StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Most mit kell itt türelmetlenkedni, addig is ott van a Trackmania, vagy a most megjelent Monkey Island 2 remake, mindkettõ iszonyat jó szórakozás, amíg nem indul a béta <#hawaii>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rage47
The main reason for the delay of the non-US versions are the different timezones.
Despite our efforts in genetic engineering we're still unable to provide you with enhanced versions of our Developers capable of working for 24 hours a day 😛

You are right, US Beta was launched before the European one. But our US players experienced several issues with that version and we chose to fix those issues before launching Phase Two in other regions.
The main problems were fixed yesterday evening (EU time) and therefore we're now working on the non-EU versions.
After release we'll try to minimize these kind of differences between US and non-US versions, given the fact that the timezone issue will still be there and there will always be a minimum delay, just like we're doing with WoW patches and so on.

I can assure you that we're doing our best to bring you back into Beta as soon as possible, please bear with us 😊
antgecc
Péntek délután van, ez már eléggé fail.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
We're currently doing our best to make this happen, we would like to open the EU beta before the weekend as well. We'll keep you informed!

RTS Community Team
Blizzard Europe

Szedjék már a lábukat gyorsabban, dolgozzanak 400 APM-el 😄

unknown nick
"Attol, hogy vki 300at kattint, még nem lesz gyorsabban semmilye sem, az épületek egységek, megépítési ideje fix, azzal hogy gyors vagy, 1-2 másodpercet tudsz nyerni!"

Ez igaz, mert SC 2 lassult. 300 tényleg sok lehet (embere válogatja). De ugye egy benézett dolog az már vesztés lehet simán. Állandóan csekkelni kell újra és újra mindent be ne csússzon valamibe vagy valahol egy hiba, mert 2 mp a game elején epic fail felé mozdulhat. Folyamatosan scoutolni, base management, micro, esetleg több front és minimum 150 APM-nél vagyunk mid game-ben.

antgecc
Bunnyval együtt motoroztunk anno 😊 Mostmeg testet építünk 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A szintentartást mondjuk elismerem hogy kell 😊

TurboX
nem szeretek belemászni az ápéem vitákba, de a májsztók védelmében annyit azért elmondanék hogy nem a folyamatok gyorsítása miatt verik a gépüket (mivel az idõlimitet gyártáskor ugye szabályozni nem tudják), hanem a reflexük csúcsrajáratás a fõ cél inkább ill. az hogy ne kerüljenek ingerszegény helyzetbe(pl. leesik az apmjük 40re..) ami már jelentõsen visszadobja a teljesítményüket. persze lehet ezen vitatkozni, de a 2 tábor között igazságot tenni már kevésbé..
Más téma kicsit:

SC GOSU

Hát a videot megnézve, én továbbra is aztlátom, hogy a kattintások, billentyûparancsok fele, teljesen felesleges kapkodás!!! Fele ennyivel is meglehet ugyanezt csinálni, lehet nem minden helyzetben, de sokban igen!
Attol, hogy vki 300at kattint, még nem lesz gyorsabban semmilye sem, az épületek egységek, megépítési ideje fix, azzal hogy gyors vagy, 1-2 másodpercet tudsz nyerni!

csuszi
jaja😄
bunny biztos kedvelné FSpofont😊
sc hez annyi köze mondjuk van, ha egészséges vagy akkor többet és tovább tudsz sc-ézni😊

MJ rulz Pink Team The Only One

TurboX
aki komolyabban akar foglalkozni a témával annak ott van az edzõ válaszol -címû rovat bánni bácsi megmondja a tutit

meg amúgy is, ciki egy escés fórumon sportról és helyes táplálkozásról beszélni!<#hehe>

#11565: mert nem vagy igazi szájbersportoló, egy meccs alatt olyan mértékû izomtömeget szedek magamra mint egy hetes edzõtábor után!
Hát én pl az izgalomtol izzadok! Elhiheted, hogy nem sok izmot mozgat, meg a 300as apm 😄, mondjuk az ujjad lehet kifárad azt kb ennyi 😄

