StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Nincs ilyen. Max ha kijelölöd mind ránézésre egybõl látszik.

24 kristályra 3-3 gázra, én kiszoktam jelölni a probe kupacot 1 sorban van 10 gyorsan meglehet számolni..

Rage47
azt is érzéssel csináltam😄 kb.-ra rá lehet érezni jó pár meccs után, hogy mikorra termelõdik újra. nem tudtam volna számolni fejben:S
FSpofon
ezt ugyanúgy fejben kell tartani mint quakeban a mega/red spawn timert

Arab money

antgecc
Én egy hónapja bétázok, vágom ezt, de ezek szerint nincs ilyen option/panel/akármi, ami mutatja, hogy hány munkásod/stb.. van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Én elég régóta bétázok, nem vagyok pro. Azért érdemes a szaturációs analízisek ellenére több munkást építeni, hogy az expre amint elkészült egy részét a meglevõknek le lehessen vinni. Bár ez evidens le se kellene írni. A zerg lehet talán kivétel, de azt nem nagyon ismerem.

Rage47
én érzéssel szoktam xD
antgecc
Ingame hogy tudjátok ellenõrizni, hogy hány munkásotok van? Írják a pro arcok, hogy 30-al kell dolgoztatni egy bázison, ha ez megvan, mehet az exp, stb... de ezt számszerint mindig fejbentartják, hogy hányat csináltak, vagy van erre vmi lehetõség, ami mutatja, hogy hány db-od van? ha nincs, akkor nagyon kéne, úgy, mint a replay-ben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Felhívtam õket és semmi ilyesmirõl nincs szó, majd amikor megvásárolható lesz a játék akkor felhívnak hogy még mindig meg szeretném-e venni? vagy hogy egyáltalán tényleg én rendeltem meg, szóval szerintem semmi para és még mindig kint van az 576 oldalán:
"Elõrendelõknek StarCraft II: Wings of Liberty BÉTA kulcsot küldünk a megadott e-mail címre!" mondjuk kulcsot még nem kaptam tõlünk,de majd kiderül.

Fasza, sunyi szemétládák, ha úgy döntök hogy megveszem akkor ezek után kizárt dolog hogy tõlük vegyem meg, most pedig megpróbálom vissza mondani.

még 3v3 és 4v4et ígért tesztre blizzard, nem valószínû, h 1 hét teszt elég lenne neki. meg még most is folyamatosan küldik a kulcsokat blizzardék, nonszensz lenne ha tényleg május 17 lenne a béta vége, stbstb

Rage47
The time for galactic warfare is almost at hand. StarCraft II: Wings of Liberty will warp into stores throughout the world starting on July 27, and the epic conflict between the protoss, terrans, and zerg will take up right where it left off in StarCraft: Brood War. See the press release for further details, and prepare yourself for battle.
http://us.blizzard.com/en-us/?rhtml=y
Hát, ha megfigyelitek, a CDGalaxis honlapon azt írják ('Megjelenés elõtt' szekció, lap alja)hogy az SC2 várható megjelenése 2010. július 27.

Nemtudom honnan van ez az infó, de ha pontos akkor reális az hogy a béta véget ér május 17.-én. Elvégre a béta alapján a végsõ verzió elkészítésére, sokszorosításra, boltokba történõ kiszállításra kell egy hónap.

Ez azonban a cdgalaxisossal ellentétben már nem értesítésre feliratkozás, hanem elõrendelés, ennek minden kötõerejével együtt.

CD galaxisnál elfogytak a BÉTA keyek.

Rage47
sok oldal meg 2009 szeptemberére írták a SC2-t, naés?😄
cdgalaxis válaszlevele miatt van ez a május 17ezés..

Sheltem
Öööö adnál más linkeket ahol szerepel ez a május 17 ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Bocs, a nagy örömben és sietségben elnéztem a feladót, a cdgalaxistól kaptam a kódot az 576-ra még várok.

nemtom honnan szedik ezek hogy május 17ig tart béta...már mindenhol ezt látom, csak éppen Blizzard nem közölt ilyesmit

unknown nick
Július már volt Blue Postban. De a május 17 azt nem láttam lehet, már azóta kitették, addig pletyka.

ÉLLJEN!!

Mivel Ön elõjegyezte nálunk a Starcraft 2 játékot, ezúton lehetõsége nyílik a játék béta tesztjében részt venni.

A "Starcraft 2 Wings of Liberty" béta kód az alábbi:

XXXXXXXXX

A végleges játék megjelenése: 2010. július 27., kedd.

A béta a multiplayer részre vonatkozik, single playerben nem játszható. Használatához folyamatos internet-kapcsolat szükséges.
A béta várhatóan május 17-ig tart, ezt a Blizzard-nak jogában áll bármikor megváltoztatni elõzetes értesítés nélkül. stb, stb...

A cdgalaxistól még nem jött meg,(lehet nem is fog) de szerintem próbáljátok .itt

a kulcs csak egy ösztönzõ h CD Galaxisból rendeld, akik meg elõrendelték azok am is megrendelték volna idõvel

unknown nick
Miért rendelitek elõ, kulcs miatt?

unknown nick
"csak az a baj mindig elvagyok a bázisomon, csinálom az egységeket, aztán meg elkezd az ellendfél támadgatni, és akkor már csak a védekezés marad 😄"

Ezért fontos, hogy legyenek kezdeti mûködõ buildjeid. Aztán már party függõ és improvizálni kell.

