StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
kiegészítettem a táblázatot, írjátok be magatokat, azt' toljunk egy 3v3-at, vagy 4v4-et 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Rengeteg ujdonsag van, es toltam mar 4v4-t ami jo kis moka volt.
nem tetszik ez a feszbukosodas. <#szomoru2>#szomoru2>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
lehet javítani a nicktáblázatot 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MEddig tart egy ilyen service cucc,h nem lehet loginolni a patcholás miatt?mert épp azt csinálják,és már rohadtul kiváncsi vagyok a 4v4-re...1 részben volt 4v4?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amit irtal az az infestor uj kepessege ami sajat egyseget buffol hogy extra damot CSINALJON. viszont ott a corruptor a corruptionnel ami az ellenfel egysegere megy debuffkent es extra damot KAP. a kerdes az hogy lesz e doubledip.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
csakhogy ezt eszméletlenül drága és nehéz kivitelezni. lehetne ez a két képesség területre ható. persze nagyon kicsi területre, mondjuk 2 hydrányi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
100-nak a 125%-a az 125. 125-nek a 125%-a az 156.
Costs 25 energy.
Targets a single biological unit which deals 25% more damage and is immune to snare, stuns, and mind control for 30 seconds.
Valamit szerintem felreertettel. 😊 Ettol fuggetlenul Thor meg mindig nem biological unit. :p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
21+31=51+50%=75 sebzés/kaszálás..
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ezzel teljes mértékben egyetértek, bár sajnos azt vettem észre hogy nagyon jellemzõ lett a vesztõ fél által bekiabált játék végi : fucking moron, lucker idiot! vagy ezen szavak a kombinálása, ahogy jó "öreg" idra barátunk is teszi.. én azt mondom hogy akinek gyenge az idegrendszere jógázzon inkább
erhetoen enis idraert jarom majd az "esotancot".
2. Ez gáz... mi a tököm értelme van így?? Röhej...
roachok ellen viszont tuti jobb lesz, bar kerdes hogy zerg vs zergnel mikor jutott el a mecs egyaltalan odaig hogy ultrad legyen idod kihozni, altalaban ling/bling szinten eldol a mecs.
szoval lenyeg hogy msot megtobb mikro es gaz igenybe kerul az hogy valamelyest TALAN hasznalhato lehessen az ultra.
mostmar csak az a kerdes hogy miert lesz jobb a frenzys ultra mint a frenzys broodlord 😉 broodlord meg most is hasznalhatobb marad joval.
ezt értem, és valamelyest elfogadom, de b*sszátok meg Hóviharék, a Terran 40 APM-es A+katt faj, a Zerg meg olyan mikrót kíván, hogy beszarok miatta 😄
2. Spam? lol. 1 Overseer egyet tud lerakni, spammolhatod azzal 😄
Infested terran spammolására az Infestor volt alkalmas, 1 db 8 tojást tudott lerakni...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
-elsõ pylont ne rakd ennyire elõre terra ellen,pár mara kívülrõl lekapja secperc alatt
-sentryket idéztél de forcefieldet nem használtad,kiszoríthattál volna pár marát szvsz
-elején kicsit hamarabb hoznám az elsõ stalkert,reaper miatt(én mindig félek tõlük😊
am terra egész szépen microzott,igaz már késõ volt😊
gg wp