Azért én tudok olyat mondani, ami nem felel meg a sport követelményének 😄!
Pl, hogy ülve/fekve kell csinálni, kell hozzá káve, kola, pizza, nyitott ablak, nikotin tapasz , minden karnyujtáson belül , és tömérdek mennyiségben 😄😄
Na jo ám csak viccelek 😊, számomra ugysem sport 😄, mert sörözni nem nagyon lehet mellette 😄, tul gyorsan romlik a sörrel 😄 a gyözelmek száma 😄😄

csuszi
<#eljen>

TurboX
mirõl beszélsz? bigi teli van zöldséggel! 😄
FSpofon
én nem zöldséget hanem bigmacet eszem és jól vagyok kösz 😄

Arab money

csuszi
egyértelmû.

TurboX
ráadásképpen 1-1 komolyabb meccs után meg lehet nézni a koreai játékosokat, szinte fürdenek a saját izzadtságukban ami azért szemlélteti mennyire leterheli õket mind fizikailag, mind szellemileg. pedig csak ülnek egy székben 😊
Prince of Máté
Angol Youtube komment egy Sc videó alatt:

"as for all the people arguing about what makes a sport
my take on sports is: anything that pits two or more people in competitive spirit with or against each other through an activity that is a discipline which is either mentaly or physicaly demanding(or both)
as a discipline this demanding and competitive activity requires skill talent and effort to attain success and over come yourself or your opponent. with that being said i personaly see SC as a real sport.
video game or not."

csuszi
sry, de ez nem lenkei. én ugyan nem vagyok orvos, de szülõm, nagyszülõm, nagybátyáim, azok. érdekes a családban mindneki tonna szám nyomja a vitaminpakkokat, nem kell ehhez lenkei, van egy rakat cég. pl õ az egyik legdrágább, sose vettem. de ha neked elég a vegetálás, akkor hajrá. és a modern sportorvostudományt utasítsuk el, minek is fejlõdés táplálkozásban, elég ha kettõvel több processzor van mint 2 éve. 😊
te dolgod...

5c0rp330n
cybersport

csuszi
a sport egy vállfaja 😉

Prince of Máté
jaja a sport nem csak fizikai lehet. De ezt valahol nagyon jól megindokolták hogy az SC sport, e-sport, csak nem találom hol :S

FSpofon
na dr lenkei leszállt közénk

Arab money

FSpofon
mert e-sport

Arab money

antgecc
Azért lol, mert az átlagember napi zöldségbevitele egyáltalán nem fedezi a napi vitaminszükségletet lol, ez többek közt azért is van lol, mert a mai zöldségek fele, sok esetben tized annyi vitamint tartalmaznak, mint pl nagyszüleink idejében lol. Érted már lol?

Sport kell, én is sportolok, de az elhatározás és kitartás kérdése, ezt nem várom az itteniektõl, viszont, ha elmegy és vesz magának egy vitamin pakkot, akkor már jóval elõrébb van az egészséges életmód útján... lol.

Én ezt ajánlom normál étkezés és zöldségfogyasztás !!!mellé!!! lol. Napi ~180 ft. Ha azt a mennyiségû zöldséget be akarnád vinni, amit 1 zacsi tartalmaz... huhh... 2 szatyor kevés lenne lol.

Csak segíteni akarok <#wave>

Ja, és lol.

csuszi
pl miért nem?😊

csuszi
ebbe ne menjünk bele hosszan, de a zöldség nem fedezi a vitamin és ásványi anyagszükségleted évtizedek óta. egyrészt kevesebb van bennük, másrészt többre van szükséged, harmadrészt régóta téves elképzelés honosodott meg egyáltalán mennyire is van szükséged. 😉 maradjunk a vitaminpakkoknál.
sportnak meg mi köze a vitaminokhoz?

de amúgy az sc tényleg sport.
- vannak keretek
- vannak versenyek
- vannak rajongók
- van benne pénz
- vannak ligák
- esetenként még bírók is
- közvetítés
1 olyan dolgot nem tudok mondani, ami ne felelne meg a sportoknak úgy általában😊

FSpofon
nem

Arab money

a starcraft sport nem ? 😄😄😄

ProGabe
hát kapna egy szép nagy piros pontot tõlem a Blizz, ha szombatra elindítanák az EU szervereket

és egy k*rvanagy feketét, ha még szerdán sem mennek (kivettem egy szabadot arra a napra)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
egyél zöldséget és sportolj, minek tablettákat szedni lol
antgecc
Vegyetek vitaminokat herbáriákban és igyatok sokat. Csomó ismerõsöm lebetegszik ezek hiánya miatt.

Aradebil2
We're currently doing our best to make this happen, we would like to open the EU beta before the weekend as well. We'll keep you informed!

ajánlom is,bár most úgyse tudnék játszani,lebetegedtem(nyáron?lol)

TurboX
részemrõl semmi gond, ha a szerverek indulásával egyidejûleg már használható is lenne (feltételezem hogy ezen dolgoznak) de ez korántsem biztosított sajnos..
Szokott csinálni ilyet a blizz hogy euban késõbb jönnek a dolgok, viszont itt már javítva.

Aradebil2
szerintem egyszerû a válasz: ha nem indítják be legalább az egyik szervert,a starcraftosok még mindig a realid-n kattognának,de így lehet másról is beszélni.szerintetek véletlen h mindenféle bejelentés nélkül felrakják a peccseket,majd a béta indulása elõtt kb egy órával kéket írnak h indul a béta?tuti nem volt még betervezve,és ez látszik is a szerverek állapotán

csuszi
nade ez csak akkor mûködik ha van + béta kulcsunk nem?

csuszi
nevetséges.
még 1-2 nap elmegy különbségben, bár azt se értem, de hogy itt szarakodnak napokig. ez megint olyan elbaszott, mint amikor az egyik patch után lagg meg ledobás ment folyamatosan és azt is basztak javítani napokig. kezdem azt gyanítani, hogy ez direkt megy, az eladásokat növelni? marketing? vagy húzni a nép agyát? vagy nem tudom...mert mi a faszom különbség van akkora hogy az usa fut a másik 2 meg szop (ráadásul ha jól tippelem, eu lenyomja eladásban usat, de lehet tévedek).

TurboX
idra zévézé

+
kék:
We are still in the process of configuring EU servers for phase two of the StarCraft II beta. While we do not have an estimate for when phase two will be available for EU, we will provide an update tomorrow morning by 11:00 AM PDT. link

szvsz jó eséllyel jöv.hét elején elindul eu. is offkorsz hogy nem leszek itthon..
antgecc
Jah, néztem videót, tényleg tolja föld alól. Ennek nagyon örülök, rengeteg lehetõség rejlik benne. Viszont sajnos 12 seces lett a mind control 😞 Ami nem is olyan nagy gond, de így az energyt is lentebb kellett volna vinni sztem...

Aradebil2
nem lett egy supplys,de az infestoros áll. igaz.
blizzard: k. anyad,ua már kapja délután a peccset ,mi meg lóf*szt a seggünkbe...

antgecc
Vki figyelte esetleg, tényleg újra 1 supplys lett a roach? Tényleg lövi az inf.terránt föld alól az infestor?

jetblack
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=TheGunrun

Énekel a csákó az sc2 alatt ez kurva nagy XDDDDDDDDDDDDDD

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Aradebil2
mindenki az agyát tépi ázsiában meg euban,erre kék kijön egy ilyennel,hogy majd javítják ,azt h rosszul írja ki a placementek számát...õszintén kit érdekel h rosszul írja ki,eddig is bugzott folyton...

Mi lesz 27.-én?

1. Felteszed és máris jön a patch, nem kell várni semmit.
2. Végigtolod a singlet aztán jön a patch, és lehet gamelni.

ProGabe
azért durva, hogy stress tesztelni akarnak, de amint ráengedték a népet a játékra az egyik régióból a 3 közül, azonnal összeomlott a rendszer 😄

mi lesz itt 27-én!? mindenesetre fellõhetnék már az EU-szervereket is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
áhh, nekem volt US accom, de sajna banolta a blizzard, mert kértem EUt helyette
jetblack
persze kell us acc is

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Megoldás arra hogy us-en tudjuk tolni