StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
nem magamra gondoltam😊
de a terrat könnyen lehet akadályozni expben. lassú faj, hidd el. még az egységei is lassúak. kivétel helion😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
Szerintem te sokkal jobban játszol mint én, bármelyik fajjal meg tudnál verni, de egy spectactorba benne lennék 😄
esetleg 2v2

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Azt meg légyszi magyarázd el, hogy hogyan szoktad megakadályozni a terrant expben. Földi egységekbõl nem tudsz odavinni olyan sokat a tankok miatt. Mutákat szétszedik a thorok

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
kell ellenfél aki megmutatja a dolgot?😊

már hülyeségeket beszélek - sok a meló, figyelmetlen vagyok - nem a múlt héten, hanem e hét elején egyértelmûen a netszolgáltató volt a ludas 😊

Hegi90
mothershipre én is gondoltam már, de én túl neccesnek tartom.

Sheltem
Én mostanában ezt csinálom Protossal T ellen, közben csinálok 4-5-6 voidot és a bázisa mögé rakom, majd amikor megindul a kis MMM jével és már félúton jár hátulról megnyalogatom a bázisát. MMMnek egy baja van...kurvalassan ér velük haza(és transportból általában kevés van Terrannál).
Kombinálni akarom majd Mothershippel is, hogy amikor ez történik beszívjam egy kis idõre a serege nagy részét, hogy jobban tudjon figyelni a Showra a mainbázisán.....meglátjuk majd hogy mûködik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hegi90
Amiket felsoroltál, azok közül minddel próbálkoztak ellenem, sikertelenül.
Ugyanúgy amikor én próbálkoztam ugyanezekkel. nydust észre lehet venni (bár mapfüggõ), dropot szintén elõre lehet látni. Stalkert nem nagyon értem hogy gondoltad. Void, muta esélytelen colossus szintúgy.

Egyedül a high templar tudott majdnem megszopatni, de még úgy se jutott tovább 1 épületnél 😄

Szétexpelni magad elég nehezen tudod, 3-4 banshee (egyes mapokon tankdrop) aztán baszhatod az egészet.

Sheltem
Csuszinak igazat kell adnom.

Terran nem earlyexp faj(bár van aki úgy tolja). A 3 faj közül õ terjeszkedik legkésõbb(általában! mielõtt valaki letépi a fejem<#idiota> ).

Nem szabad hagyni expelni. Ha expel void(te esetedben baneling mondjuk).
Az egységei valóban imbák (MMM + "telepített" mainbase tankok) de ellensúlyozza ha "tönkreteszed" anyagilag.

"hadd legyen el 1 fõbázissal, én meg szénné terjeszkedem magam. lássuk mennyi egység jön ki 1 bázisról😉"
Ebben a mondatban van a lényeg. Egyetértek vele.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

JA, tényleg, a héten elég viharos idõjárás volt, amikor nem a bétának, akkor a viharnat és a kábelszolgáltatónak tudtam be a fagyást.

De, másnál is jelentkezik. Nálam.
Játszok, majd beakad, megáll a grafika. tulképpen lefagy a játék. Ezután kb. 1 perc múlva kilép windows-ba, és feldobjqa a crash reportert.

Win7 ultimate, 1 hete raktam újra, mert az SC2 béta - és csak az! - ugyanezt csinálta. Emiatt raktam újra a gépet, elõtte winxp volt.
Laptop, közepes grafon, kényelmesen megy a játék. Minden ventilátor megy, nem hevül túl - bár melegebb az átlagnál, pl. Supreme Commander is futott rajta, de mondhatnék Need for Speed -et is, stb. -, amúgy meg külsõ laptop ventillátoros alátétet is használok ha tudom, hogy terhelni fogom a gépet.
Én betudtam a bétának. Van olyan napja, mikor többször is csinálja, tegnap pl. 3 óra alatt egyszer sem.

csuszi
úgy neked eresztenék olyanokat akik engem elpicsáztak (terra vagyok), hadd lássuk akkor is fenntartod-e a véleményed. 😉😊
2 tankot kiraksz, csak példák: nydus, drop? stalker feltransport hátadba? void? mutarush? colossus? nem hagyni hogy eljusson tankig?
és a legszebb, ha bezárja magát és nincs kedvem mikrozni, szarok bele, hadd legyen el 1 fõbázissal, én meg szénné terjeszkedem magam. lássuk mennyi egység jön ki 1 bázisról😉

gondolom legtöbb emberrõl lepereg (van tapasztalatom sc1 miatt), mind3 ugyanolyan erõs lesz!!, szerintem most is az, csak kellene tanulmányozni kicsit terra vs többi faj repeket. van még 100patch elõttünk. és egyik se "butább" mint a másik, csak mindegyik más.

Hegi90
hát több mint a terranhoz, nem is kicsivel.

