StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Állítom a név listát senki nem törölgeti. Sokkal valószínûbb, hogy valami gebasz van a rendszerben. Fogalmam sincs mi, de nem hiszem, hogy valaki ezzel szórakozna.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
<#hehe>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én már a sznúker-nél is kiakadtam, no de kressel?! 😄

Aradebil2
negyedszerre is...megyek inkább lostot nézni<#szomoru1>

Aradebil2
harmadszorra is...úgy kezdõdik mintha laggolni,aztán bekressel😞

Zomil
lol volt most egy vicces meccsem eleve szarul kezdtem, mert nem figyeltem oda közben haverral másrol dumáltunk, igy PvP-ben beszoptam egy szép kis dark templar rush-t, nem volt semmim még amivel lássam öket. Szova maradék egységemmel rush az ellennel volt még 3void rayem is, pár egységét szétkaptam az enyémekkel a föépületét pedig leromboltam a void rayekkel persze utána megölte mindenemet, viszont egy eldugott kis exp helyra totál a map másik felébe beraktam a föépületet és mázlimra pont azt nézte meg utoljára 😄
Addigra meg volt ott kb. 4cannon igy az összes dt-t meg tudtam ölni, majd telepakoltam az egész rész cannonokkal innentöl kezdve nem sok esélye volt bejutni, ezek után felhuztam 2 épületet gyorsan amiböl kinyomtam 8 void ray-t ezek után gyorsan fután a bázisára a föbázisán feltöltöttem a voidokat igy már semmivel nem tudta megállitani öket 😄

Izgi meccs volt mikor szétszedte mindenem már ki akartam lépni, de gondoltam nemérdekel lesz ami lesz.
Persze egy mothership+pár carrierrel szétkaphatott vonla mnident a bázisomon, ugyhogy sztem elég kezdö játékos volt, de igy is örülök a gyözelemnek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aradebil2
jobb is mert ma 2* kresseltem 1 perc után,jó kis pontokat bukva 😞

Prince of Máté
Ma már nem hiszem, holnap bármikor fent lehetek...

TurboX
az éhség nagy úr! <#vigyor3>
Aradebil2
mikor leszel fent?😊

Rage47
ennyire éhes lett?😄😄D
Prince of Máté
Éppen 2v2-ztem, mikor a társam kilépett azzal az indokkal, hogy éhes...
Viszont szerencsére ilyenkor átveszem az irányítást az egységei felett + a pénzét is megkapom, és még így is nyerni tudtam 😛 GG SC2!

Zomil
"copper bronz alatt van" hopp akkor ezt benéztem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
copper bronz alatt van, és én 2v2 playa vagyok, holnap ütközünk.
amúgy automatikus a létralépés mindkét irányba.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
pff jóhogy szólsz, valaki engem is törölt<#wilting>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#eljen>

ProGabe
bizony!

mindenki nézze meg a listát pls, és írja be magát, ha kell! thx!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
én jobb szeretem a gyors csatákat. számtalanszor elõfordult már hogy simán bevertük volna az ellent de rám szóltak hogy várjak még 1-2 percet a táposabb junitokra, ált. ilyenkor kialakul egy végetnemérõ állóháború és abból az 1-2 percbõl 10-20 lesz. sokan nem kalibrálják a dologba azt a tényt hogy idõvel nem csak mi de a másik csapat is erõsödik, fõleg ha még az expekhez sem nyúlunk..
Aradebil2
kb a visszaállítás óta hiányos a táblázat,nekem is kéne natalyel accja,de majd felvesz õ😄

Rage47
na lehet mégsem volt olyan rossz ötletem, hogy csak regisztráltak szerkeszthessék😊
Zomil
visszairtam, de itt van: Zomil.zoom

bár sztem messze vagyok töled tudásban 😄 bronze 30. vagyok, bár 1 hete nem játszottam, ma nyomtam le megint pár meccset 😊

Majd vegyél fel aztán majd tolunk 1-et valamikor 😊

Amugy hogy lehet pl. 1-el feljebb kerülni? szoval hogy kerhületnék esetleg copper ligába?

csuszi
nem veszlek fel, mert valami bunkó megint törölgetett és nincs ott az sc neved.

csuszi
játszunk egyet zomi holnap?😊 felveszlek listába. majd fogadd el😉
<#puszi>

Zomil
Nemtudom velem van-e baj, de eddig egy normális 20percnél tovább tartó meccsem nem volt 😞
Pedig szvsz a picit hosszab meccsek jobbak mikor nem derül ki 20perc után ki az erösebb.
Eddig vagy én daráltam le az ellenfelemet vagy ö engem, köztes állapot még nem nagyon volt 😄

Sheltem
""platina lettem vaze!"

Ebbe mi a baj? Elég nehéz megcsinálni és tök jó kihívás. Megelégedéssel tölti el az embert, ha eléri a kitûzött célt. Ráadásul top Gold és Platina-ban lehet a legjobbakat játszani. "

Nana!
Tessék szépen figyelmesen elolvasni a hozzászólásomat...Nem a platinába kerülésen mosolyogtam hanem a görcsösen platinába kerülésen a bétában a béta vége elõtt .
Semmi baj nincs a kihívásokkal és a feljebbjutással énis arra fogok törekedni ha kijön a végleges.
De ez most 1 héttel a finish elõtt úgy hogy szidja a rendszert mert 3winje volt ma és még mindig csak bronz....furának tûnik nekem <#vigyor0>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
<#wink><#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
dokumentumok\starcraft II beta\replays
antgecc
replayeket hova kell bemásolni?

antgecc
Kinek mi... kár ezért fikázni bárkit is.

unknown nick
"platina lettem vaze!"

