StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
elõre is köszi
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
scv sosem áll!!! olyan ritmus kell, hogy éppen legyen pénzed barrackra, scv éppen odaér. supply 51?? az hány scv ára? pluszba 3-400money, az lehetne egy exp is baszod, már itt esélytelen vagy akár egy bronz játékos ellen is, olyan hátrány. barrack az elsõ supply után épül, VAGY ELÕBB néha. túl sok marine, nulla felderítés. azt se tudod mire megy az ellen, milyen egysége van. és ha odaállít hozzád egy rakat kolosszussal? oszt te nézel mint a moziban a marine-okkal? vagy dt rush? ez így nagyon nem jó, nem nézem tovább, majd ha az elsõ 5 perc nem lesz tele kapitális hibákkal és ez nem bántás, nem sértés, tanács.
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
próbáltunk teamspeaket, de az nem mûkdött olyan jól, csak ha push buttonra állítottam, az meg nem szerencsés SC2ben😄
a jáékbeli voice is mûködik, de annak a legratyibb a minösége a választható külsõ programok közül. persze jó, ha épp nincs más😊
Mindenkihez: pár napja kérdeztem, de nagyon másról volt szó, így biztos elkerülte a figyelmeteket, így megkérdem újra:
"Kérdés: a játék belsõ speak-programja már mûködik? Mert nekem nem sikerült "szóra bírnom". És miért nem favorizáljátok a Skype-ot, miért jobb a Ventrilo pl.?"
Nekem Skype van fent, mást nem nagyon akarok felpakolni, csak ha tényleg érdemes.
Viszont földi egységekkel nehéz távoltartani egy csomó gyors mozgású repülõt, amik akárhol lecsaphatnak. Nagyon kéne a terranoknak valami ütõképes harci gép, jó lenne ha visszahoznák a Valkyret.
-15-16 barracks?túl késõ fõleg steppes of waron,ami akkora reaperrush map mint a ház...12rax-->egy reaper,gg,nyertél volna 5:30nál,tossnak semmije nem volt csak zelája,az meg nem tudja megütni
-5supply ajtóba?max 2-t ami záráshoz kell,többit hátra,félreesõ helyekre!
-rax-ra reactor,úgy h közbe early gason voltál.miért nem techlab?fõleg h 2 reactoros bunker fölösleges
-6:00nál: 1gáz,17scv,mule még sehol.rakj második gázt,és fosd az scv-t,erre még visszatérek
-factoryt lerakod,rá techlab,és ott áll üresen
-starportnak techlabot rakni,és megcserélni egyik reactoros bunkerral
-9.percél még mindig egy gázból szedsz
-gyártó épületeket hotkeyre!!!!
-néha körülnézni a mapon,1-1 marinet xel naga tornyokba
-12.perc,még mindig 19 scv,de legalább már 2. gáz is van
-mara és stimpack nélkül droppolni-->fölösleges pénzkidobás,plusz ha már bent vagy hátul,gyorsan fókuszálni probeokat,bepakolni és tünés
-STIMPACK FEJLESZTÉS
-ARMOR/WEAPON FEJLESZTÉS
-dropshippel nem expelünk mert fölös-->cc-t otthon megépíted,bele pár scv ha kell és repül is
-orbitalt elfelejtetted a végére használni
-25. percnél kezdesz expen scv-t gyártani.ha nincs több scv-t mi értelme expelni?
-csatánál neked 1 upgrade,tossnak 3 weaponon!!!!-->gg
- marineokat vinni csatába,foghattad volna,de legalábbis nem maradt volna max fele
de ami az egésznek a rákfenéje: PÉNZ NÉLKÜL NEM LEHET HÁBORÚZNI
1 expre kell pontosan 30 harvester: 2*3 gáz,8*3 mineralra,+MULE,terranak 1-1 base esetén earlygame-ben kötelezõ lemakróznia a protosst!végig 500as income körül nyomtátok mind a 2en.muole-al 900 körül szedhettél volna,és máris több egységet tudsz fosni
Void rayekre: már amikor kettõ volt láthattad h massolni kezdi-->kezdjél marineokat fosni,upgrade-el!!!olcsó,jó,viking szarra nem jó mass ellen,és még drága is,marine lehet healelni stbstb
várom a következõ tvp-det,kiváncsi vok mennyit okulsz az írásomból
(hosszú lett nem olvasom vissza,bocsi az elírásért,értelmetlen mondatokért)
igazából nem az volt a baj hogy nem indult, hanem az hogy ha játszottam akkor játék közben nem vette semmit, vicces volt mikor 30perces game után kiléptem win7be, ventri meg a 30percen át beszélt szöveget nyomatta 😄 utána... xD
ts-el semmi gond sincs.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
protoss ellen elõre kell scoutolni, ha látod, hogy tényleg void ray spamre készül, elkezded ontani magadból a sima marineokat, aztán kész
mire õ legyárt elegendõ vr-t, neked lesz egy millió marined 😄
és még gas sem kell hozzájuk (upgrade azért nem árt rájuk)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A 21 void rayt 28 vikingel fogadtam, és miután megütköztek, a vikingek mind elhullotak és 12 void ray maradt életben. Ezek után állítsa bárki, hogy a Void Ray nem overpowered, vagy hogy nem marha égõ hogy tízbõl kilenc protoss játékos void ray spamet nyomat.
REPLAY
Gyakorlatilag bármelyik láma le tudja gyõzni az ellenfelét, csak Void Rayt kell spemelnie. Kíváncsi lennék mi történik amikor két ilyen Void Rayes gyík 1v1ben találkozik.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Így értettem a kapitális hibát.
Elvárásaim:
- Mikrofon
- Mivel nem lettem gosu skillel megáldva, ezért sokat hibázok. Szóval no rage. <#vigyor2>#vigyor2>
1. tanulj meg jáccani
2. nyomd a sim city-t abban nem rássolnak le
Persze ez sem volt valami konstruktív de állhatnál máshogy is a témához: pl megkérdezed, hogy védd ki...
szal pls repet,vagy inkább ne
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
És abban sem vagyok bizos, hogy a Company of Heroes topicban megszokott konstruktív és udvarias replay elemzésnek lennék szendvedõ alanya itt, fõleg ha kapitális hibát vétettem a replayben, ami azért elõ szokott fordulni.
Arrol nem is beszelve hogy jo paran tanulhatnank is az ilyen hibakbol.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azóta visszatértem a terranra, és kétszer gyõztem is, és beraktak a bronz ligába.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
egyébként mindháromra is gondolhatott. Nem tom hogy rendezik ezt a HDH-t pontosan.
Komolyan, meditálj vagy füvezz, sokat stresszelsz