MrStokes
Nem lehet, hogy melegszik a videokartyad es attol ha le mindig a jatek? Csak egy kosza otlet.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A zerghez viszont baszott nagy agymunka szükségeltetik igaz?<#falbav><#banplz>

Aradebil2
mint utána olvastam,azt akkor írja,h a a játékos laggolni/szaggatni kezd

ezt te is tudod gondolom hogy jo nagy faszsag 😄

Hegi90
Ehhez a terránhoz nem kell semmi tudás
Beállítom a tankokat a helyükre, és fosom a marin+helliont vagy mm+ viking-et.

antgecc
Én ranked meccs közben is látom néha. Nemtom, hogy véletlen veszik le vagy direkt. És nem tudom hogy kell visszaállítani.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
hát gyerekek bocsi h spammolok,de ez kezd egyre viccesebb lenni😄
gondoltam biztos van vmi oka annak,h tegnap baszódott el az egész..mi változott a gépemen tegnap óta?nem raktam fel semmit,de...vettem egy új hangfalat😄 kihúzom,megnézem mi lesz nélküle😄
megint elkezd a game laggolni,nah mondom ez ennyi,alttabolok addig,megnézem mit írnak sg-n,de net kapcsolatom még mindig van...elkezdem írni a postot,erre,látom még mindig nem dobott ki a game..visszamegyek,ott állok 2k golddal,1gw-vel,15 supplyn😄
írom srácnak,h gg-nem voltam itt...semmi válasz,kezdett gyanús lenni..derítek ,õ sem csinál semmit,csak szedeget a dronejaival...közbe gamem laggol mint állat,de pár zelával lecsapom a baset,gg...sikerült párhuzamos dimenziót nyitnom a gameben muhahah😄

más: customban mindig is kiírt egy ilyet bal felülre,h xyz(ellenfeled) is slowing down the game?

Sheltem
Reméljük megoldódik, gl <#eljen>

Rage47
nod miatt kressel sztem
Aradebil2
Nem,én gépem kábelrõl megy,csak laptop megy wifirõl
Helyi kis kábelszolgáltatótól van a net:S
de ha netezek,v töltök sosem szakad meg a net,ezért nem is értem.de mind1 majd új oprendszer felrakása után jelentkezem,és még1* köszi a tanácsokat

Sheltem
Milyen internetszolgáltató amúgy?

unknown nick
Terran a legerõsebb faj, akármit mutatnak a számok...de ez hosszú történet. Nincs kedvem beírni miért.

Zomil
wifi-vel tolod?
Mert akkor lehet elég lenne egy wifi driver ujrapakolás, ha nem akkor lehet, h a router halt be. Ha több gép van esetleg a routerre kötve a többi is csinál ilyet?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aradebil2
köszi a tanácsokat,folytattam a tesztet: full grafon letoltam egy dragon age bosskillt,minden frankó,meg sem akadt a game,ám mire kiléptem,látom ledobott msn-rõl,router kezelõprogija pedig írja,h netkapcsolat bontva..ebbõl win reinstall lesz,sõt lehet váltok win7re(32bit xp-rõl😊)

Sheltem
"-elõször én is vga hibára gondoltam,de mind2 ventim zakatol,más gamenél nem jelentkezik a probléma "

Feltételezem, hogy online játék is van közöttük. (persze lehet tévedek , de manapság már csak online játék jön ki szinte)

Mikiller
Nem látom, hogy más játékokkal mi a helyzet nála, én nem találom.Azért írtam, hogy elõbb a netet tesztelje le.Ha írta akkor bocs.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sheltem
Ha csak a starcraft2 bontja a netet nála más játékokkal online fickándozik a gépe órákon át akkor semmi köze nincs a netszolgáltatónak a dologhoz.

#9944 értem ha a "más játék" alatt nem passziánszt értesz hanem komolyabb 3ds cuccokat és azokkal valóban nem fagy a gép akkor én látatlanba tolnék egy winreinstallt hirtelen. Ha van 2gb vagy több ramod akkor win7 és még a driverekkel se kell pöcsölnöd.

Szerintem.

Mikiller
Tölts le egy nagyobb file-t egy tutibiztos stabil helyrõl, és nézd meg , hogy ingadozik-e nagyon a letöltési sebességed, ill., hogy maxon töltöd-e a neteddel.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Szerintem, ha a modem újraindul az nem a windows hibája, hanem a netszolgáltató muzsikál gyengén.Múlt héten nekem is ez volt (Externetnél vagyok) és minden délután 5 prcenként szakadt a net a viharban. Nem tudom mi köze a viharnak hozzá, de így volt. Azóta megy normálisan.