Ebbe mi a baj? Elég nehéz megcsinálni és tök jó kihívás. Megelégedéssel tölti el az embert, ha eléri a kitûzött célt. Ráadásul top Gold és Platina-ban lehet a legjobbakat játszani.

csuszi
én leszarom hol vagyok, csak javulni szeretnék, vannak még orbitális hibáim. és minden nap látok újat, trükköset. mai termés:
-blistering sand, ahogy kezdõdött!!!, 1 scv hozzám, bázisra be. ott épít 2barrack eldugva, aztán oldalba rine és bunker com mellé.

csuszi
csuszi
itt nem igazság kérdése van, jött, mondta hogy szar a game ezért meg azért. rep-et nem töltött. aztán töltött, kapott értelmes és részletes tanácsot (nem tõlem). aztán kapott tõlem egy nem sértõ tanácsot, hogy 5 percnél miket hibázik. és ha ezeket javította van értelme továbbmenni. sértegetést nem én kezdtem, én csak nem pirulok el ha egy bazdmeg kicsúszik a számon.

a kultúra igazad van gabi megnyilvánult:
kosarasnigger. gratulálok. rasszista gyökér, ez ám a színvonal.

egyszer nem állítottam hogy top player vagyok, de azért az elsõ 5 percben nem csinálok kapitális hibákat. banelinget pedig még egyszer nem szoptam, tudod erre van a tank a magaslatra rine társaságban.

"...and are also planning some more ability changes for the zerg in the next."

szerintem meg a heten jon amugy, a resettel egyutt, hogyha akarjak egy kicsit tesztelni az uj valtozasokat majus 31 elott.

hat mostanra igertek a zerg valtozasokat, kivancsi leszek, remelem jo kis buffokat kapunk a 12es roach nerf utan.

Énszerintem mostmár csak annyi bgabor problémája, hogy egy cseppet lenézõen meg vulgárisan fogalmaznak itt sokan. No és a türelem. Õ mint számotokra idegen jött ide kérdezni - oké, belátott már sokmindent, tanulni is hajlandó - és itt van egy közösség, aki már úgy-ahogy ismeri egymást, ha csak a hozzászólásokon keresztül is, de kialakult egy társalgási stílus. Egy új emberrel lehet egy kicsit türelmesebbnek is lenni...

Na mindegy. Ki vagyok én, hogy belevauzzak...
Inkább megyek játszani...

Hegi90
reméljük lesz benne balanszolás is...

igen meg jon a patch 13. mar egy elozetes infot irtak is rola a battle.net forumon, miszerint nem lesz a battle.net interfesznek hangja, de ez csak valami audio rendszer atalassa miatt van ideiglenesen, a majus 31 utani leallas utan mar jo lesz.

Sheltem
Én úgy tudom igen, de ne vedd 100%nak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hegi90
várható addig még1 patch?

Sheltem
<#law>

#starcraft2.hu Irc csatornán meg azon mosolygok, hogy vannak akik annyira megfeszülve próbálnak feljebb kerülni a ligában, holott 11 nap múlva vége a bétának. "Miért nem kerültem feljebb mikor ma 3 winem is volt?"
Ahelyett hogy élveznék a játékot. Sokan vannak akik aki erre már nem is törekszenek, csak az epenisz..."platina lettem vaze!" <#sniffles>
Mire feljebb kerül a ligában vége a bétának akkor nem tökmindegy?

Igazad van.

Hegi90
így van, inkább egyetek egy kis dinnyét

Ott a pont !

Sheltem
Függetlenül attól, hogy melyikõtöknek van igaza nem gondoljátok, hogy hülyeség sg.hun egy "ismeretlennel"(mert mindenki az) hosszútávú személyeskedõ vitába belemenni? Legalább a többieket kíméljétek meg, higyjétek el senkit nem érdekel ez.
Amennyiben szerepelni akartok, menjetek színésznek, de ezt inkább privátban kellene folytatnotok.
Ismétlem senkit nem érdekel de tényleg.

Ahogy TurboX mondja "unalmas".
Nagyon <#gonosz3>

Hegi90
hogy viszi szét a baneling rás, ha a bejárathoz raksz 3 tankot?

Ja. Nyilván soha életedben nem láttál még olyat, hogy a supply wall egy részét szétviszi a baneling rush. Ezért kell oda többet építeni. Ha olyan top player vagy, amilyennek képzeled maga ezt hogyhogy nem tudod?

Ha én Mr.Supply vagyok, neked is kell egy új név. A Tudatlan Kosarasnigger jó lesz?

..egy fereg akit istenkent tisztelnek 😄 szal a te nyomisagod a rosszabb 😄

de a lenyegi dolgot ertsd mar meg inkabb.

Rage47
tudom 😄
TurboX
nem unjátok még? de most komolyan -.-