StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nem fog sikerülni elpasszolni õket.

bélanéni
Van 2 azaz kettõ kulcsom, szabad a gazda, aki kapja marja <#hawaii>
Ha jól értelmezem, US battle.net-re kell regisztrálni, de nem tudom EU-ssal nem-e mûködik. Aki kéri, írjon privit, priviben mennek a kulcsok!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

unknown nick
Létezik véletlen faktor sajnos sc-ben. 2v2-ben még inkább kiélesedik, ezért nem szeretem és még ott a társ is...

Klemice
úgy szidtak ma egy zerg rush miatt... pedig nem is a csávót szopattam hanem a játszópajtását 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a kilépõkkel nem tudsz mit csinálni, az ilyen játékosok úgyis lecsúsznak majd idõvel, a stat nem fog hazudni 😊

Tatyla
SG nickem Tatyla.hun pár embert már felvettem friendbe

elsõ 1v1-ben egy lee nevû srác úgy el kalapált hogy mindketten zergek voltunk hogy csak úgy füstöltem 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

izlés kérdése sztem, olyan mint a tenisz, abban is van 1v1 meg 2v2 is, mind2nek meg van a maga szépsége 😊

Rage47
pedig én 2v2ben szeretek leginkább játszani :| mindig a coop játékokat szeretem😊
unknown nick
Játszhatsz magyarokkal ha felmész irc-re, ott vannak 2v2-sök. De ez a game igazán 1v1-ben mutatja meg az igazi arcát, arra tenyészették.

Prince of Máté
Ja és a lényeg, hogy általában Gold-Platinum ligás ellenfeleket kapok...

unknown nick
SC nem effekt orgia arra van más játék. Ezen kívül kristály tisztán kell futnia minden körülmények között. Úgy tudom még néha így is döcög gyengébb gépeken.

Fehercsoki
Nos senki sem írt a kulcsért,úgyhogy akkor aki a leggyorsabban felhasználja azé...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TC44NH-7BNF-RDZFBN-ZZ2H-J8NXTF

Prince of Máté
Elegem van...
2v2 Copper ligában vagyok, mert:
QRVA nagy noob allym van.
Az allym disconnectel.
KIB*szott nagy noob allym van.
Magyarokkal meg ofkorz még nem játszottam.

Rage47
<#eljen>
unknown nick
A US szerveren volt ez a probléma ami nálad, de a patchben elméletben már rég orvosolták.

berlinboy6329
Pedig a zergnek az 1-ben kurva jó hangjuk volt a mostaniakhoz képest:C

Igazából grafilag jöheten bele pár ujitás...Tettek bele Zerg épületvérzést...TÖKFÖLÖSLEGES volt...Alig látni...

TErrannál visszajöhetne vhogy a régi épitéés..Milyen gagyi már,h minden épület épités ugyanugy néz ki?:C 2010 van elgyen már változatosság...Ugyanez zergnél....H lássuk mi épül,v vmi....1ben az volt a szar,h Terrannál tudta az ember kattintás nélkül is mit épit,többinél nem..Inkább tudjuk mindenkinél,azzal is legyen változatos...Zergnél is milyenmár,h a drone forog a sziv szerû épületben?Oké,egynek elmeg...De mindenhol?Kis drone,nagy drone,vhol ne is látni....Protossnál pl. fel is épülhetne az épület az laapoktól lassan megtartva azt a kék bogyót,a végén meg véglegesedik a már felépült kékes átlátszó épület v vmi......

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Ha 10-es patched van próbáld elindítani a

..\StarCraft II Beta\Support\SC2Switcher.exe-t

Fehercsoki
Ilyen sok kulcsot kiosztottak hogy már senkinek sem kell?😮

Fehercsoki
A kulcs természetesen továbbra is igényelhetõ,MÉG megvan.

Fehercsoki
Értem köszi😛 Hát pedig végig ugyanazt írta ki.Na mind1 mert elöntött a nerdrage és töröltem.

en valaszoltam.

Fehercsoki
Nos mivel nem tudtam felpatchelni,és nem tudott(vagy nem akart) senki válaszolni hogy mi lehet a baja,ezért van 1 fölösleges starcraft 2 beta cd kulcsom amit konkrétan most kaptam meg a cdgalaxistól.Szóval elsõ PM kapja,aki nem kap kulcsot annak nem válaszolok semmit.Ismétlem csak 1 kulcs van,a leggyorsabb kapja.

Klemice
elegem van hogy állandóan kidob a játék...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

unknown nick
"meg durván nerfelni(EMP blast)"

Bocs de valahol nagyon el vagy tévedve, a marauder, medievac, ghost EMP teszi legyõzhetetlenné szinte a terrant.

ne aggodjal nem ugyanazt szedi. sok patchet kell felrakni vard vegig turelemmel.

