StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értelmezem, US battle.net-re kell regisztrálni, de nem tudom EU-ssal nem-e mûködik. Aki kéri, írjon privit, priviben mennek a kulcsok!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
elsõ 1v1-ben egy lee nevû srác úgy el kalapált hogy mindketten zergek voltunk hogy csak úgy füstöltem 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2v2 Copper ligában vagyok, mert:
QRVA nagy noob allym van.
Az allym disconnectel.
KIB*szott nagy noob allym van.
Magyarokkal meg ofkorz még nem játszottam.
Igazából grafilag jöheten bele pár ujitás...Tettek bele Zerg épületvérzést...TÖKFÖLÖSLEGES volt...Alig látni...
TErrannál visszajöhetne vhogy a régi épitéés..Milyen gagyi már,h minden épület épités ugyanugy néz ki?:C 2010 van elgyen már változatosság...Ugyanez zergnél....H lássuk mi épül,v vmi....1ben az volt a szar,h Terrannál tudta az ember kattintás nélkül is mit épit,többinél nem..Inkább tudjuk mindenkinél,azzal is legyen változatos...Zergnél is milyenmár,h a drone forog a sziv szerû épületben?Oké,egynek elmeg...De mindenhol?Kis drone,nagy drone,vhol ne is látni....Protossnál pl. fel is épülhetne az épület az laapoktól lassan megtartva azt a kék bogyót,a végén meg véglegesedik a már felépült kékes átlátszó épület v vmi......
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bocs de valahol nagyon el vagy tévedve, a marauder, medievac, ghost EMP teszi legyõzhetetlenné szinte a terrant.
Szerintem k*rvajó. Legalább annyira tetszik mint a protoss colossus vagy a terran banshee.
Azok az "erõs" hangok nem illenének ebbe a játékba amúgy. Múltkor volt errõl egy kb 10oldalas beszélgetés #teamliquid en <#idiota>#idiota>.
Szerintem minden a helyén van.
Najó a Terran balanceot kivéve...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lenyomtam az elsõ felvezetõ meccset, amit megnyertem.
Itt online ilyen lassú a játékmenet, vagy állítani kell vmit, hogy ne normalon, hanem a fast sebességen menjen? Vagy késõbb begyorsul magától?
MókaMiki.mikiller néven vagyok,beírom magam a listába is.
Még1x köszi a keyt Máté.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Szánalmas makró és harmat gyenge apm meg ezer hiba de azért érdemes megnézni hogy honnan sikerült megvernem a terrant és hogy mivel! 😊
RVT Replay
F
Ugyanannyit sebez mint 1 Guardian, + még ledob 3 Broodlinget amik szinte bármit elpusztítanak, és el is vonják a figyelmet a Broodlordról.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azt sem értem, hogy kulcsfontsságú skilleket(pl: Ghost Lockdown) miért kellett kivenni, meg durván nerfelni(EMP blast).
Ezenkívül nemtudom ti hogy vagytok vele, de az elsõ rész telitalálat hanghatásait nagyon harmatos cuccokkal váltották le, legalábbis a terranoknál mindenképpen. Elég a marine fegyverének dörgésére meg a stimpack hangjára gondolni.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ezert latom sok embernel, hogy P-vel T ellen az elejen egybol cybernetics core-t csinal es egy stalkert, azzal elejet lehet venni a reaper zaklatasnak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"