StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ám ott van ez: "Az elsõ három helyezett elõbb kap kulcsot a felajánlóktól (köszönjük ezúton is)."
én vagyok az elsõ, remélem akkor tényleg hamar megkapom a "behívót". látom te vagy a 4-dik, gondolom szívod is a fogad miatt. bár a sorrend nem hiszem, hogy számít (mármint a fenti dolgon kívül)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Email-t nem kaptam, meg szerintem nem is fogunk most. Csak azok kapnak akik a felajanlot kulcsokat nyertek meg, mivel azt azonnal fel lehet hasznalni. Mi meg csak majda kovetkezo hullamban kapjuk meg, ami rosszabb esetben hetek mulva lesz. Jobb estben meg a kovetkezo nagy patcnal lesz mikor elvileg feloldjak a 3v3 jatekmodot.
Mindenesetre szivessen jatszok majd veled. Grat neked is.<#eljen>#eljen>
mailt még nem kapál te sem, gondolom?! nem türelmetlen vagyok, csak a hsz-ek között van olyan utalás is, mintha valakit már értesítettek volna. nehogy má' valami gebasz legyen nálam, vagy a gmailben :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Illetve Spine Crawlerre szerintem (replayek alapján 😄) ráfért.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Balance Changes
TERRAN
Banshee
The health has been increased from 130 to 140.
Missile Turret
The damage has been changed from 7+7 armored to 12.
Thor
Anti-Air damage has been decreased from 10+6 light to 8+4 light.
Anti-Air attack now deals splash damage in a 0.5 radius.
PROTOSS
High Templar
The Psi Storm radius has been decreased from 2 to 1.5.
Photon Cannon
Life and Shield values have been increased from 125/125 to 150/150.
ZERG
Broodlord
Damage has been decreased from 25 to 20.
Roach
Organic Carapace no longer grants bonus regeneration to unburrowed roaches.
Spine Crawler
Damage has been increased from 20+10 armored to 25+5 armored.
Attack period decreased from 2.2 to 1.6.
Spore Crawler
The cost has been decreased from 100 to 75.
Bug Fixes
Fixed an issue in which players would desync when matched against others with certain CPUs.
Illetve de:
"When it's done" ahogy Blizzard szokta mondani
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://www.gamestar.hu/starcraft-2-esely-sincs-a-lan-ra-.html
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mindig így jó nekem hétköznap, hétvégén változó, de általában akkor sem jó napközben.
Mibõl? <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szinte gondoltam hogy mi az azonosítód :-)
amúgy max holnap, most inkább zh-ra tanulok
Valakinek lenne kedve valamikor 2vs2-re? Három mûszakban dolgozom meg nem minig érek rá, de jó lenne SG-rõl valakivel együtt játszani :-)
FAQ is jó ötlet! Esetleg egy "Irányítás FAQ"-t külön csinálni neki.
Nagyon jó lenne, ha összeszednénk azokat a gyakrabban használt hotkey-eket és egyéb egér+billentyû irányítási trükköket, amik elengedhetetlenek/hasznosak vagy könnyebbé teszik a játékot. Írok én is párat, hogy milyenekre gondolok:
- Backspace gombbal visszatérünk a bázisunk központi épületéhez
- Ha CTRL+bal gombbal jelölünk ki egy egységet, akkor a közelben lévõ összes olyan típusú egységet kijelöljük
- Ha kijelöltünk sok egységet, és alul az egyik egységre CTRL+bal gombbal kattintunk, akkor már csak az olyan típusú egységek maradnak kijelölve
- érdemes terrannal betenni hotkeyre (pl. CTRL+1) az Orbital Command-ot, hogy a Radar képességgel (Raven hiányában) meg tudjuk gyorsan támogatni az olyan csatákat ahol láthatatlan vagy földbeásott egységek is vannak az ellenfélnél
- Infestor Infested Terran képességét érdemes "T"+bal egérgomb kombinációval használni, mert sokkal gyorsabb <#idiota>#idiota><#violent>#violent>
Én elsõsorban általánosan használatos hotkey-ekre/trükkökre és Terran-specifikus dolgokra vagyok kíváncsi, de jöhet a másik két faj irányítását segítõ dolgok is. <#worship>#worship>
Remélem mindenkinek tetszik a kezdeményezés, és látunk pár okosságot. <#beka3>#beka3>
Srác hiába várta 2 éven keresztül a (már különben 10 éve megjelent) Heretic II-t. De most már a Duke Nukem Forever-t is várhatja <#ravasz1>#ravasz1>
Asztak*rva.
Könnyesre nevettem magam baz.
Köszi Kandurex.
Na gyerekek Nincs livestream valahol dimaga vs socke döntõrõl ? Élõben csak izgalmasabb lenne :/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
linket, vagy meg sem történt! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
dimaga vs socke
Socke T játékos szóval remélhetõleg jó kis meccsekre számíthatunk.
Livestream linket ha valaki tud estére ehhez a finalhoz megköszönném.
szerk.😮mg ez mi?
Wtf Korea?
Baz kimerem jelenteni, hogy a kedvükért csinálták/csinálják ezt a játékot erre....? 😞
Szerintem még 3-4 szer kikap ma és elkezd tömeggyilkolni a falujában, komolyan mondom nem lennék meglepve...Idegbeteg barom.
#7579 aha ez is egy szempont, hát fene tudja.