Rage47
..hogy megvedd
Rage47
576nál is lehet kapni bétát. bár ott sztem csak elõrendeléssel, az más kérdés, mlyen szigorú ez az elõrendelés, hiszen nem kényszeríthetnek😊
Zomil
Köszi. 😊
Igen ilyen dolgokra oda kell figyelnem, csak az a baj mindig elvagyok a bázisomon, csinálom az egységeket, aztán meg elkezd az ellendfél támadgatni, és akkor már csak a védekezés marad 😄
Sosem tudom eldönteni mikor érdemes elkezdeni baszogatni a másikat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az szuper lenne!

Köszi!
Rage47
jellemzõ..
unknown nick
"Amugy Muta fosás ellen mit lehet tenni p-vel?"

Legfõképp ne stalkerezz. Próbálj deríteni és nyomás alá helyezni a zerget, hogy lingezzen vagy roachozzon, hydrázzon. Pár muta mindenképp jönni fog, ha nem sikerül megszorongatni de akkor pár canont 3-at ledobsz. Legfontosabb, hogy a zerget nem szabad bénkén hagyni, mert agyon massol és a mutával nagyon jó mapkontrolja van. Protossnak meg nincs igazi anti air egysége. Stalker késõbb jöhet, mert ha Broodlord-ot csinál csak blinkkel lehet védeni. Mondjuk ha az kijön és van infestor is protnak általában vesztett party.

unknown nick
Mondtam hogy az a hiba 😊

Sheltem
Becsülöm a cdgalaxisban, hogy rögtön kiírták a weboldalra, hogy elfogyott a béta kulcs...
Nem hagyták fenn, hogy minél többen kérjenek értesítést.

Eddig (egy nemtörõdöm f*sz eladón kívül) csak jó tapasztalatom van velük <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fenébe, akkor én is hiába kértem az értesítést. <#schmoll2>

Ezt nem figyeltem, lehet hogy én is pont lemaradtam róla, de az 576-nál is elõrendeltem és ha esetleg mind a két helyrõl kapok kulcsot akkor szívesen oda adom.

Sziasztok!

Esetleg ha valakinek lenne egy fölös kulcsa nagyon megköszönném, a CD Galaxisos akcióról pont lekéstem, az elõjegyzés - visszajelzés elment, de közben kiírták az oldalon, hogy elfogytak a kulcsok 😞((

[email protected]

Elõre is köszi!
Mikiller
Közben megjavult úgy, hogy beléptem acc-al, és letöltöttem egy új StarCraft_2_Beta_enGB.exe klienst, és ezzel már folytatja.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Sajnos nekem is ugyan ezt a hibát dobja 500mb után...

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Ügyes taktika én még mindig nagy e sportot látok az sc 2 ben 😄

Meghallgattam kossuth rádiós sc 2 rõl szóló "riportokat" aston amit beszélt ott látszik ,hogy egy olyan ember beszél aki nagyjából tisztában van a helyzettel de az utána lévõ 4 corvinusos nagy vagány kb annyira értett hozzá...

Elkezd beszélni a csaj: Hát én nagyon sokat stratégiáztam régen a bátyám miatt...
Starcraft ozott is ?
Nem azt nem játszottam...

Persze ilyen nõ osztja az észt a témával kapcsolatban hát köszi.😄

Köszönöm a segítséget.

Frosty01
ez nagyon szimpi megoldás 😄D

practitioner of the forbidden arts of death

Én nem is tudtam, hogy lehet már Bétára jelentkezni. WoW miatt belogoltam a manage accountra és láttam ott egy zöld linket, ami bétára invelt. "Mi baj történhet?" kérdéssel rákattintottam. Ez történt pénteken....Vasárnap nézem az e-mailjeimet és ott virít az invite😊
Nem elkeseríteni akarok senkit, csak eddig egyetlen egy Blizzard Bétára sem tudtam bejutni (Wow classik, wow BC, WoW WoTLK), de úgy látszik megszántak<#vigyor>. A játék rohadtul tetszik, csak az a baj, hogy úgy belefelejtkezem a látványba, hogy mindég lesöpörnek😄 de nem adom fel😊

Sheltem
Kérj értesítést és automatikusan kapsz kulcsot:

értesítés

Ez még nem kötelez arra, hogy megvásárold a kulcsot viszont rögtön megkapod 1-2 órán belül.

Ez vonatkozik másokra is, nem kell mostmár kérni kulcsot, ott a cdgalaxis.
Gondolom 576nál is van/lesz ilyen elõrendelõi/értesítõi kulcsosztás.

Sziasztok.

Nekem sem szokásom a kunyizás, de ez elég jó játéknak tûnik és ha esetleg valakinek lenne egy teljesen felesleges kulcsa akkor azt szívesen fogadom és örök hálám érte.

Tatyla
privátba is megköszöntem és itt is örök hála,köszönöm szépen 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Nyíregyháza...hm...na, már ezért is kapsz egy kulcsot 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
nem szokásom kunyerálni de ha volna valakinek egy fölös béta kulcsa és elküldené nekem hálás lennék érte neki nagyon elõrendelni nem akarom egy kulcs miatt mivel itt veszem meg úgyis Nyíregyházán<#rolleyes>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bélanéni
Ma este talán össze is jön a game, mert tegnap nem voltam <#vigyor3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Megvan már mit fogok használni a f*sznoob imba terran mmm ellen:

terran_doomed

Gl terran.

Sheltem
Terran ellen azonnal 1. gateway után Cybernetics core és 2.-3. egységed stalker legyen(chrono boosttal) reaper ellen.

Khabbas
Oh atyám, mennyire xar vagyok, mûvészet... <#banplz>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870