StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki fel tudná tenni valahova plz? És belinkelné?
Köszi!!!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ruszkiknál egy átlagos játék 3k HUF körül mozog átszámolva(elhiszem, hogy hihetetlen utána lehet nézni).
Mivel a blizzard az orosz piacon is szeretné terjeszteni SC2-t kitalált egy olyan konstrukciót, hogy az "alapverzió" olcsóbb lesz mint máshol európában, viszont havidíjas és csak orosz realmen használható.
Természetesen 30euróért a fanatikusabb játékosok(vagy mondjuk úgy akiket jobban érdekel) hozzájutnak a teljes verzióhoz.
Errõl van itt szó és semmiféle unfair dolog nincs blizzard részrõl.
3000 Ft ért én sem adnék a vodkapiálóknak SC2-t.
Egyébként gamestar szint....:
gamestar
A fõcímben special edition van holott a cikk a collector's editionrõl szól és k*rvára nem azt jelenti a 2. (ez kb. olyan szánalmas mint a battlefield bad company2 limited editiont a dvd tokon "gyûjtõi kiadásra" fordították szerencsétlen igénytelen(!) magyar fordítók, holott a limitednek köze nincs a collector(gyûjtõi)hoz).
Ú de negatív vagyok ma reggel, megyek inkább melózni <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szoval biztos ugygondolkodtak hogy sok ruszki nem beszel idegennyelvet es nem akartak hogy ezek telenyomjak ciril betukkel a tobbi servert.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy szvsz így akarja tesztelni ezt a módszert. Ha bejön, akkor a D3 is ilyen lesz, csak mindenhol. Ha nem, akkor nem.
most akkor mivan?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ajánlom ezt a sorozatot egy kis koreai progamer lifestyle betekintésre, 8 rész van feliratozva eddig.
Arab money
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de gondolom inkább valami elemzõk vagy stratégák, csak edzõnek csúfolják õket
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
még nem tudom mi, de mintha megváltozott volna az egységek kijelölése. :o
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
én is csináltam 2 wow-os accot, amibõl az egyiket amcsiként, amcsi battle.net-en regeltem be 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Most csinaltam 2 wow trialos accot, kivancsi vagyok mi lesz.
Amugy most olvasom az sc2.hu forumon hogy a blizzard mar elkuldte a nyerteseknek a kulcsot. De erdekes modon senki nem kapta meg a 16 ember kozul.
fél-off: gondolom kulcsot még neked sem küldtek? :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez a gyökér blizzard, miért nem adja 1-ért a 3 terjedelemnyi gammát.
MJ rulz Pink Team The Only One
Következõ kiegészítõ a Zerg lesz aztán a Protoss utolsóként.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"