Rage47
ez nagyon jó replay😄 mind2en bénák voltatok, de a vége fenomenális😄
Jani21
Practice meccseken olyan lassú a játék és a pályáknak is más változatuk szerepel ezeken a meccseken (kevesebb betörési lehetõség a main-re, több rombolható akadály). Amikor én kezdtem engem is zavart, egy francia csókával el is beszélgettem errõl, mert akkor még én is azt hittem beállítás kérdése 😊.

Sheltem
Nem értem miért is lenne a broodlord "gagyi".
Szerintem k*rvajó. Legalább annyira tetszik mint a protoss colossus vagy a terran banshee.

Azok az "erõs" hangok nem illenének ebbe a játékba amúgy. Múltkor volt errõl egy kb 10oldalas beszélgetés #teamliquid en <#idiota>.

Szerintem minden a helyén van.
Najó a Terran balanceot kivéve...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mikiller
Na végre "felpatchelõdött" 😄 kb 5 óra hosszáig tartott, a letöltéssel együtt.
Lenyomtam az elsõ felvezetõ meccset, amit megnyertem.
Itt online ilyen lassú a játékmenet, vagy állítani kell vmit, hogy ne normalon, hanem a fast sebességen menjen? Vagy késõbb begyorsul magától?
MókaMiki.mikiller néven vagyok,beírom magam a listába is.
Még1x köszi a keyt Máté.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Rage47
müxik
Rage47
unable to open replay
MEdievil
Volt az elõbb egy nagyon vicces meccsem. Gyakorlatilag 4 DT nyerte meg nekem egy halom MM-ellen 😊 Mondjuk nem protosst szerettem volna ide randomra kapni pláne nem terrán ellen de így nagyon tetszett a végére.

Szánalmas makró és harmat gyenge apm meg ezer hiba de azért érdemes megnézni hogy honnan sikerült megvernem a terrant és hogy mivel! 😊

RVT Replay

F

Prince of Máté
Mi az, hogy gagyi a Broodlord? 😄
Ugyanannyit sebez mint 1 Guardian, + még ledob 3 Broodlinget amik szinte bármit elpusztítanak, és el is vonják a figyelmet a Broodlordról.

Azok közül amit leírtál csak a medivac zavar de az meg új taktikákat nyit meg, pl gyengülõ egységeket fölkapkodod vele.Többi engem nem zavar.

Tatyla
feltelepítettem a játékot,megpatcheltem,be is lépek rendesen de egy idõ után kivág az asztalra ilyen blizzardos hibapanellel ,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

greyfox
Ezer köszönet!
<#finom>

Steam: greyfox

Azért egyik másik egység marha gázos lett. A mediccel keresztezett dropship, ami távolról, sugárral gyógyít még csak marha nevetságes, de a Guardian helyébe lépett, kis zergeket dobáló Brood Lord borzalmasan gagyi. Nem tudom miért kellett gagyira venni a figurát, az már a RA3-ban is megbosszulta magát.

Azt sem értem, hogy kulcsfontsságú skilleket(pl: Ghost Lockdown) miért kellett kivenni, meg durván nerfelni(EMP blast).

Ezenkívül nemtudom ti hogy vagytok vele, de az elsõ rész telitalálat hanghatásait nagyon harmatos cuccokkal váltották le, legalábbis a terranoknál mindenképpen. Elég a marine fegyverének dörgésére meg a stimpack hangjára gondolni.

elküldtem

greyfox
Engem érdekelne!
Köszi!

Steam: greyfox

van megint 1 kulcsom akinek kell írjon

Fehercsoki
Most szedtem le,és folyamatosan leszedi UGYANAZT a patchet és látszólag updatel,kb 10x leszedte már.Mi lehet a baj?(Patch 10 version 0.12.0.15133)

unknown nick
Vagy egy kinyitott warp prism. Az alá is lehet canont tenni.

ha csak nincs másik pylon még a hatósugarában

antgecc
Jó tudni, eddig, mint a bolond lõttem a cannonokat 😊 Látszik, hogy nem játszottam még protossal. Mondjuk ezért is volna érdemes kipróbálnom õket. Tudjam a gyengéit.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
ya
antgecc
Ha pl. 3 cannon mellett 1 pylon van és kilövöm azt, akkor mindhárom cannon leáll?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Klemice
úgy kell 😊 stalkerrel ha terran ellen vagy, zerg ellen meg forge-ot nyomok és felhúzok egy canont a bejárathoz

Rage47
na ez új taktika nekem, mindig zealottal szoktam kezdeni😊 kipróbálom majd a stalkeres kezdést
MrStokes
Erdemes mar a legelejen felderiteni. Ha T a braakjaihoz csinal techlab-et es gazt is gyujt mar a legelejen, akkor nagy esellyel jon a reaper.

Ezert latom sok embernel, hogy P-vel T ellen az elejen egybol cybernetics core-t csinal es egy stalkert, azzal elejet lehet venni a reaper zaklatasnak.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

antgecc
Hát... belerakhatnák.