Aradebil2
-azért írtam kresselnek,mert egyszerûen csak felugrik a crashreporter
-mint késõbb számomra kiderült,a netet szakítja meg valamiért a kliens
-elõször én is vga hibára gondoltam,de mind2 ventim zakatol,más gamenél nem jelentkezik a probléma

Sheltem
Az ilyen "egy idõ után bekressel" dolgoknál elsõ lenne, hogy megnézném megy e egyáltalán minden ventilátorom (cpu,vga,táp) nem e leállt valamelyik valami okból kifolyólag(tonnányi por, vagy csak az idõ miatt).

"kipróbáltam már mindent" az nem válasz a kérdésekre 😊

1 kérdésemre válaszolj ha lusta vagy a többire(ahogy nézem):
- Többi direct3ds játék nem fagy?

Félre ne érts, de nyomsz egy "kressel a gépem" hozzászólást amire megoldást vársz.
Hidd el ez kurvakevés információ, az Isten se tud így segíteni neked.
Azt sem írod hogy hogyan "kressel" (bazmeg ez a szó istenem) a játék, hibaüzenettel vagy hibaüzenet nélkül, ha üzenettel mi az üzenet? vagy csak egyszerûen befagy?

Aradebil2
hidd el kipróbáltam már mindent.a legnagyobb vicc az,h pont most szereztem be új nod32-t,kb egy hete:S

Sheltem
Gondolod hogy pont egy szarráoptimalizált blizzard játék hibája, hogy kressel nálad és ha a fórumjukba írsz elõrejutsz?

Amennyiben lejjebb vett grafikával picit tovább megy a játék akkor a gépeddel / windowssal van a gond szerintem.

-Tuningolod a géped?
-Windowsod mióta van fenn?
-Vírusírtó milyen van? Frissítgeti magát naponta(tehát regisztrált?)?
-Új videókártya drivert próbáltál már?

Hasznos lenne elsõ körben ezeket megnézni...

Aradebil2
nah közben levettem a grafikát hátha segít,és megváltozott egy kicsit: tovább enged gamelni egy perccel kb,és elöször megszakíta a netkapcsolatomat,majd utánna kressel be:S kezd egyre érdekesebbé válni,egyszercsak modem újraindul game közben😞

Aradebil2
újraraktam és ugyanúgy bekresselt,még vmivel hamarabb is😞 h lehet bnet fórumba írni?mert nem enged😞

Hát én zerggel inkább játszok terran ellen, mint protoss ellen. Igaz, hogy nem pro-k ellen megyek, de terran ellen nyerek a legkönyebben. Igaz ha elég jól nyomja vele, akkor könnyen kicsinál.

csuszi
hát azért a számok nem hazudnak, a 3 fajt egyenlõ arányban választja a nép. és az egymás elleni mutatójuk 47 és 53 % között mozog több millió meccsnél, ezt azért nem nevezném imbalance-nak. kell finomítani, de hogy zerg-gel nem lehet terrát verni az túlzás. engem szopatnak azért, mind3 fajjal, nem vagyok pro, de a közepet megütöm.

Hegi90
<#zavart2>

FSpofon
hát váltson fajt
cs-ben sem fog senki ump-vel világbajnokságot nyerni csak azért mert azzal a legjobb

Arab money

a kerdes az hogy 1 tokeletesen jatszo terran vs 1 tokeletesen jatszo zerg esetben mi a nyeresi arany 😛

FSpofon
1 embernek sikerült "tökéletesen" játszani vele 20+ ezerbõl yay

Arab money

Hegi90
bezzeg mikor felmentem IRC-re errõl beszélgetni, egybõl oltogattak, hogy és akkor mivan, nem tudom kivédeni? L2P meg egyéb baromságok. <#wilting>

ProGabe
lol?

TLO megalkotta a tökéletes Terran taktikát Zerg ellen <#csodalk><#csodalk><#conf><#conf>

undorító ez a Terran! Banshee? szarrá szedi az expedet. Hellion? minden Zerg egységet úgy gyújt fel, mintha le lennének locsolva benzinnel. ennek a kettõnek az ár/érték aránya olyan, mintha ingyen lennének. Thor? hábazz, minden egyes Thor egy kisebb atomtámadással ér fel! Point defense drone vs. Hydra: jobb, ha nyomod a GG-t :|

hol vannak ilyen egységek a másik két fajnál?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
terránt tényleg lehetetlen kinyírni zerggel... faszom kivan már
zerg, protoss ellen olyan faszákat szoktam néha játszani, de terrán ellen nincs semmi élvezet. szenvedés az egész.

TurboX
no, azt hiszem ultra portréval bezárult számomra a bétában megszerezhetõ skalpok száma (természetesen zerg részrõl), queen beszerzése már elég meredek lenne 1-2 hét alatt, fõleg mert alig van 1v1 meccsem <#rinya>
Aradebil2
elkezdtem újrarakni a gamet,erre letörölte az összes eddigi peccset is...wtf???jó napom lesz holnap...

nekem megy és nem látok törlést

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben