StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Elõrendelõknek StarCraft II: Wings of Liberty BÉTA kulcsot küldünk a megadott e-mail címre!" mondjuk kulcsot még nem kaptam tõlünk,de majd kiderül.
http://us.blizzard.com/en-us/?rhtml=y
Nemtudom honnan van ez az infó, de ha pontos akkor reális az hogy a béta véget ér május 17.-én. Elvégre a béta alapján a végsõ verzió elkészítésére, sokszorosításra, boltokba történõ kiszállításra kell egy hónap.
CD galaxisnál elfogytak a BÉTA keyek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mivel Ön elõjegyezte nálunk a Starcraft 2 játékot, ezúton lehetõsége nyílik a játék béta tesztjében részt venni.
A "Starcraft 2 Wings of Liberty" béta kód az alábbi:
XXXXXXXXX
A végleges játék megjelenése: 2010. július 27., kedd.
A béta a multiplayer részre vonatkozik, single playerben nem játszható. Használatához folyamatos internet-kapcsolat szükséges.
A béta várhatóan május 17-ig tart, ezt a Blizzard-nak jogában áll bármikor megváltoztatni elõzetes értesítés nélkül. stb, stb...
A cdgalaxistól még nem jött meg,(lehet nem is fog) de szerintem próbáljátok .itt
Ezért fontos, hogy legyenek kezdeti mûködõ buildjeid. Aztán már party függõ és improvizálni kell.
Igen ilyen dolgokra oda kell figyelnem, csak az a baj mindig elvagyok a bázisomon, csinálom az egységeket, aztán meg elkezd az ellendfél támadgatni, és akkor már csak a védekezés marad 😄
Sosem tudom eldönteni mikor érdemes elkezdeni baszogatni a másikat 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Köszi!
Legfõképp ne stalkerezz. Próbálj deríteni és nyomás alá helyezni a zerget, hogy lingezzen vagy roachozzon, hydrázzon. Pár muta mindenképp jönni fog, ha nem sikerül megszorongatni de akkor pár canont 3-at ledobsz. Legfontosabb, hogy a zerget nem szabad bénkén hagyni, mert agyon massol és a mutával nagyon jó mapkontrolja van. Protossnak meg nincs igazi anti air egysége. Stalker késõbb jöhet, mert ha Broodlord-ot csinál csak blinkkel lehet védeni. Mondjuk ha az kijön és van infestor is protnak általában vesztett party.
Nem hagyták fenn, hogy minél többen kérjenek értesítést.
Eddig (egy nemtörõdöm f*sz eladón kívül) csak jó tapasztalatom van velük <#eljen>#eljen>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Esetleg ha valakinek lenne egy fölös kulcsa nagyon megköszönném, a CD Galaxisos akcióról pont lekéstem, az elõjegyzés - visszajelzés elment, de közben kiírták az oldalon, hogy elfogytak a kulcsok 😞((
[email protected]
Elõre is köszi!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Meghallgattam kossuth rádiós sc 2 rõl szóló "riportokat" aston amit beszélt ott látszik ,hogy egy olyan ember beszél aki nagyjából tisztában van a helyzettel de az utána lévõ 4 corvinusos nagy vagány kb annyira értett hozzá...
Elkezd beszélni a csaj: Hát én nagyon sokat stratégiáztam régen a bátyám miatt...
Starcraft ozott is ?
Nem azt nem játszottam...
Persze ilyen nõ osztja az észt a témával kapcsolatban hát köszi.😄
Nem elkeseríteni akarok senkit, csak eddig egyetlen egy Blizzard Bétára sem tudtam bejutni (Wow classik, wow BC, WoW WoTLK), de úgy látszik megszántak<#vigyor>#vigyor>. A játék rohadtul tetszik, csak az a baj, hogy úgy belefelejtkezem a látványba, hogy mindég lesöpörnek😄 de nem adom fel😊
értesítés
Ez még nem kötelez arra, hogy megvásárold a kulcsot viszont rögtön megkapod 1-2 órán belül.
Ez vonatkozik másokra is, nem kell mostmár kérni kulcsot, ott a cdgalaxis.
Gondolom 576nál is van/lesz ilyen elõrendelõi/értesítõi kulcsosztás.
Nekem sem szokásom a kunyizás, de ez elég jó játéknak tûnik és ha esetleg valakinek lenne egy teljesen felesleges kulcsa akkor azt szívesen fogadom és örök hálám érte.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD