StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Nekem a patch utáni 2. játék megfõzte a VGA-mat, úgy hogy elõtte soha semmilyen baj nem volt :\

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ProGabe
hát ez nekem sem. nem is vagyok fent fészbúkon + így nyíltá teszem a mailcímemet, csodás -.-

kiegészítettem a táblázatot, írjátok be magatokat, azt' toljunk egy 3v3-at, vagy 4v4-et 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Án azt sem értem miért let ilyen felkapoot?Ugy tudom már 1000éve létezik az oldal,de csak most lett rohadt angy hypeja..A farm miatt,v mi az Isten?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

antgecc
Én se ltom értelmét... :S

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Daell Drow
Nalam tokeletesen mukodik, jobb mint valaha.
Rengeteg ujdonsag van, es toltam mar 4v4-t ami jo kis moka volt.
Daell Drow
Hat ahogy nezem, csak real ID meg facebook van.
nem tetszik ez a feszbukosodas. <#szomoru2>
berlinboy6329
SAd én el se emrem inditani😄 Vki azt irta,h a patch után 80fokos lett a procija-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hali! Van egy olyan problémám hogy elindítom a gémet és egy pillanatra bevillan ez a patchelõ képernyõ és utána eltûnik és kb semmi nem történik. Valaki találkozott hasonlóval. Most cseréltem prcesszort a gépemben de azon kívül tudtommal mást nem csináltam.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

újra mûködik
lehet javítani a nicktáblázatot 😊

berlinboy6329
Simán,de hogy találjuk meg egymást?

még bnet karbantartás van, nem enged fel patch után

Daell Drow
Na toltsetek a patchet, aztan nyomhatnank a 4v4-t.
Hegi90
a HDH gameknek le lehet valahol tölteni a replay-ét?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
6 retek?xD nem is figyeltem😛

MEddig tart egy ilyen service cucc,h nem lehet loginolni a patcholás miatt?mert épp azt csinálják,és már rohadtul kiváncsi vagyok a 4v4-re...1 részben volt 4v4?

antgecc
6 db retek. omájgád <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jo de azzal meg mi a gond hogy 25% kal tobbet sebzel ra illetve tobbet sebzek en? az annyiban kulonbozik hogy elozo esetben mindenki aki sebzi azt a celpontot megkapja azt a bonuszt, masodikban pedig mindenki akit te sebzel nagyobbat kap. az alapfeltetelezes az volt hogy a kettot kombinalni, vagyis a celpontot lekopni corruptionnel, az ultralisket meg buffolni a frenzyvel es osszeereszteni oket. igy az ultralisk ketszer kap 25% bonuszt a sebzesere. es itt jon megint a kerdes hogy vajh stackelnek e ezek a hatasok vagy sem.

Prince of Máté
Nem errõl beszéltem, hanem a Corrptiont és a Frenzyt nem 1 egységre kell alkalmazni, korruptolni a támadni kívánt egységet kell, így 25%-al többet sebzel rá, Frenzyzni a te egységedet kell, ezzel 25%-al többet sebzel.

BEAST
Oh, akkor enis elneztem. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de te es mate hercege is felreertette😄

amit irtal az az infestor uj kepessege ami sajat egyseget buffol hogy extra damot CSINALJON. viszont ott a corruptor a corruptionnel ami az ellenfel egysegere megy debuffkent es extra damot KAP. a kerdes az hogy lesz e doubledip.

Hegi90
Valaki gyors 2v2?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
Retek most kaptam ám ki 1v2ben rohadékok..Idióta társam lagoglt mint a retek,és kidobta a szeró modnom fasza..Én meg nekimentemroacmassnak de az a szarházi protoss a terran haverjával visszaverte..Mire mutákkal mentem meg halo stalkerje volt,meg fosásig turret.Mi a retekkel kaphattam volna el õket?Nafaszom.....Jókor jut eszembe...Na aztán meg letámadtak sikerült visszaverni,de aztán felbasztam amgam oszt leléptem a retekbe...FElsiegelt tankok halma,preingiteres helionok,protossnak emg amss stalker..Hát mi a retek jó ezek ellen?Lófasz..Léptem a retekbe...Talán ha roachhal befúrok a bázisuk alá,de baszhatom mert 1000fele voltak már expelve,mert tudták,h 1v2 van...Szal szopás..

berlinboy6329
Ad,kap nem mindegy?2X25 az 50%.

Hegi90
de akkor csak földi egységeken mûködne

ProGabe
miért ne lehetne kombinálni a kettõt? egy frenzy-s egység támad egy corruptorost. 1-2 ütés/lövés és vége is annak, amit lõ

csakhogy ezt eszméletlenül drága és nehéz kivitelezni. lehetne ez a két képesség területre ható. persze nagyon kicsi területre, mondjuk 2 hydrányi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
<#idiota>
100-nak a 125%-a az 125. 125-nek a 125%-a az 156.

BEAST
Frenzy spell added:

Costs 25 energy.
Targets a single biological unit which deals 25% more damage and is immune to snare, stuns, and mind control for 30 seconds.

Valamit szerintem felreertettel. 😊 Ettol fuggetlenul Thor meg mindig nem biological unit. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Prince of Máté
A Corruptor képessége nem + sebzést ad... Amit korruptolsz +25% sebzést kap.

berlinboy6329
ÉN azon gondolkoztam,mi lenne ha a corruptor képességét kombinálnánk a frenzyvel? +50%!Igaz egy egységre..Az egy thornál mennyi?40+20...Nem tom upgradenél fejlõdik-e az armor v csak az alapsebzés de ha ja,akk?
21+31=51+50%=75 sebzés/kaszálás..

foleg most hogy mar lesz frenzy :d

Klemice
mi ez a terran buff meg a protoss nerf? jézusom...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Rage47
hozzátartozik a zerg fajhoz az agresszió 😄
TurboX
"...nem latom mier tkene mignid beirni a GG-t 😄 ez inkabb csak szokas kerdese talan"

ezzel teljes mértékben egyetértek, bár sajnos azt vettem észre hogy nagyon jellemzõ lett a vesztõ fél által bekiabált játék végi : fucking moron, lucker idiot! vagy ezen szavak a kombinálása, ahogy jó "öreg" idra barátunk is teszi.. én azt mondom hogy akinek gyenge az idegrendszere jógázzon inkább
kivancsi vagyok mennyi damaget kepes osztani majd egy infested terran ha mondjuk ledobom az ellen minerallinejaba. csak ugey manapsag midnenki epit valami statikus defenset oda. en amugy az overseer masik kepessegeben latom a fantaziat, hianyzott is mar a corrupter valtozas ota. eleg jo lesz techet/utos egyseget kesleltetni.

vagy csak ragequitol gg nelkul :d amiben en nem latmo h miert bunkosag, nem latom mier tkene mignid beirni a GG-t 😄 ez inkabb csak szokas kerdese talan, ketlegm azert irjak allandoan mert minden mecs olyan marha jo lett volna, ami mondjuk jo volt ott enis beirom a gg-t. de pl amikor ledozerol egy mmm ball arra nem tudok gg-t irni 😉

erhetoen enis idraert jarom majd az "esotancot".

TurboX
mert ha elverik rendszerint elkezd anyázni
csuszi
mindig is a legapm igényesebb faj volt a zerg, sc1 óta.

MJ rulz Pink Team The Only One

antgecc
Mé faszkalap? Én csak annyit tudok róla, hogy nagyon jól zergel.

antgecc
1. Basszus télleg...
2. Ez gáz... mi a tököm értelme van így?? Röhej...

TurboX
vasárnap hédzsdíhédzs invitésönel finálé magam részérõl idra párti vagyok(annak ellenére hogy egy f@%kalap) mivel elég durván nyomja zergel. remélem addig befut a peccs, és láthatunk 1-2 szép megmozdulást amit a változások hoztak
hat meg a gazkoltseget se felejtsuk el, most gyak azzal hogy lenerfeltek ultra hpjat meg hasznalhatatlanabba tettek onmagaban😄 mert most csak infestor tarsasaban hasznalahto az immunitasos spell miatt. de ugye egy infestor 150 gas 1 ultra meg 200 gas. raadasul a marauder meg midnig akkorat sebez majd ra, es mivel eleve kevesebb a hpja, kerdes hogy szamit e majd az hogy most meg nem lassitja le a concussive szar.

roachok ellen viszont tuti jobb lesz, bar kerdes hogy zerg vs zergnel mikor jutott el a mecs egyaltalan odaig hogy ultrad legyen idod kihozni, altalaban ling/bling szinten eldol a mecs.

szoval lenyeg hogy msot megtobb mikro es gaz igenybe kerul az hogy valamelyest TALAN hasznalhato lehessen az ultra.

mostmar csak az a kerdes hogy miert lesz jobb a frenzys ultra mint a frenzys broodlord 😉 broodlord meg most is hasznalhatobb marad joval.

TurboX
igen, rengeteg védhetetlennek tûnõ kombi fordul meg az ember fejében zerg részrõl, aztán szépen lassan rájön hogy ez gyakorlatban kivitelezhetetlen.. avagy nem vagyok dzsédong vazze'!
ProGabe
"We have put in a large number of buffs to the Ultralisk to allow him to close the gap on his enemies. The Ultralisk can now ignore Force Fields and with the Infestor’s Frenzy ability he can ignore all of the ways that the enemy could disable him. With all of these buffs the Ultralisk needed to be rebalanced. We are focusing him more as an anti-armored unit since zerg players already have a few ways to deal with mass light units (Banelings and Fungal Growth). This Ultralisk should be able to deal with both mass Marauders and mass Roaches which are a common threat to zerg players in some end game scenarios. "

ezt értem, és valamelyest elfogadom, de b*sszátok meg Hóviharék, a Terran 40 APM-es A+katt faj, a Zerg meg olyan mikrót kíván, hogy beszarok miatta 😄

Prince of Máté
1. Overseer nem tud szállítani
2. Spam? lol. 1 Overseer egyet tud lerakni, spammolhatod azzal 😄
Infested terran spammolására az Infestor volt alkalmas, 1 db 8 tojást tudott lerakni...

csuszi
eddig egy ultrát nem láttam, nem is értem miért. kurva drága?

antgecc
Jajj de szép lesz: bemegyek vagy 5-6 overseer-el az ellenséges bázis területére, ledobálom az ultrákat, közbe spamelem kifelé az infested terranokat... nyami 😊

csuszi
próbáltam😉
kiadta hogy menteni akarom a text-et.

ja forcefieldre van kapasbol, hisz 50 energy.

Aradebil2
forcefieldre van,csak shieldre nincsen,nem?már régen toltam tossal,random ftw😊

Sheltem
Nem rögtön van ám elég energia Forcefieldezni 😛

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aradebil2
pár észrevétel:
-elsõ pylont ne rakd ennyire elõre terra ellen,pár mara kívülrõl lekapja secperc alatt
-sentryket idéztél de forcefieldet nem használtad,kiszoríthattál volna pár marát szvsz
-elején kicsit hamarabb hoznám az elsõ stalkert,reaper miatt(én mindig félek tõlük😊
am terra egész szépen microzott,igaz már késõ volt😊
gg wp