StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nyilván ha valamit változtatnak(gondolom folyamatosan csinálják) akkor reset.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://www.xfire.com/live_video/aurum510/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amugy ha mar zene es hangok, akkor nalam valahogy az SC1 hangjai es zenei még mindig 1 fokkal jobbak mint az SC2. Remelem a megjelenesig még csiszolnak rajta.
Ime
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
én eddig csak úgy tudtam felveneni friendet, ha játszottam valakivel, majd jobb egér és add friend. :|
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
replay
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Normálisabb grafikán lassan lehet nézelõdni oldalra.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nekem lenne egy kerdesem, ki hany gigabajt rendszer memorival tolja a jatekot?
Nekem 2gb van es jatek kozben 1.9gb korul van szal nagyon zabalja es lasitja, igaz vistam van ami még rosszul is kezeli de hat nincs mas legalis windowsom. De husvet utan rendelek még 2gb-t cak az sc2 miatt.<#vigyor2>#vigyor2>
ui. ProGabe te kaptam mail-t? En most kaptam Astontol hogy normal esetben 2-3 nap mulva jon a kulcs, rosszabb esetben meg kesobb.
A hivatalos fórumon feléledtek a kékek, és elkezdtek válaszolgatni az aktív fanoknak. Ultrakorne.ita kérdése volt a következõ:
"Láttátok már a Starcraft2 cinematic trailerét? Ott megnézhetitek mi történik egy Marine-nal miközben összerakják. Szerintem egyértelmû, hogy ez 20 másodperc alatt képtelenség."
Zhydaris felfigyelt erre a kellemetlen hibára, elszaladt a fejlesztõkhöz, és a következõ üzenettel tért vissza:
Szia! Teljesen igazad van!
A következõ 8-as patchbõl egy kis elõzetes:
- A Marine építési ideje 185 másodpercre nõtt, hogy egyezzen a cinematic videó idejével
Terran játékosok! Köszönjétek ezt Ultrakorne.ita-nak!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Tréfa #2
Tréfa #3
És ezek is mind külön weboldalon. A Blizzard-nál ez bevett szokás. Mondjuk ezeken csak azok röhögnek jókat, akik gyanútlanul nézik ezeket a híreket és utólag jönnek rá, hogy kamu.
És itt van a tavalyi starcraft videó:
http://www.youtube.com/watch?v=V5wTYuS9zVQ
Szerinted? 😄
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"