StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
code is kell hozzá😉

MJ rulz Pink Team The Only One

ProGabe
Husky hülyesége 😄

más: a nick-es táblázatot megint nem lehet módosítani. bejelentkezés után sem. gondoltam átírom erre az új rendszerre

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
cant unsee the t-rex

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Prince of Máté
Én inkább ezt hívnám mindfucknak:

Mutalisk mini ikonja, tisztára T-Rex 😄

ProGabe
én már eddig is valami hasonlót láttam bele, de most hogy lecserélték a Naga tornyok ikonját, már nem bírok elvonatkoztatni

a mellékelt FUUUU kép talán nem a legjobb, a lényeg, hogy valami hasonlót látok bele

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://us.starcraft2.com/dominion/index.xml

frissitettek ezt is, mar 76% nal jar, uj video es par hangocska.

Rage47
én is, viszont a rangsorolás nem müködik, lejátszottam a 2 placement matchet, amiket kért, a 3. placement már -1. lett 😄
Nekem már nem mûködött 9 kor amikor próbáltam , de a wow indításakor ezt írta , és a wow fórumon már hajnalba nem tudtak játszani az emberek .Azt hittem itt is akkor állt le 😊

csuszi
reggel 3 meccset toltam sc vel😉

Nem csak a starcraft nem mûködik , a Blizzardnál van valami gond a World of Warcraft szerverek sem mûködnek! Ott a bejelentkezésnél megjelenik egy hiba üzenet , miszerint dolgoznak a problémán. Hajnali 2-kor álltak le a szerverek minden blizz játéknál reméljük hamar meg tudják csinálni , már nagyon starcraftoznék 😊

Daell Drow
En sem tudok bejelentkezni.
csuszi
beszart.

ProGabe
engem nem enged bejelentkezni 😞 folyton time-outol

csuszi
eddig nem volt ilyen. gondolom ébredezik európa és terhelõdik a rendszer.

Dizson
Nekem is lassú többszörös bejelentkezés után is. :/

Nekem másodszorra is iszonyat lassan jelentkezik be, és a gejzíreknek nincs textúrája. valaki találkozozz ilyennel? Az elsõ fázisban nem volt ilyen gond
csuszi
lépj ki, vissza.
nekem elmúlt.

antgecc
Nektek is mindent olyan rohadtul lassan tölt be?

Aki gondolja, vegyen fel: antiqueA

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
jap, elmúlt nekem is.
gecire ellámul az ember pillanatok alatt, nyomi gép elleni 1v1tõl. csak azért nyertem mindkétszer, mert balfasz volt az ellen. na sebaj, majd lesz jobb😊

Rage47
mondjuk már jó, az elsõ indításkor volt rossz sztem
Rage47
nem lag, hanem szaggat, mintha kevés lenne a gépem
bélanéni
Nálam semmi lag, igaz gép ellen nyomtam. De a menü folyamatos volt teljesen.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rage47
jaja
csuszi
jaja. azt nemtom hogy miattam, vagy blizz probléma, de laggzik rendesen. de a menüben is, nem csak a meccsben.

Megy a beta megint
FSpofon

Arab money

FSpofon
félsz a szép kép alá görgetni? 😄

Arab money

Patchelt a béta kliens és most karbantartás van. Elindult a béta megint?
ProGabe
"majd kitalalnak mas a trollok ellen. mondjuk savat meg tuzet 😊"

ugyan már, elég lenne áthívni egy-két moderátort innen sg-rõl

blizznek nem ez az elso hogy massziv siras utan visszavon valamit, wowban is elofordult mar parszor. szembesultek vele hogy ez a lepes nagyon nepszerutlen lenne, es mivel nem akarjak magukat seggbekurni, ezert varhato votl ez a lepes. majd kitalalnak mas a trollok ellen. mondjuk savat meg tuzet 😊

Vannak emberi jogok, de mivel a forum egy opcionális dolog nem kötelezõ ezért nem vonatkoznak rá, mint ahogy a facebookon sem magától kerül fel az ember.

FSpofon
you know, magyarországon kívül vannak emberei jogok

Arab money

antgecc
...ami véletlenül sem a sok sírás miatt következett be, igaz?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

FSpofon
egyáltalán nem a sírás miatt vonták vissza, hanem mert már kikezdte õket a mainstream média is, és a részvény árfolyamaikat kezdte befolyásolni

Arab money

FSpofon
hol jártál az elmúlt 2 évben hogy az ea-t rosszabbnak tartod mint az activisont??!

Arab money

TurboX
Just a quick update on beta for you. We are still in the process of applying the patch to European servers and anticipate that beta phase two will be available late tonight (by the end of the day US time). We'll provide another update if anything changes. 😊 link
TurboX
sok síró szájra általában oda szokta figyelni, de mint mondtam engem ez a kérdés nem érintett ill. nem érdekelt
MEdievil
Azért kíváncsi vagyok Bashiok mennyi telefont kapott miután kiderítették a számát és a címét 😊 Na meg a facebook profil gyors törlése is biztos a véletlen egybeesés.

F

ProGabe
szerintem egyáltalán nem. ha ezt az EA vezette volna be, a büdös életbe nem vonják vissza

na mindegy, pár perc és jön a nyilatkozat az EU-szerverekrõl

TurboX
várható volt
ProGabe
Mike Morhaime, a Blizzard atyaúristene személyesen közölte, hogy nem fogják a Starcraft II. és WoW: Cataclysm fórumokban megjeleníteni a játékosok RealID-hoz rendelt valós nevét. Helyette a Battle.net-es karakter név és karakter kód lesz látható a hozzászólások mellett.

via hardwired

antgecc
Lusta voltam leírni, hogy Prologue

5c0rp330n
meg nem jott ki a GT5 😊

antgecc
Vagy toljátok ezt <#idiota>

antgecc
Én addig PS-en Gran Turismo 5-özök, PC-n Warhammer free trial 😊

Prince of Máté
Akkor én igénytelen lehetek mert én a mai napig játszok a BW-vel.

FSpofon
elviselhetetlenül néznek ki

Arab money

Prince of Máté
Én a Starcraft és BW kampány újrajátszását ajánlom, vagy esetleg WC3 😊

bélanéni
Azért a Monkey Island 2 nem ér fel a TP2-höz.
Eladási mutatói is gyengébbek.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
vagy ez esetleg, rengeteg a lehetõség