverem,és egy jó ks sereget összeszedek,akkor emgint lekezdi a buzi,elõre átra rohangálását,ahelyett h belémrontana:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kandurex
A balance arra jó, hogy ha egy faj bizonyos metódusokba túl elõnytelenné válik, akkor azokat limitálni kell, viszont mindegyiknek vannak dolgai amibe erõsebbnek vagy akár legyõzhetetlennek kell lennie! A legtöbb stratégiai típusú játék a túl balance -olás következtében bukik meg.

Szóval jó az, csak meg KELL tanulni játszani.

Sheltem
Mondjatok még profi livestreameket légyszíves akár csokorba gyûjtve.

Hát a balance az tényleg nagyon szar de a srác se kis pályás😄😄

Sheltem
Teljesen hülye szegény. Látszik, hogy semmi gondja nincs az életben , csak a starcraft 2 balance...
Viszont ha megfigyeled, tökmindegy, hogy hogyan kap ki, rögtön a balancet szidja...Nyilván semmi más oka nem lehet, hogy kikapott...Szánalmas

Lol, most azt hittem felvételrõl megy ,legutóbb is ezt csinálta 😊

ÁÁá, azt öröm nézni, thnx a linket 😄

Sheltem
Orb megint játszik 😊 Belépek a livestreamjére és elsõ mondat "You are a fucking Retard" Természetesen épp kikapott 😊

Orb

Sheltem
Csinált egy 2. hatcheryt a meglévõ mellé közvetlenül aztán nydus...Telenyomta zerglingekkel meg 2-3 roachhal és kiszórta az ellen bázisán. GG (10 perces meccs)
Tanulságos.

Nekem is volt egy hasonló szopó meccsem. Ellenfél turtleba nyomta Protossal, vagyis telecannonozta az Exp elejét..Jó mondom semmi gond baneling...
Szépen le is romboltak mindent, de eltököltem az idõt(baneling nest építés miután eldöntöttem, gyorsabb sebesség/gurulás fejlesztés) és megjelent 5-6 Carrier a bázisom felett 😊

Kandurex
Mert mit? Meg van ez esetleg youtube -on is?

Sheltem
1v1
Zerg bázisa elé 3 photon cannont rak a Protoss és pakolgatja oda a Zealotokat.
Mit tehet ilyenkor a Zerg?
Ez a replay megint megmutatta nekem miért is érzem azt, hogy Dimaga k*rvajó Zerg játékos..

Dimaga

Dejót mosolyogtam mikor vége lett a replaynek...😊

MEdievil
Remélem az ilyen megpusztul... rengetegen vannak akik szeretnének játszani de nem kapnak kulcsot de az ilyen patkány meg egen :/

ProGabe:

jó ötlet de a poén akkor az igazi ha épp egy ultralisk falka elé warpol le! 😊)

F

ProGabe
látom nem jó, mert most, hogy kiléptem, már én sem tudom megnyitni

háttérkép

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
az ötlet szabadon felhasználható 😊

t-online webtárhelyérõl hogyan lehet linkelni? tehát ti ezt látjátok, ill. meg tudjátok nyitni?

http://www.t-home.hu/webtarhely/download/honved7//sc2tril.jpg

Daell Drow
hehehe, ez nagyon jo poen lene rajzon.
ProGabe
köszi

én is kigondoltam egy képregényt, de biztos nem csinálom meg, inkább leírom itt:

kocsma valami protoss-uralta bolygón. 3 Zealot sörözik, az egyik éppen viccet mesél, amikor a mondat közepén eltûnik. a másik kettõ csodálkozik, az egyik belekezd egy mondatba, erre az is eltûnik, majd a 3-dik is
köv. képkocka: több ezer fényévre egy zerg által megrohant bolygó, dúl a csata, és egy pylon mellett éppen warp-inel egy zealot... sörrel a kezében, befejezi a viccet és megy lingeket irtani 😊

inkább megcsináltam az alant linkelt képet háttérképnek, meg gyorsan összedobtam még egyet

Kandurex
beta kulcs 30.000,- forintért..akár, az igen 😊, igaz a minimál ár 15.000 ft, de ez kit néz hülyének?

Sheltem
Adjatok nekem profi livestreameket esti popcornmozinak légyszíves.
Hasonló jó lenne mint az idegbeteg orb barátunké(az a livestream vagy szaggat vagy nem megy ezért kéne másik).
Mindegy hogy P, Z , T Lényeg hogy valami pro legyen a játékos 😊

Daell Drow
Nagyon jo lett<#eljen> orom nezni.
En is csinaltam 2 hatterkepet, bar eleg gyengek lettek de azert elkuldom a versenyre. Meg akartam egy vespene laught kategoriaban egy poenos kepet, de nincs turelmem szabadkezzel rajzolni. De majd holnap delig meggondolom magam.
ProGabe
az eredeti elképzelésem az volt, hogy több mapet illesztek össze, aztán azt megfejeltem azzal a tervvel, hogy mindezt ráfeszítem egy bolygóra

namost. a steppes of war a legkisebb pálya, és még így is majd' vért hugyoztam, mire ezt összehoztam. persze ez is olyan dolog, hogy az elsõ után gyorsabban, könnyebben megy a többi, de nincs se kedvem, se idõm hozzá

Blizzardékat kérd meg rá, nekik csak egy gombnyomás 😊 lásd:

Kulas Ravine
Lost Temple
Steppes of War

MEdievel: kösz az észrevételt, javítom is!

unknown nick
Többirõl nem készítesz? <#vigyor4> Jól áttekinthetõ így egy map.

Hixer
Hát ez nem rossz... LOL

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Rage47
ez nagyon tetszik, grat😊
Rage47
Rage.ragehu vok
MEdievil
Bakker... Én is készítettem háttérképet de ez durva, szóval soha nem kapok kulcsot.

Amúgy A starcraft logó mellett a sárga kristály környékén jobban látszik a hud és egy E betû. Nem kis munka grat.

F

De én hogy tudlak felvenni titeket?😄 kéne valami e mail vagy ilyesmi.

Sheltem
Baz ez szép munka!

Kölcsön accountal játszom nem Donatus néven vagyok, talán Rookie néven😄