StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a terrat könnyen lehet akadályozni expben. lassú faj, hidd el. még az egységei is lassúak. kivétel helion😊
MJ rulz Pink Team The Only One
esetleg 2v2
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kombinálni akarom majd Mothershippel is, hogy amikor ez történik beszívjam egy kis idõre a serege nagy részét, hogy jobban tudjon figyelni a Showra a mainbázisán.....meglátjuk majd hogy mûködik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ugyanúgy amikor én próbálkoztam ugyanezekkel. nydust észre lehet venni (bár mapfüggõ), dropot szintén elõre lehet látni. Stalkert nem nagyon értem hogy gondoltad. Void, muta esélytelen colossus szintúgy.
Egyedül a high templar tudott majdnem megszopatni, de még úgy se jutott tovább 1 épületnél 😄
Szétexpelni magad elég nehezen tudod, 3-4 banshee (egyes mapokon tankdrop) aztán baszhatod az egészet.
Terran nem earlyexp faj(bár van aki úgy tolja). A 3 faj közül õ terjeszkedik legkésõbb(általában! mielõtt valaki letépi a fejem<#idiota>#idiota> ).
Nem szabad hagyni expelni. Ha expel void(te esetedben baneling mondjuk).
Az egységei valóban imbák (MMM + "telepített" mainbase tankok) de ellensúlyozza ha "tönkreteszed" anyagilag.
"hadd legyen el 1 fõbázissal, én meg szénné terjeszkedem magam. lássuk mennyi egység jön ki 1 bázisról😉"
Ebben a mondatban van a lényeg. Egyetértek vele.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Játszok, majd beakad, megáll a grafika. tulképpen lefagy a játék. Ezután kb. 1 perc múlva kilép windows-ba, és feldobjqa a crash reportert.
Win7 ultimate, 1 hete raktam újra, mert az SC2 béta - és csak az! - ugyanezt csinálta. Emiatt raktam újra a gépet, elõtte winxp volt.
Laptop, közepes grafon, kényelmesen megy a játék. Minden ventilátor megy, nem hevül túl - bár melegebb az átlagnál, pl. Supreme Commander is futott rajta, de mondhatnék Need for Speed -et is, stb. -, amúgy meg külsõ laptop ventillátoros alátétet is használok ha tudom, hogy terhelni fogom a gépet.
Én betudtam a bétának. Van olyan napja, mikor többször is csinálja, tegnap pl. 3 óra alatt egyszer sem.
2 tankot kiraksz, csak példák: nydus, drop? stalker feltransport hátadba? void? mutarush? colossus? nem hagyni hogy eljusson tankig?
és a legszebb, ha bezárja magát és nincs kedvem mikrozni, szarok bele, hadd legyen el 1 fõbázissal, én meg szénné terjeszkedem magam. lássuk mennyi egység jön ki 1 bázisról😉
gondolom legtöbb emberrõl lepereg (van tapasztalatom sc1 miatt), mind3 ugyanolyan erõs lesz!!, szerintem most is az, csak kellene tanulmányozni kicsit terra vs többi faj repeket. van még 100patch elõttünk. és egyik se "butább" mint a másik, csak mindegyik más.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Beállítom a tankokat a helyükre, és fosom a marin+helliont vagy mm+ viking-et.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
gondoltam biztos van vmi oka annak,h tegnap baszódott el az egész..mi változott a gépemen tegnap óta?nem raktam fel semmit,de...vettem egy új hangfalat😄 kihúzom,megnézem mi lesz nélküle😄
megint elkezd a game laggolni,nah mondom ez ennyi,alttabolok addig,megnézem mit írnak sg-n,de net kapcsolatom még mindig van...elkezdem írni a postot,erre,látom még mindig nem dobott ki a game..visszamegyek,ott állok 2k golddal,1gw-vel,15 supplyn😄
írom srácnak,h gg-nem voltam itt...semmi válasz,kezdett gyanús lenni..derítek ,õ sem csinál semmit,csak szedeget a dronejaival...közbe gamem laggol mint állat,de pár zelával lecsapom a baset,gg...sikerült párhuzamos dimenziót nyitnom a gameben muhahah😄
más: customban mindig is kiírt egy ilyet bal felülre,h xyz(ellenfeled) is slowing down the game?
Helyi kis kábelszolgáltatótól van a net:S
de ha netezek,v töltök sosem szakad meg a net,ezért nem is értem.de mind1 majd új oprendszer felrakása után jelentkezem,és még1* köszi a tanácsokat
Mert akkor lehet elég lenne egy wifi driver ujrapakolás, ha nem akkor lehet, h a router halt be. Ha több gép van esetleg a routerre kötve a többi is csinál ilyet?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Feltételezem, hogy online játék is van közöttük. (persze lehet tévedek , de manapság már csak online játék jön ki szinte)
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
#9944 értem ha a "más játék" alatt nem passziánszt értesz hanem komolyabb 3ds cuccokat és azokkal valóban nem fagy a gép akkor én látatlanba tolnék egy winreinstallt hirtelen. Ha van 2gb vagy több ramod akkor win7 és még a driverekkel se kell pöcsölnöd.
Szerintem.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
-mint késõbb számomra kiderült,a netet szakítja meg valamiért a kliens
-elõször én is vga hibára gondoltam,de mind2 ventim zakatol,más gamenél nem jelentkezik a probléma
"kipróbáltam már mindent" az nem válasz a kérdésekre 😊
1 kérdésemre válaszolj ha lusta vagy a többire(ahogy nézem):
- Többi direct3ds játék nem fagy?
Félre ne érts, de nyomsz egy "kressel a gépem" hozzászólást amire megoldást vársz.
Hidd el ez kurvakevés információ, az Isten se tud így segíteni neked.
Azt sem írod hogy hogyan "kressel" (bazmeg ez a szó istenem) a játék, hibaüzenettel vagy hibaüzenet nélkül, ha üzenettel mi az üzenet? vagy csak egyszerûen befagy?
Amennyiben lejjebb vett grafikával picit tovább megy a játék akkor a gépeddel / windowssal van a gond szerintem.
-Tuningolod a géped?
-Windowsod mióta van fenn?
-Vírusírtó milyen van? Frissítgeti magát naponta(tehát regisztrált?)?
-Új videókártya drivert próbáltál már?
Hasznos lenne elsõ körben ezeket megnézni...
cs-ben sem fog senki ump-vel világbajnokságot nyerni csak azért mert azzal a legjobb
Arab money
TLO megalkotta a tökéletes Terran taktikát Zerg ellen <#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#conf>#conf>
undorító ez a Terran! Banshee? szarrá szedi az expedet. Hellion? minden Zerg egységet úgy gyújt fel, mintha le lennének locsolva benzinnel. ennek a kettõnek az ár/érték aránya olyan, mintha ingyen lennének. Thor? hábazz, minden egyes Thor egy kisebb atomtámadással ér fel! Point defense drone vs. Hydra: jobb, ha nyomod a GG-t :|
hol vannak ilyen egységek a másik két fajnál?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
zerg, protoss ellen olyan faszákat szoktam néha játszani, de terrán ellen nincs semmi élvezet. szenvedés az egész.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben