StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Addigra meg volt ott kb. 4cannon igy az összes dt-t meg tudtam ölni, majd telepakoltam az egész rész cannonokkal innentöl kezdve nem sok esélye volt bejutni, ezek után felhuztam 2 épületet gyorsan amiböl kinyomtam 8 void ray-t ezek után gyorsan fután a bázisára a föbázisán feltöltöttem a voidokat igy már semmivel nem tudta megállitani öket 😄
Izgi meccs volt mikor szétszedte mindenem már ki akartam lépni, de gondoltam nemérdekel lesz ami lesz.
Persze egy mothership+pár carrierrel szétkaphatott vonla mnident a bázisomon, ugyhogy sztem elég kezdö játékos volt, de igy is örülök a gyözelemnek 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont szerencsére ilyenkor átveszem az irányítást az egységei felett + a pénzét is megkapom, és még így is nyerni tudtam 😛 GG SC2!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amúgy automatikus a létralépés mindkét irányba.
MJ rulz Pink Team The Only One
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bár sztem messze vagyok töled tudásban 😄 bronze 30. vagyok, bár 1 hete nem játszottam, ma nyomtam le megint pár meccset 😊
Majd vegyél fel aztán majd tolunk 1-et valamikor 😊
Amugy hogy lehet pl. 1-el feljebb kerülni? szoval hogy kerhületnék esetleg copper ligába?
<#puszi>#puszi>
Pedig szvsz a picit hosszab meccsek jobbak mikor nem derül ki 20perc után ki az erösebb.
Eddig vagy én daráltam le az ellenfelemet vagy ö engem, köztes állapot még nem nagyon volt 😄
Ebbe mi a baj? Elég nehéz megcsinálni és tök jó kihívás. Megelégedéssel tölti el az embert, ha eléri a kitûzött célt. Ráadásul top Gold és Platina-ban lehet a legjobbakat játszani. "
Nana!
Tessék szépen figyelmesen elolvasni a hozzászólásomat...Nem a platinába kerülésen mosolyogtam hanem a görcsösen platinába kerülésen a bétában a béta vége elõtt .
Semmi baj nincs a kihívásokkal és a feljebbjutással énis arra fogok törekedni ha kijön a végleges.
De ez most 1 héttel a finish elõtt úgy hogy szidja a rendszert mert 3winje volt ma és még mindig csak bronz....furának tûnik nekem <#vigyor0>#vigyor0>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ebbe mi a baj? Elég nehéz megcsinálni és tök jó kihívás. Megelégedéssel tölti el az embert, ha eléri a kitûzött célt. Ráadásul top Gold és Platina-ban lehet a legjobbakat játszani.
-blistering sand, ahogy kezdõdött!!!, 1 scv hozzám, bázisra be. ott épít 2barrack eldugva, aztán oldalba rine és bunker com mellé.
a kultúra igazad van gabi megnyilvánult:
kosarasnigger. gratulálok. rasszista gyökér, ez ám a színvonal.
egyszer nem állítottam hogy top player vagyok, de azért az elsõ 5 percben nem csinálok kapitális hibákat. banelinget pedig még egyszer nem szoptam, tudod erre van a tank a magaslatra rine társaságban.
szerintem meg a heten jon amugy, a resettel egyutt, hogyha akarjak egy kicsit tesztelni az uj valtozasokat majus 31 elott.
Na mindegy. Ki vagyok én, hogy belevauzzak...
Inkább megyek játszani...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
#starcraft2.hu Irc csatornán meg azon mosolygok, hogy vannak akik annyira megfeszülve próbálnak feljebb kerülni a ligában, holott 11 nap múlva vége a bétának. "Miért nem kerültem feljebb mikor ma 3 winem is volt?"
Ahelyett hogy élveznék a játékot. Sokan vannak akik aki erre már nem is törekszenek, csak az epenisz..."platina lettem vaze!" <#sniffles>#sniffles>
Mire feljebb kerül a ligában vége a bétának akkor nem tökmindegy?

Amennyiben szerepelni akartok, menjetek színésznek, de ezt inkább privátban kellene folytatnotok.
Ismétlem senkit nem érdekel de tényleg.
Ahogy TurboX mondja "unalmas".
Nagyon <#gonosz3>#gonosz3>
Ha én Mr.Supply vagyok, neked is kell egy új név. A Tudatlan Kosarasnigger jó lesz?
de a lenyegi dolgot ertsd mar meg inkabb.